انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: بهترین توزیع برای من چیست؟  (دفعات بازدید: 2444 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
بهترین توزیع برای من چیست؟
« : 22 فروردین 1392، 08:35 ب‌ظ »
 سوالی که کاربران تازه کار میپرسند این است : «بهترین توزیع برای من چیست؟» و معمولا هم پیشنهادهایی جز «مینت، اوبونتو» و در نهایت «کوبونتو» ندارند. اما بیایید ببینیم چطور میتوانیم بفهمیم که یک توزیع مناسب را میتوان یافت؟ ادامه
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1317
پاسخ : بهترین توزیع برای من چیست؟
« پاسخ #1 : 22 فروردین 1392، 11:30 ب‌ظ »
و یک راه راحت تر:

http://www.zegeniestudios.net/ldc/

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
« پاسخ #2 : 23 فروردین 1392، 10:06 ق‌ظ »

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
« پاسخ #3 : 24 فروردین 1392، 01:41 ب‌ظ »
سوالی که کاربران تازه کار میپرسند این است : «بهترین توزیع برای من چیست؟» و معمولا هم پیشنهادهایی جز «مینت، اوبونتو» و در نهایت «کوبونتو» ندارند. اما بیایید ببینیم چطور میتوانیم بفهمیم که یک توزیع مناسب را میتوان یافت؟ ادامه
ببخشید! شما تایپیک جدید میزنید بعد اون رو ارجاع میدید به یه انجمن دیگه! ماشاالله به ظاهر تازه کار هم نیستید! خوب چی میشد بقیه مطلب رو همینجا مینوشتید؟ برای بالا بردن آمار بازدید از روشهای دیگه ای استفاده کن! دوم اینکه در خصوص انتخاب توزیع باید با دلیل به تازه کار فهموند کدوم توزیع براش بهتره! توزیع مناسب برای تازه کاها توزیعی است که: ۱- مستندات فراوانی برای اون وجود داشته باشه به طوری در زمان مشکل با سرچ بشه مشکل رو رفع کرد که معمولا توزیع اوبونتو و مینت این خصوصیت رو دارند. ۲- کاربرپسند باشه ۳- از نظر ساپورت دهی قوی باشه اساسا انتخاب توزیع هایی که طرف اومده فقط ظاهر یه توزیع دیگه رو انگولک کرده و ریمستر ارائه داده فقط برای گول زدن افراد ناآگاه و عوام فریبی است. این موارد از جمله عوامل موثر در انتخاب توزیع است که یه تازه کار باید مد نظر قرار بده.
« آخرین ویرایش: 24 فروردین 1392، 05:15 ب‌ظ توسط BijanRTW »

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #4 : 24 فروردین 1392، 01:57 ب‌ظ »
نقل‌قول
ببخشید! شما تایپیک جدید میزنید بعد اون رو ارجاع میدید به یه انجمن دیگه! ماشاالله به ظاهر تازه کار هم نیستید! خوب چی میشد بقیه مطلب رو همینجا مینوشتید؟

قبلا هم گفته بودم:

نقل‌قول
بله دوست عزیز ولی من هزینه های انجمنم رو از روی جوب آب نگرفتم که با آزادانه نشر کردن مطالبم به خودم ضرر بزنم  :-X

فقط کافیه یه کاربری که هی گنو گنو میکنه چنین کاری کرده بود ۷۰۰ تا مثبت میگرفت بخاطر پست خالی  :-X :-X :-X

نقل‌قول
۱- مستندات فراوانی برای اون وجود داشته باشه به طوری در زمان مشکل با سرچ بشه مشکل رو رفع کرد که معمولا توزیع اوبونتو و مینت این خصوصیت رو دارند.

این نظر خود شما در جواب به من :

نقل‌قول
مشکلات اساسی که وجود نداره! معمولا ۱ تا ۲ ماه پس از ارائه ورژن جدید اوبونتو مثل ساعت کار میکنه! این یکی دو ماه هم اونقدرها مشکلاتی به جود نمی یاد! و عاقلانه این است آدم از توزیعی استفاده کنه که آینده‌اش مشخص باشه نه هر توزیعی که فقط اومدن ظاهرش رو تغییر دادن و چندتا برنامه بهش اضافه شده و به اسم یه توزیع دیگه دارن تو پاچه ملت میکنن!

و این نظرتون :

نقل‌قول
ساسا انتخاب توزیع هایی که طرف اومده فقط ظاهر یه توزیع دیگه رو انگولک کرده و رمیکس ارائه داده فقط برای گول زدن افراد ناآگاه و عوام فریبی است

عوام فریبی یعنی چی؟ یعنی این که به کاربر تلقین کنی توزیعی جز اوبونتو (یا هر چیز دیگه) وجود نداره. یعنی این که بهش تلقین بشه سیستم عاملی که استفاده میکنه ایمن ترینه اما اینطور نیست ، بهش تلقین کنی که قدیمی بودن بسته های یک سیستم عامل دلیل ایمن بودنشه و هزارتا چیز دیگه که از صبح تا شب توی همین فروم شاهدش هستیم :) .

قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین شاهچراغیان

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 293
    • shgn.ir
« پاسخ #5 : 24 فروردین 1392، 03:03 ب‌ظ »
بابا اینجا چرا اینجوریه؟
تا یه بنده خدایی یه مطلبی، سوالی چیزی می زاره، می بینیم توی پست دوم یا سوم یکی آمده بدبخت زیر مشت و لگد گرفته داره همینطور میزنه که میزنه.
بابااگه مطلبش به نظرتون مشکل داره کافی اون دکمه گزارش به مدیر انجمن را که پایین مطلب هست را زده و به مدیران گزارش کنید. اونها خودشون براساس قوانین تشخیص می دن که با طرف چکار کنند.
حالا اگه مدیران نمی خونند که نباید خودمان مستقیما وارد عمل بشیم. اینطوری نه فقط طرف را بلکه هر کس دیگه ای که اون تاپیک را می خونه را ناراحت می کنم. از اون گذشته اگر اون بنده خدا علمی هم داشته باشه دیگه رغبتی نمی کنه بخواد به این فروم سری بزنه و بقیه بتونند از علمش استفاده کنند.;D
www.shgn.ir
www.shgn.ir/category/linux

In a world without any fences or walls,Who needs Gates or Windows!

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
« پاسخ #6 : 24 فروردین 1392، 03:10 ب‌ظ »
نقل‌قول
عوام فریبی یعنی چی؟ یعنی این که به کاربر تلقین کنی توزیعی جز اوبونتو (یا هر چیز دیگه) وجود نداره. یعنی این که بهش تلقین بشه سیستم عاملی که استفاده میکنه ایمن ترینه اما اینطور نیست ، بهش تلقین کنی که قدیمی بودن بسته های یک سیستم عامل دلیل ایمن بودنشه و هزارتا چیز دیگه که از صبح تا شب توی همین فروم شاهدش هستیم :) .
متوجه نشدی عوام فریبی اینجا یعنی اینکه یه شخصی بیاد یه ریمستر از یه توزیع دیگه بده یا همون توزیع رو چندتا برنامه بهش اضافه کنه بعد اسمش رو بزاره سیستم عامل فلان!
« آخرین ویرایش: 24 فروردین 1392، 05:17 ب‌ظ توسط BijanRTW »

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4868
  • masoft قدیم
« پاسخ #7 : 24 فروردین 1392، 03:36 ب‌ظ »
نقل‌قول
بله دوست عزیز ولی من هزینه های انجمنم رو از روی جوب آب نگرفتم که با آزادانه نشر کردن مطالبم به خودم ضرر بزنم  :-X
خوب این خیلی ذهنیت خوبی نیست. اگر اینطور بخواید حساب کنید، این انجمن هم هزینه‌هاش رو از توی جوی آب نیاورده که بخواد به رایگان تبلیغ انجمن شما رو بکنه!
اکثریت افرادی که اینجا هستند برای نشر آزادانه مطالب و مواردی قبیل این اینجا هستند، وگرنه وقتشون رو جای دیگه‌ای می‌گذاشتن!

از طرف دیگه، دو خط مطلب که کلیتش معرفی یک لینک از سایت دیگه هست، خیلی مطلب خاصی نیست که شما نگران نشر آزادانه اون و ضررهایی که به شما میزنه باشید :D

البته من مشکلی با این قضیه و تبلیغ انجمن خودتون در اینجا ندارم، ولی خوب تغییر ذهنیتتون در این زمینه‌ها می‌تونه به خودتون کمک بکنه.