0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.
من امروز knopix رو برای اولین بار بصورت live بوت کردم و از چیزی که دیدم مات و مبهوت شدم. محیطی زیباتر از ubuntu و ابزارهای نصب شده فراوان که توی ubuntu باید یکی از طریق اینترنت نصب کرد، که با این سرعت اینترنت ما غیر ممکنه. مثلا همین جاوا رو خاستم نصب کنم دیدم 40 مگابایته و بیخیالش شدم و با یه فایل bin نصب کردم. خاستم wine نصب کنم، کلی دپندنسی خاست که چون دانلود از اینترنت برام سخت بود، از مخازن debian (که سه تا DVD هستش) نصب کردم. ولی شاید چون نسخه هاشون جور نبود، بعد نصب دیگه نمیتونستم به Add remove programs و جاهای دیگه برم پیغام خطا میداد که بعضی packageها broken شدن و میگفت دستور زیر رو وارد کنید تا مشکل پیدا بشه:sudo apt-get install -fبا اجرای این دستور دو تا package موسوم به smbclient و ubuntu-desktop رو باید remove کنم. با انتخاب y اونا حذف شدن و بعد از logoff و logon دیگه نتونستم وارد محیط بشم. حالا خوبه imageاش رو برداشته بودم و فقط restore کردم. واسه نصب smplayer و multiget کلی بدبختی کشیدم، آخرش هم نتونستم نصب کنم (البته فقط بدلیل اینترنت کم سرعت و نصب نکردن دپندنسی هاش). برای نصب مودم توی ubuntu 8.4 تا اونجائی که من از مراجعه به سایت linuxant فهمیدم اول alsa-driver رو باید نصب کنیم، اونم که خدا بدور کلی دپندنسی میخاد و چون با از مخازن debian فایلهاشو گرفتم، دوباره کرنلم رو داغون کرد و باز restore کردن image. توی ubuntu تا حالا نتونستم یه فایل مالتی مدیا رو پخش کنم، چون بدون استثنا codec میخاد (حتی برای mp3 خدا بداد 3gp برسه).همه اینها توی knopix آماده بهره بردایه (البته smplayer و multiget نداره ولی بهترش رو داره). علاوه بر این gvim و چندین و چند ابزار text نویسی، مجموعه کامل openoffice، چندتا نرم افزار مالتی مدیا، انواع و اقسام نرم افزارهای اینترنتی، جاوا، تعداد بیشتری بازی، و کلی نرم افزار دیگه، که هرکدومو توی ubuntu باید با بدبختی نصب کنی.من قبلا redhat و kubuntu رو نصب کردم و کمی هم باهاشون کار کردم. حالا هم ubuntu رو روی سیستمم دارم. ولی حالا با وجود همه موارد بالا، یه دلیل میخام که نشون بده ubuntu بهتر از knopix هستش، تا بذارم همچنان روی سیستمم باشه.
با تشکر از دوستان.درسته که پشتیبانی از ubuntu خیلی خوبه ولی من که نمیتونم ازش استفاده کنم. پشتیبانیش هم اینترنتیه و ما با سرعت اسمی 56k چیکار میتونیم بکنیم. همون باید سال به سال یه CD بگیریم و باهاش کار کنیم. کاش برنامه ها و پکیجهای ubuntu هم مثل fedora و debian از روی CD هم نصب میشدن (یعنی با چهار پنج تا CD یا DVD).در مورد وجود چنین فرومهایی برای ubuntu موافقم.
نقلقول از: ghreza در 08 شهریور 1387، 02:33 قظبا تشکر از دوستان.درسته که پشتیبانی از ubuntu خیلی خوبه ولی من که نمیتونم ازش استفاده کنم. پشتیبانیش هم اینترنتیه و ما با سرعت اسمی 56k چیکار میتونیم بکنیم. همون باید سال به سال یه CD بگیریم و باهاش کار کنیم. کاش برنامه ها و پکیجهای ubuntu هم مثل fedora و debian از روی CD هم نصب میشدن (یعنی با چهار پنج تا CD یا DVD).در مورد وجود چنین فرومهایی برای ubuntu موافقم.سلامفکر کنم اشتباه می کنی من توی خونه اوبونتو دارم با دایل آپ مشکلی هم ندارم یه سی دی هما بخر همه مشکلاتت حل میشهموفق باشی
نقلقول از: snake در 08 شهریور 1387، 11:01 قظنقلقول از: ghreza در 08 شهریور 1387، 02:33 قظبا تشکر از دوستان.درسته که پشتیبانی از ubuntu خیلی خوبه ولی من که نمیتونم ازش استفاده کنم. پشتیبانیش هم اینترنتیه و ما با سرعت اسمی 56k چیکار میتونیم بکنیم. همون باید سال به سال یه CD بگیریم و باهاش کار کنیم. کاش برنامه ها و پکیجهای ubuntu هم مثل fedora و debian از روی CD هم نصب میشدن (یعنی با چهار پنج تا CD یا DVD).در مورد وجود چنین فرومهایی برای ubuntu موافقم.سلامفکر کنم اشتباه می کنی من توی خونه اوبونتو دارم با دایل آپ مشکلی هم ندارم یه سی دی هما بخر همه مشکلاتت حل میشهموفق باشیسلاممنم منظورم همین بود.بیشتر ملزومات رو با اینترنت دایل آپ تو خونه می گیرم مشکلی نیست.اما سی دی هما رو فذاموش نکن.موفق باشیدوست عزیز منم که نگفتم تو رفتن به اینترنت مشکل دارم، حرف من اینه که حجم بروز رسانی ها بیشتر از اونی که با dial up بشه دانلود کرد. مثال هم زدم نصب جاوا 40 مگابایته، اگه وسط کار حساب کاربری کارت اینترنتم تموم نشه، برقها نره، یکی زنگ نزنه، منم نیاز به زنگ زدن به جائی نداشته باشم یه 24 ساعتی معتل میشم
نقلقول از: ghreza در 08 شهریور 1387، 02:33 قظبا تشکر از دوستان.درسته که پشتیبانی از ubuntu خیلی خوبه ولی من که نمیتونم ازش استفاده کنم. پشتیبانیش هم اینترنتیه و ما با سرعت اسمی 56k چیکار میتونیم بکنیم. همون باید سال به سال یه CD بگیریم و باهاش کار کنیم. کاش برنامه ها و پکیجهای ubuntu هم مثل fedora و debian از روی CD هم نصب میشدن (یعنی با چهار پنج تا CD یا DVD).در مورد وجود چنین فرومهایی برای ubuntu موافقم.سلامفکر کنم اشتباه می کنی من توی خونه اوبونتو دارم با دایل آپ مشکلی هم ندارم یه سی دی هما بخر همه مشکلاتت حل میشهموفق باشیسلاممنم منظورم همین بود.بیشتر ملزومات رو با اینترنت دایل آپ تو خونه می گیرم مشکلی نیست.اما سی دی هما رو فذاموش نکن.موفق باشی