با درود بر همه کسانیکه صمیمانه برای جوانان ایران زحمت میکشند.
من زیاد در مورد امتیاز دهی و اینجور چیزها در این گروه های مجازی صاحب نظر نیستم و بهمین دلیل ندانستم که چه گزینه ای را تیک بزنم ولی از مدیران و دوستانی که خبره هستند درخواست میکنم چاره ای بیندیشند که شیاطین نتوانند در کارهای خوب و خیرخواهانه اکثریت جوانها اختلال ایجاد کنند و موجب گمراهی یا دلسردی تازه واردها شوند.کسانیکه از خدمات این گونه انجمن ها میخواهند استفاده کنند ، به اعتبار سلامت سایت و گردانندگانش وارد میشوند.حالا اگر ببینند سایتی لانه اشباح و شیاطین شده،خوب طبیعیست فرار خواهند کرد.پس مدیریت گروه و انجمن بهتر میدانند که چه تدبیر کنند تا ضمن افزایش درجه مفید بودن انجمن، جنبه ایمنی و ویروس زدائی آن هم حفظ شود. سپاس
یکی به من بگه این حرف شوخیه یا جدی !
همون طور که شرایط و رویداد ها با زمان پیشرفت می کند ، اجنه و شیاطین به جای خانه ها متروکه ، به قلب نقطه های کور الکترونیک نفوذ کردند من خودم دیشب یکی شان را دیدم که وقتی می خواستم بخوابم
لا کردار همه اش اعداد باینری صفر ، یک رو جابه جا می کرد ، احتمالا داشت ویروسی ، چیزی به قلب الکترونیک وارد می کرد تا فاسد کند اخلاق جوانان ایران را
بعدش هم رفت یه خورده از شراره های آتشش را به کد HEX تبدیل کرد و داد به یه میکروکنتولر ، چشتون روز بعد نبینه ! این میکروکنترولره ! شده بود یه پاره آتیش و من چون چشم بصیرت داشتم خودم دیدم ، واسه اینکه چشمم اذیت نشه هم عینک آفتابی زدم
بله القصه ! وقتی رفت از شب تا صبح من فقط داشتم خرابکاری این شیاطین رو صاف و صوف می کردم و همونطوری که ملاحظه می کنید الان سایت بدون هیچ مشکلی اومده بالا !