0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
خوب الآن وقتی کامپیوتر را روشن می کنید چی میشه؟اطلاعات کامل بدید دوسته من
کیبورد همه ی توزیع های گنو/لینوکسی به صورت فارسی استاندارد مصوب شده است و شما برای استفاده از حرف «پ» در این کیبورد می تونید از کلید M در حالت فارسی استفاده کنید.
$ sudo update-grub
این رو تو اوبونتو یزن ببین اصلاً ویندزد رو میشناسه؟کد: [انتخاب]$ sudo update-grub
حالا1 مشکل هست که دیگه موقه ی بوت اوبونتو نیست چجوری باید اونو تو منوی بوت بیارم که بشه انتخابش کرد.و چرا اوبونتو ی من تنظیماتش ریست میشه وقتی سیستممو ری ستارت میکنم؟من ext4 رو 11 گیگ و sawp رو 9 گیگ گذاشتم.بخاطر پارتیشن که نیست؟
نقلقول از: sinapenhan در 20 فروردین 1392، 04:28 قظحالا1 مشکل هست که دیگه موقه ی بوت اوبونتو نیست چجوری باید اونو تو منوی بوت بیارم که بشه انتخابش کرد.و چرا اوبونتو ی من تنظیماتش ریست میشه وقتی سیستممو ری ستارت میکنم؟من ext4 رو 11 گیگ و sawp رو 9 گیگ گذاشتم.بخاطر پارتیشن که نیست؟هنگام بوت گراب اوبونتو میاد و توش اوبونتو نیست یا بوت لودر ویندوز؟بهتره که پارتیشن اولیتون را بیشتر کنید(بستگی به میزان نرم افزاری که نصب می کنید)
برای این که اوبونتو دوباره بیاد تو فهرست این رو بخون: http://wiki.ubuntu.ir/Grub2Howto/Recoverراجعبه این که چرا ریست میشه بعد از این که بالا اومد صحبت میکنیم