0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.
اینبار بحث در چه موردیهبه نظرم این توزیع تنها برای خودت سودمنده و نه کاربرهاش چون توی هر توزیع اساس اون تغییر میکنه و کاربر رو حسابی سردرگم میکنی
دوستان به علت مشکلات اینرنت اینجانب ، جلسه به روز دیگری موکول شد و تاریخ متعاقبا اعلام میشه!
نقلقول از: محمدرضا ح. در 25 فروردین 1392، 09:59 بظدوستان به علت مشکلات اینرنت اینجانب ، جلسه به روز دیگری موکول شد و تاریخ متعاقبا اعلام میشه! به دلیل سرکار رفتن روز دیگر رو تحریم میکنیم
آفتابه که بهتر و کاربردی تر از پرایده!خوشگلترم هست
ممددددددددددددددددددددکامپیوتر رو خاموش کن بعد بخواباومده یوزرش آنلاین گذاشته تا ببین چی می گیم
دوستان ماشالله با سیستم من هم کار دارند : نقلقولممددددددددددددددددددددکامپیوتر رو خاموش کن بعد بخواباومده یوزرش آنلاین گذاشته تا ببین چی می گیمجهت امنیت اسم کسایی که این رو نوشتن نمیگم. صرفا برای خنده بود امشب هم بیکار شدید بیاید. جلسه رسمی نیست فقط دورهمی
نقلقول از: محمدرضا ح. در 26 فروردین 1392، 02:01 بظدوستان ماشالله با سیستم من هم کار دارند : نقلقولممددددددددددددددددددددکامپیوتر رو خاموش کن بعد بخواباومده یوزرش آنلاین گذاشته تا ببین چی می گیمجهت امنیت اسم کسایی که این رو نوشتن نمیگم. صرفا برای خنده بود امشب هم بیکار شدید بیاید. جلسه رسمی نیست فقط دورهمی چند شب بیایم
دیشب در نشست ۵+۱ (دوستان بعلاوه فروزن) به نتایج خوبی رسیدم وبه اتفاق آرا تصویب شد که جبیر منحل بشهیکی به من بگه این فروزن چیکار میکنه توی این جمع نه پارسی بلده و نه توی بحث مشارکت میکنه ولی همیشه حضور فعال داره من موندم چیکارس
/join #jabirbsd