انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: حمایت از اوبونتو در ایران  (دفعات بازدید: 5070 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mohammad.maleki

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 60
    • گروه شرکت های اتیاک
حمایت از اوبونتو در ایران
« : 21 فروردین 1392، 07:12 ب‌ظ »
گروه شرکت های اتیاک در نظر دارد با توجه به گستره علاقه و همکاری جامعه منبع باز ایران از اوبونتو حمایت همه جانبه در محدوده کشور ایران انجام دهد

نظرات و پیشنهادات خود را به ادرس ubuntusupport@etiak.com

حمایت مالی و معنوی
حمایت از جشنها و میهمانی ها
تبلیغات شهری در سراسر ایران
تکثیر و توزیع سی دی ها
حمایت از همه سیستم عامل های لینوکس ایرانی که بر پایه اوبونتو طراحی شده است

مدیران انجمن برای ارتباط بیشتر و عقد قرارداد رسمی با ادرس info@etiak.com تماس حاصل فرمایند

در صورتی تمایل نظرات و پیشنهادات خودتون در این تاپیک و ادرس پست الکترونیک بالا ارسال کنید

http://www.etiak.com/
« آخرین ویرایش: 21 فروردین 1392، 07:23 ب‌ظ توسط Mohammad.maleki »
اتیاک تبلور یک اندیشه

آفلاین امیرمسعود مهرابیان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
    • http://ammir.ir
پاسخ : حمایت از اوبونتو در ایران
« پاسخ #1 : 21 فروردین 1392، 07:29 ب‌ظ »
گروه شرکت های اتیاک در نظر دارد با توجه به گستره علاقه و همکاری جامعه منبع باز ایران از اوبونتو حمایت همه جانبه در محدوده کشور ایران انجام دهد

حمایت مالی و معنوی
تکثیر و توزیع سی دی ها

مدیران انجمن برای ارتباط بیشتر و عقد قرارداد رسمی با ادرس info@etiak.com تماس حاصل فرمایند

در صورتی تمایل نظرات و پیشنهادات خودتون در این تاپیک و ادرس پست الکترونیک بالا ارسال کنید

حالا شما فقط میخواین به اوبونتو ایران کمک کنین؟ جوامع کاربری کوچکتری هستن که شاید کمکتون باعث پیشرفتشون بشه مثل لاگ ها.
در ضمن چیزی به اسم لینوکس های ایرانی وجود نداره. نه جبیر، نه آریوس، خودشون رو متعلق به فقط ایران نمیدونن، در دنیای نرم افزارهای آزاد چیزی به اسم کشور تعریف نشده.
Freedom and community are important

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
« پاسخ #2 : 21 فروردین 1392، 07:48 ب‌ظ »
حرکت جالبی خواهد بود. پیشاپیش تشکر.
یک سوال: چرا فقط لینوکس‌های بر پایه اوبونتو؟
ممنون
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
« پاسخ #3 : 21 فروردین 1392، 08:18 ب‌ظ »

حمایت مالی و معنوی
تکثیر و توزیع سی دی ها

اهل گیر دادن نیستما ولی به عنوان یه شرکت که پایینش اسمه مجوزه فلان رو اوردین بهتر بود از یه قالبی استفاده نمیکردین که رایگان نباشه و به احتمال زیاد نخریدینش و غیر قانونی استفاده میکنین … درسته ما زیاد با نرم افزار های انحصاری خوب نیستیم ولی این کاره شما هم از اصل اشتباهه …

حالا همه بیاین مخالفت کنین ولی کلاً با این که یه شرکت پشت این کارا باشه ز بیخ مخالفم چون تمامی شرکت ها بلا استثنا شرکت هستن و اهداف مالی دارند و هر آن ممکنه هدفی که جامعه ی آزاد داره رو زیر پا بزارن بخاطره هدف خودشون … من یکی که اعتماد نمیکنم …

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
« پاسخ #4 : 21 فروردین 1392، 09:29 ب‌ظ »
خیلی خوبه ولی یکم بیشتر توضیح بدید ببینیم از دستمون چی بر میاد
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین Iman17

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 439
« پاسخ #5 : 21 فروردین 1392، 10:32 ب‌ظ »
این سایت چرا این طوریه؟
حتی نمیشه مرورگرش رو دانلود کرد...یعنی من اصلا لینک پیدا نکردم!
Fedora 20 - 64 bit - Xfce 4.10

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 804
  • We are not users we are friends.
« پاسخ #6 : 22 فروردین 1392، 11:03 ق‌ظ »
این سایت چرا این طوریه؟
مگه هر سایتی واسه خودش یه مرورگر داره؟
سوال جدید تاپیک جدید فراموش نشه.
سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره، اما بازم لاتی راه میره ....

آفلاین Iman17

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 439
« پاسخ #7 : 22 فروردین 1392، 03:59 ب‌ظ »
این سایت چرا این طوریه؟
مگه هر سایتی واسه خودش یه مرورگر داره؟
سوال جدید تاپیک جدید فراموش نشه.
جان؟!
پاسخ شما چه ربطی به سوال من داشت؟
من میگم چرا این سایته این طوریه که حتی لینک دانلود مرورگر شرکتشون یعنی «وبگرد» رو هم نداره...!
Fedora 20 - 64 bit - Xfce 4.10

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
« پاسخ #8 : 22 فروردین 1392، 04:44 ب‌ظ »
توهین روش صحبت بسیار تاسف اوری هست . برا کاربری که توهین کرد هشدار فرستاده شده و پستهایی که با موضوع این تاپیک ارتباطی ندارند حذف میشود .
نقل‌قول
قوانین عمومی

۱. شما توافق می‌کنید که در طول مدت استفاده از این انجمن، هیچ‌گونه ارسال کذب، افتراآمیز، ناصحیح، توهین آمیز، مبتذل،  منافی ادب و عفت عمومی، منفور، آزار دهنده، موهن، کفرآمیز، جنسی، تهدید آمیز، آشکار کننده مسائل شخصی و خصوصی زندگی افراد و یا به نحوی مخالف قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران نخواهید داشت.
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #9 : 22 فروردین 1392، 07:19 ب‌ظ »
آدمی که به خودش اجازه میده به من دروغ بگه من هم به خودم اجازه میدم بهش توهین کنم برای رفتار شما هم متاسفم
باید به کسی که صاف صاف تو چشمون دروغ میگه نگیم دروغ نگو که ناراحت نشه ؟
من نوشته‌های حذف‌شده رو ندیدم، ولی قرار نیست که هر شخصی هر رفتاری با ما داشت، همون رفتار یا رفتار بدترش رو با اون داشته باشیم. توهین در هر صورتی کار بدی هست و نمی‌شه براش توجیهی آورد. گاهی اوقات باید سکوت کرد و یا حداکثر حرفمون رو بدون توهین بزنیم :)

آفلاین myusac

• Full Member
  • *
  • ارسال: 128
« پاسخ #10 : 22 فروردین 1392، 07:58 ب‌ظ »

حالا همه بیاین مخالفت کنین ولی کلاً با این که یه شرکت پشت این کارا باشه ز بیخ مخالفم چون تمامی شرکت ها بلا استثنا شرکت هستن و اهداف مالی دارند و هر آن ممکنه هدفی که جامعه ی آزاد داره رو زیر پا بزارن بخاطره هدف خودشون … من یکی که اعتماد نمیکنم …

من بااین شرکت کاری ندارم اما دیگه حرف شما رو هم نمیگیرم یعنی چی خوب سازنده اوبونتو و پشت اصلیش هم شرکت Canonicalه یعنی چی از بیخ مخالفم که یه شرکت پشت این کارا باشه
بعدشم شرکت ها که توکل نمیکنن پول براشون از آسمون بریزه بالاخره از یه جا باید درآمد داشتن
من نمیفهمم چرا یکسری از دوستان به ویندوز و جامعه گسترده کاربرانش توهین میکنن یه جورایی انگار رسم شده این رفتار
از مسخره کردن بگیرید تا بی‌سواد خواندن کاربران ویندوز
دوستان هرچیزی که ساخته دست انسان هست ایراد داره پس بهتره همیشه به انتخاب هم احترام بگذاریم

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
« پاسخ #11 : 22 فروردین 1392، 08:10 ب‌ظ »
شما شرکتی انحصار طلب هستید که فقط دارید از نرم افزار های آزاد بهره میبرید و از اسم آزادیش سوئ استفاده میکنید و هنوز مفهوم آزادی نرم افزار رو درک نکرده میخواید به اون کمک کنید
با این کارتون بیشتر به جامعه آزاد ضربه میزنید و من به عنوان عضوی از این جامعه همچین اجازه ای نمیدم
--
دوست گرامی ! شرکت گرامی ! لطفا این متن را کامل بخون بعد منتظر شنیدن دلایل کاری شما هستم و آمادگی هر گونه بحثی با شما رو دارم!
--
همه ما که اکنون این صفحه را میبینیم و توانایی خواندن و درک آن را داریم از گونه ای هستیم به نام انسان
کره زمین بدون هیچ مرزی است و صرفا به دلیل حماقت های بشری زیاده خواهی ها و غرایزی مانند تعیین قلمرو ! به این شکل کنونی در آمده و امید است در آینده با افزایش آگاهی و خرد جمعی اکثریت این گونه این مرز بندی ها و نژاد پرستی ها و سرزمین پرستی ها از بین برود
کسانی که نرم افزار های خود را به صورت آزاد منتشر میکنند غالبا به این میزان از درک و شعور رسیده اند و محصولات خود را منحصر به جای خاصی نمیدانند
البته وقتی محصولی آزاد منتشر میشود علاقه مندانی از سراسر کره زمین! در بهبود آن مشارکت میکنند و این امر دلیل دیگری بر انسانی بودن (منحصر به کار یا مکان نبودن) این نوع محصولات است
لطفا واژه چندش آور و تا حدی دروغ ساخت ایران را که با رنگ گوناگون نوشته اید را پاک نموده و بیشتر در این مورد بیندیشید
اکنون به عنوان جزوی از جامعه انسانی اولین برداشتی که پس از مراجعه به وب سایت شما در من ایجاد شد را به عرض شما میرسانم تا بیشتر با روحیات افراد آزاد اندیش (انسان) آشنا شوید . البته این امر در آینده میتواند به شما کمک کند!
--
خوب وارد وب سایت شما شدم !
اولین چیزی که نظر بنده را جلب کرد اسلاید های وب سایت شما بود
اولین اسلایدی که لود میشود برایم بسیار جالب فرح بخش و ناراحت کننده بود !
رایمون !
[/b][/color]
اسم جالبی است البته فکر کنم اسم معروفی باشد بازی ای به این اسم هست بسیار جالب البته گروه های هنری و ... نیز به این اسم وجود دارند بسیار کنجکاو شدم که بدانم دقیقا این اسم را به چه دلیل و از چه چیزی برداشته اید
آیا واژه ای فارسی یا واژه ای به زبان کهن قدیمی با معنای ژرف و انسانی است یا از روی فیلم سریال و یا صرفا برای این که به نظرتان جالب بوده است ! (البته اسم گزاری های شما به من هیچ ربطی ندارد فقط برایم جالب است بدانم که شما با این علاقه وافر به ایران دقیقا این اسم رو از فرهنگ ایرانی گرفته اید یا غیر ایرانی)
خوب  به جزئیات دیگری از این اسلاید رایمون میپردازیم
رایمون سیستم عامل تحت وب این متن دو بار در این اسلاید تکرار شده است
بنده به عنوان پسری 18 ساله و بیکار حاظرم مفهوم سیستم عامل را به مدیر عامل محترم و سایر اعضای مدیره(حداکثر 5 نفر) به مبلغ 200 هزار تومن در عرض 2 ساعت توضیح دهم :)
رایمون شما سیستم عامل نیست :)
دو تا از کاشی های ویندوز 8 (شاید هم شبیه به کاشی های ویندوز 8 شخصا تجربه استفاده نداشتم) با مفهوم سیستمی ابری و دیگری را خوب متوجه نشدم گویا به میزکار اشاره میکند)
اجازه بدهید متن وقیح با افتخار ساخت ایران را رد کرده و به متن
اولین سامانه ابری ایران اشاره کنم
واقعا هر چقدر بر این مغز حقیر فشار آوردم و با استفاده از آخرین متد های آورکلاک مغز (ریتالین و ...) هنوز نتوانسته ام واژه ای فارسی مناسب این متن به ذهن بیاورم پس اجازه دهید با shift + ctrl به زبان انگلیسی مغزم سوییچ کرده و کلمه زیبا و پر مفهوم
Really ?
آیا مطمئن هستید ؟ نکند اشتباه کرده باشید و این حرفتان دروغ باشد !
شما با چه معیاری اولین سامانه ابری ایرانی هستید ؟ (اگر معنی معیار را نمیدانید با مبلغ 100 هزار تومن برایتان توضیح میدهم) بنده شک دارم قبل از نوشتن این متون تبلیغاتی اندکی سرچ نه ببخشید جستجو نموده باشید تا ببینید چندمین هستید
به هر حال ضرب المثلی میگوید آنچه میخواهید باشید همان را بگویید کی به کی هست آخر!
سازگار با سیستم عامل های (اندروید - ویندوز - اوبونتو! - مک)
سیستم ریمون سرور ساید هست و تحت کلاینت پردازش نمیشود و برای استفاده از آن تنها نیاز به یک مرورگر دارید و ربطی به سیستم عامل شما ندارد ! به هر حال از این یکی هم بگذریم (ما که از همه چی میگذریم این هم روش)
آخر دروغ به آن گندگی ساخت ایران را در کجای این دل تنگ خویش جای دهم ؟
سیستم عامل eyeos ساخت ایران آن هم شرکت شما :)
بنده قبل از تغیر لاینس این برنامه از gplv2 به gplv3 اندکی مشارکت در آن داشتم البته ایرانی! های دیگری هم بودند ولی تا جایی که بنده اطلاع دارم این برنامه 98 درصدش توسط افراد غیر ایرانی نوشته شده :)
تازه زبان های استفاده شده برای نوشتن آن (عموما پی اچ پی) نیز توسط افراد زیادی توسعه داده شده و خیلی جالب است این همه کار افراد مختلف را به اسم خود و یک منطقه جفرافیایی ربط میدهید
ساخت ایران آن هم شرکت اتیاک :)
البته شما از نسخه قدیمی استفاده میکنید نسخه جدید تری خواستید میتوانم در اختیارتان قرار بدهم آن قابلیت عضویت را هم فعال نمایید :) اگر بلد نیستید با 5 هزار تومن فعال میکنم (چون ایرانی هستید تخفیف ویژه دادم)
جالا بماند این آیکون هایی که در طراحی استفاده کردید هم ساخت ایران هست یا نه ولی به هر حال اگر به مرز بندی ها اعتقاد دارید آبروی ایران و ایرانی را با این حرف هایتان بردید :) ساخت ایران :)
میرسیم به مرورگر نسل آینده شما
وبگرد
خوب اطلاعات خاصی در مورد این مرورگر منتشر نکرده اید
ولی اگر با استفاده از سورس های نرم افزار های آزاد مثل وب کیت - کرومیوم - فایرفاکس و سایر برنامه های آزاد
استفاده میکنید توصیه میکنم تنها به خاطر کمی ویرایش و گسترش و اضافه کردن چند قابلیت کل محصول را به اسم خودتان نزنید
آخر انصاف نیست تعداد کثیری افراد از سراسر دنیا زحمت بکشند و شما بگویید ساخت ما است البته اگر کاملا ساخت شماست و همه چیز آن را خودتان ساخته اید و الان میخواهید به صورت منبع باز (ترجیه میدادیم آزاد باشد - منبع باز با آزاد تفاوت هایی دارد) منتشر میکنید بسیار از شما ممنونیم
ولی اگر اینچنین نیست لطفا واژه ساخت ایران را برداشته و منابع استفاده شده را هم ذکر کنید
خوب میرسیم به سیستم عامل مولتی کرنل !
سیستم عامل مولتی کرنل Future OS
شما که اینقدر به ایران علاقه دارید اسم انگلیسی گذاشته اید باز هم جالب شد
خوب کلمه مولتی کرنل کاملا اشتباه است و اگر نمیدانید دقیقا چه چیزی ساخته اید اجازه دهید تا توضیح دهم :)
نقل‌قول
Future OS اصلا از هسته لینوکس استفاده نمی کند و به طور کاملا مستقل توسعه می یابد
سیستم عامل شما مولتی کرنل!! نیست و شما از یک کرنل آزاد (کرنلی که ویندوز هم از آن استفاده میکند) استفاده کرده اید و متن قرار داده در سایت شما به گونه ای است که گویی کرنل هیبرید را شرکت شما توسعه میدهد !!
شما که از کرنل آزاد هیبرید استفاده کرده اید چرا میگویید ساخت ایران است ؟ آن هم ساخت شما !
نقل‌قول
هسته این سیستم‌عامل همانند ویندوز Hybrid بوده و با زبان C و کامپایلر gcc نوشته شده است. این سیستم‌عامل با هدف سازگاری با برنامه‌های کاربردی ویندوز ، لینوکس ، مک و درایورهای آن ها در دست ساخته است.
هیبرید - سی - gcc خوب این ها سه نرم افزار آزاد که استفاده شده است و شما ساخت خودتان میدانید
در ضمن در دست ساخته است اشتباه میباشد لطفا اصلاح نمایید
نقل‌قول
Future OS از رابط کاربری بهبود یافته Gnome استفاده میکند
خوب به جای این متن که مفهومش این است که خودتان با ایجاد تغیرات در گنوم این میز کار را ساخته اید بهتر بود میگفتید که از میز کار Pantheon استفاده کرده اید
البته باز هم فکر نمیکنم این میز کار ایرانی بوده باشد :) و شما نقشی در ساخت آن داشته باشید و من تنها برداشتی که دارم این است که زحمات دیگران را به اسم خودتان میزنید!
حداقل والیپر پیش فرض آن را تغیر میدادیم که اینقدر حساس نشویم
این سیستم عامل تنها سر هم بندی شده و کانفیق شده شرکت شما است و کمی تغیرات انجام گرفته
چگونه به خود اجازه میدهید کل ماهیت آن را متعلق به خود و ساخته خود بدانید و بدان افتخار کنید و بنویسید ساخت ایران
لطفا مولتی کرنل را هم اصلاح کنید چون سیستم عامل آینده شما مولتی کرنل نمیباشد
اشتباهات زیاد دیگری نیز در سایتتان یافتم
در ضمن طبق قانون اگر شرکت هستید باید شماره ثبت شرکت را در وب سایت خود قرار دهید و اگر شرکت نمیباشید و برای جلب اعتبار این سخن را گفته اید مجرم بوده و تحت پیگرد قانونی قرار میگیرید
به نظر من شما چند محصول ساخته اید که برای تبلیغ و فروش آن دست به دامن نرم افزار های آزاد شده اید و میخواهید برای خود اعتبار و محبوبیت تهیه کنید
ولی کاملا روشن است که هیچ گونه آشنایی به فلسفه نرم افزار های آزاد ندارید و کار شما تنها موجب صدمه زدن به این جامعه میشود
شاید هم فکر کرده اید با گفتن حرف هایی مثل ساخت ایران و ... موجب غرور ما میشوید و این برای رونق کارتان خوب است
ولی ما نسل مار خورده و اژدها هستیم
و اجازه صدمه دیدن جامعه آزاد خود را به شما نخواهیم داد
اگر میخواهید در حوزه نرم افزار های آزاد کار کنید باید قوانین آن را نیز رعایت کنید و مهمتر از هر چیز دروغ گویی و ریا را کنار گذاشته و این رفتار انحصار طلبانه و نژاد پرستانه را کنار بگذارید
با تشکر
« آخرین ویرایش: 22 فروردین 1392، 08:14 ب‌ظ توسط ava »
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #12 : 22 فروردین 1392، 08:18 ب‌ظ »
توضیح :

Hybrid اسم کرنل خاصی نیست. نوعی ساختار هست که در XNU (هسته مک) و NT (هسته ویندوز) به کار رفته.
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین amir nemati

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
« پاسخ #13 : 24 فروردین 1392، 04:01 ب‌ظ »
با سلام

خیلی وقته این فروم رو مطالعه میکنم و به فلسفه ی منبع باز هم علاقه مندم.

امروز دیگه عضو این فروم شدم.
دنبال این بودم که حامیان اوبونتو رو تو ایران پیدا کنم.مطالب این دوستمون که تو شرکت اتیاکه واسم جالبه و جواب اون دوستمون که جامع منبع باز رو با جامعه کمونیستی اشتباه گرفته باید بگم که پول همینجورکی نمیاد نه با دعا میاد نه با نرم افزار آزاد منتشر کردن. ](*,)
دستتو از جیب بابات دربیار تا ببینم بازم اینجوری حرف میزنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 8) :-X ](*,)  

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
« پاسخ #14 : 24 فروردین 1392، 04:39 ب‌ظ »
با سلام

خیلی وقته این فروم رو مطالعه میکنم و به فلسفه ی منبع باز هم علاقه مندم.

امروز دیگه عضو این فروم شدم.
دنبال این بودم که حامیان اوبونتو رو تو ایران پیدا کنم.مطالب این دوستمون که تو شرکت اتیاکه واسم جالبه و جواب اون دوستمون که جامع منبع باز رو با جامعه کمونیستی اشتباه گرفته باید بگم که پول همینجورکی نمیاد نه با دعا میاد نه با نرم افزار آزاد منتشر کردن. ](*,)
دستتو از جیب بابات دربیار تا ببینم بازم اینجوری حرف میزنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 8) :-X ](*,) 
متوجه نمیشم !
صدای پلیس : هاپ هاپ