انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: ساخت کلید تشکر  (دفعات بازدید: 9154 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Saman.S

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 322
پاسخ به: ساخت کلید تشکر
« پاسخ #15 : 15 اسفند 1387، 06:54 ب‌ظ »
چرا هیچ کدوم از مدیرای انجمن جواب درست و حسابی نمی دن؟

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
« پاسخ #16 : 15 اسفند 1387، 07:54 ب‌ظ »

چون به انجمن سر نمیزنن.

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من
« پاسخ #17 : 15 اسفند 1387، 08:39 ب‌ظ »
هر از چند گاهی پویشی در رابطه با تشکر تو انجمن به راه میفته و دوباره هر از چند گاهی...!
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

lomion

• مهمان
« پاسخ #18 : 15 اسفند 1387، 09:14 ب‌ظ »

چون به انجمن سر نمیزنن.

فکر نمی کنم تعبیر قشنگی باشه.  :( ضمنا این موضوع به ادمین سایت (اقای حسن پور) مربوط هست و نه ناظران انجمن. (لطفا بین نقش مدیر و ادمین تفاوت قایل بشین)‌ آقای حسن پور هم خیلی برای انجمن زحمت می کشن و خیلی از اوبونتوی ایران ر مدیون ایشون هستیم. (با تمام مشغله و کارها، تمام جشنها و مراسم انجمن ر تقبل کردن) اگه هم پستهای قبل ر ببینید، آقای کشاورز نقل موضوع ر کردن. :)
خودمم پیام می دم ببینم چی میشه.

آفلاین platoali

• Full Member
  • *
  • ارسال: 212
« پاسخ #19 : 15 اسفند 1387، 09:26 ب‌ظ »
فبلا یک دفعه آقای حسن‌پور این کلید را گذاشته بودند. متاسفانه نتیجه‌ی خوب نداشت. آن را برداشتند.  اکثر کاربران مخالفت کردند. فکر نکنم اگر دوباره این کار را بکنیم، نتیچه بگیریم در انجمن های دگیر هم این کار به نظر من نتیجه نداده اصلا. گروه بندی های بدی ایجاد می شود. و بعضی ار افراد به دوستاشون خیلی بیخودی امتیاز می دهند.

باز هم بستگی به نظر  آقای حسن پور  دارد اگر کاربر ها بخواهند می توانند درخواست بدهند. حتما در مورد آن بحث می‌شود.

lomion

• مهمان
« پاسخ #20 : 15 اسفند 1387، 09:50 ب‌ظ »
اون کلید تشکر  به صورت +۱ و -۱ بود. دوستان می گن فقط تشکر خالی باشه. مثل بعضی از انجمنها :)

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
« پاسخ #21 : 15 اسفند 1387، 10:18 ب‌ظ »

چون به انجمن سر نمیزنن.

فکر نمی کنم تعبیر قشنگی باشه.  :( ضمنا این موضوع به ادمین سایت (اقای حسن پور) مربوط هست و نه ناظران انجمن. (لطفا بین نقش مدیر و ادمین تفاوت قایل بشین)‌ آقای حسن پور هم خیلی برای انجمن زحمت می کشن و خیلی از اوبونتوی ایران ر مدیون ایشون هستیم. (با تمام مشغله و کارها، تمام جشنها و مراسم انجمن ر تقبل کردن) اگه هم پستهای قبل ر ببینید، آقای کشاورز نقل موضوع ر کردن. :)
خودمم پیام می دم ببینم چی میشه.

تشکر  ;)

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #22 : 16 اسفند 1387، 03:36 ب‌ظ »
راستش در مورد امکانات تکمیلی تو انجمن یا جاهای دیگه چندبار دیگه هم بحث شده. از این بابت که کاربرا برای بهتر شدن امکانات پیشنهاد میدن خیلی خوشحالیم و از این بابت که نمیشه برخی از اونها رو پیاده کرد متاسف. قطعا شوق و همت ما برای بهتر شدن انجمن کمتر از کاربران انجمن نیست ولی خوب بهمون حق بدید که کمی محتاط‌تر باشیم...
در مورد mod تشکر به طور خاص این mod ترجمه شده و روی انجمنهای تستی ما مدتی کار کرده ولی به دلیل تغییرات زیادی که تو قسمتهای مختلف انجمن ایجاد میکنه و مشکلاتی که در زمان بروزآوری به نسخه‌های جدید داره ما هنوز ترجیح میدیم که از این mod استفاده کنیم... شاید اگر روزی ما یک گروه حرفه‌ای خاص برای مدیریت وبسایتهای انجام داشته باشیم این نوع کارها رو راحت‌تر بتونیم انجام بدیم. به هرحال اضافه شدن هر امکان *غیررسمی* در انجمن یا... برای ما یک ریسک امنیتی هم ایجاد خواهد کرد.

راستی NarbeH من یکی که مرتب به انجمن سر میزنم. مسئله اینه که تعداد پستهای روزانه زیادن و تکراری و آدم خیلیهاشون رو از دست میده ;)
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #23 : 16 اسفند 1387، 04:36 ب‌ظ »
فبلا یک دفعه آقای حسن‌پور این کلید را گذاشته بودند. متاسفانه نتیجه‌ی خوب نداشت. آن را برداشتند.  اکثر کاربران مخالفت کردند. فکر نکنم اگر دوباره این کار را بکنیم، نتیچه بگیریم در انجمن های دگیر هم این کار به نظر من نتیجه نداده اصلا. گروه بندی های بدی ایجاد می شود. و بعضی ار افراد به دوستاشون خیلی بیخودی امتیاز می دهند.
باز هم بستگی به نظر  آقای حسن پور  دارد اگر کاربر ها بخواهند می توانند درخواست بدهند. حتما در مورد آن بحث می‌شود.
کمی دقیق تر بخونید مطالب را شما عضو ناظر هستید گویی!
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #24 : 16 اسفند 1387، 04:36 ب‌ظ »
راستش در مورد امکانات تکمیلی تو انجمن یا جاهای دیگه چندبار دیگه هم بحث شده. از این بابت که کاربرا برای بهتر شدن امکانات پیشنهاد میدن خیلی خوشحالیم و از این بابت که نمیشه برخی از اونها رو پیاده کرد متاسف. قطعا شوق و همت ما برای بهتر شدن انجمن کمتر از کاربران انجمن نیست ولی خوب بهمون حق بدید که کمی محتاط‌تر باشیم...
در مورد mod تشکر به طور خاص این mod ترجمه شده و روی انجمنهای تستی ما مدتی کار کرده ولی به دلیل تغییرات زیادی که تو قسمتهای مختلف انجمن ایجاد میکنه و مشکلاتی که در زمان بروزآوری به نسخه‌های جدید داره ما هنوز ترجیح میدیم که از این mod استفاده کنیم... شاید اگر روزی ما یک گروه حرفه‌ای خاص برای مدیریت وبسایتهای انجام داشته باشیم این نوع کارها رو راحت‌تر بتونیم انجام بدیم. به هرحال اضافه شدن هر امکان *غیررسمی* در انجمن یا... برای ما یک ریسک امنیتی هم ایجاد خواهد کرد.
از توجه شما سپاسگزارم
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
    • یه‌انقلابی
« پاسخ #25 : 16 اسفند 1387، 09:02 ب‌ظ »
با سلام
تشکر  ;)
یا علی
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی

آفلاین platoali

• Full Member
  • *
  • ارسال: 212
« پاسخ #26 : 16 اسفند 1387، 10:01 ب‌ظ »
کمی دقیق تر بخونید مطالب را شما عضو ناظر هستید گویی!

والا به نظر من زیاد فرقی نمی کنه. منظورم همان بود. کلید تشکر فقط این  مزیت را دارد که نمی شود حال کسایی که دوستشان نداری را بگیری.   در هر صورت آقای پیشگوی در مورد آن توضیح دادند.