دوست عزیز گمون گنم از صحبتهای ماتریکس بد برداشت کردید. منظورش این نبود که بکترک سخته و نمیتونی و اینا. منظورش این بود که بکترک به طرز فجیعی یه توزیع به دردنخوره و بیکیفیته که خیلی راحت میتونی به جاش اوبونتو نصب کنیو به جای سروکلّه زدن با خطاهای بیخودی که فقط داخل بکترک خواهی دید، وقتت رو صرف کار با چیزهای مفیدتری کنی که در آینده به دردت بخوره
سلام,من اصلا بد برداشت نکردم.اتفاقا از ایشان ممنون تمایل دارند تجربه خودشان را در اختیار دیگران بگذارند.اما آیا در پست ایشان اشاره ای به خطاها یا مشکلات بک ترک میبینید؟
من حرف شما را قبول دارم بک ترک خیلی خطا دارد و کار کردن با آن خیلی سخت است.در حال حاضر نزدیک دو سال است که من با بک ترک کار میکنم و خیلی اذیت شدم و بقول شما خیلی وقتم را گرفته.اما این برای من خیلی شیرین است که بعد از این همه وقت گذاشتن ,به نتیجه دلخواهم برسم.
اما اگر من بخواهم تجربه خودم را در اختیار دیگران قرار بدهم و از همه مهمتر وقتی نمیدانم طرف مقابلم کی است و چند سالش است و چه شخصیتی دارد,سعی میکنم تجربه خودم بگم ولی در کنارش معایب آنرا هم بگم.هیچوقت نمی آیم بگم:
بهنظرم وقتت رو بیهوده صرف این چیزها نکن و سعی نکن مث بعضیا پیش بقیه کلاس بذاری که من یوزر بکترک هستم، ولی در عمل (خیلی عذر میخوام) سر از فلان خر هم در نیاری!
شما لطفا یکبار دیگه پست ایشان را بخوانید و بگویید به نظر شما آیا در اون پست چیزی به جزء اینکه بگوید : کسی که از ابتدایی ترین چیزهای بک ترک و دستورات و ... اطلاعاتی ندارد,چرا بک ترک را نصب کرده است.
هر کسی نسبت به سلیقه و نیاز و علاقه خودش یک OS را نصب میکند و برای اینکه آنرا یاد بگیرد باید کم کم شیوه کار با آن را یادبگیرد.تا اینکه یک روزی براحتی بتواند با آن کار کند.
اما اگر من در جواب به ایشان اون پست را دادم,باور کنید فقط جهت این بود که بگم هر کاری شدنی است.همانطور که یک کاربر اوبونتو تازه کار روزی یک کاربر حرفه ای خواهد شد.هر کاری حتی اگر هم سخت و آزار دهنده باشد,شدنی است.و اصلا از روی ناراحتی و دلگیری نبود که اون پست را دادم.
از شما هم ممنون