انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: تغییر سیستم فایل  (دفعات بازدید: 1378 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین MostafaUBN

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
تغییر سیستم فایل
« : 19 فروردین 1392، 10:26 ب‌ظ »
سلام به همه دوستان عزیز
من مدتی از ابونتو روی virtual Pc استفاده می کردم و الان می خوام ابونتو رو روی سیستمم نصب کنم و می خوام چطور سیستم فایل رو برای linux تنظیم کنم تا اطلاعاتم که رو سیستم فایل NTFS هست حذف نشه؟
با تشکر...

آفلاین wpmmqw

• Newbie
  • *
  • ارسال: 20
پاسخ : تغییر سیستم فایل
« پاسخ #1 : 19 فروردین 1392، 10:33 ب‌ظ »
سلام به همه دوستان عزیز
من مدتی از ابونتو روی virtual Pc استفاده می کردم و الان می خوام ابونتو رو روی سیستمم نصب کنم و می خوام چطور سیستم فایل رو برای linux تنظیم کنم تا اطلاعاتم که رو سیستم فایل NTFS هست حذف نشه؟
با تشکر...

به میزان دلخواه از هاردت رو unpartition کن بعد برو تو نصب اوبونتو و همون فضا رو به عنوان درایو روت در نظر بگیر

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19716
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #2 : 20 فروردین 1392، 01:59 ق‌ظ »
به هر روشی که بلدی پارتیشن ویندزدی رو کوچیک کن و یه پارتیشن خالی بساز برای اوبونتو. بعد موقع نصب اوبونتو رو با توجّه به این راهنما روی اون نصب کن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین شاهچراغیان

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 293
    • shgn.ir
« پاسخ #3 : 20 فروردین 1392، 10:35 ق‌ظ »
جناب آقای بهزادی ضمن تشکر، خیلی از مطالب wiki سایت مربوط به قدیم و نسخه های قدیمی هستند. البته خیلی از مطالب با گذشت زمان تغییر نکرده است اما برخی مطالب که خاصا برای توزیع های خاص از اوبونتو است، توی همون نسخه های قدیمی مونده اند که ممکن است توی نسخه های جدید تغییرات زیاد داشته باشند. پیشنهاد می کنم که ویکی سایت یه بازبینی بشه.
با تشکر
www.shgn.ir
www.shgn.ir/category/linux

In a world without any fences or walls,Who needs Gates or Windows!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19716
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #4 : 20 فروردین 1392، 04:52 ب‌ظ »
حقیقت اینه که به روز نگه داشتن ویکی کار خود کاربرهاست، با این حال ما سعی می‌کنیم اکثر مقاله‌های مهم مثل پارتیشن‌بندی یا تعمیر گراب و… تا جای ممکن به روز بمونن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن