انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نقد و بررسی سیستم عامل سوشیانت  (دفعات بازدید: 18185 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
پاسخ : نقد و بررسی سیستم عامل آینده
« پاسخ #15 : 25 فروردین 1392، 07:26 ب‌ظ »
الان توزیع Hawaii Desktop Environment روی Wayland ه

امیدوارم تعداد کاربرهاش بیشتر از 100 نفر باشه
یک توزیع پر کاربرد و محبوب رو اسم ببر
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین HsebliS

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 591
  • یه روز خوب میاد...
« پاسخ #16 : 25 فروردین 1392، 07:51 ب‌ظ »
به عمل کار بر آید به سخندانی نیست!
تا95صبر کنیم ببینیم چی میشه
شماره ی ثبت شرکت تو سایتش نبود!؟؟

آفلاین آیدین

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 733
  • Die it such FRIENDLY word for me
« پاسخ #17 : 25 فروردین 1392، 08:12 ب‌ظ »
طبق گفته آقای ملکی این سیستم عامل در سال 95 رو نمایی میشه
والا من اولش میگفتم چرت هست   ولی وقتی دیدم آقای ملکی حاضر هست ایده ها رو هم بخره و ... و همچنین دعوت به همکاری و ... گفتم پس دارن روش کار میکنن "کار نشد نداره"     خوب اگه بشه که واقعا چیز جالبی میشه    از لحاظ امنیتی هم اگه بیسش رو بر اساس لینوکس بزارن"یا تقلیدی از اون" که میشه در همه حالت ها امنیتش رو تامین کرد     حالا این حرف ها رو ولش   بیخی

من که منتظرم بیاد  (حتی حاضرم نسخه بتای این سیستم عامل رو هم نصب کنم"البته اگه خوب باشه")

فکر کنم امسال پنجمین سالی هست که دارن روی wayland کار می کنند هنوز روی هیچ توزیعی مورد استفاده قرار نمی گیره
حالا اینا می‌خوان سیستم عامل بنویسن تا سال ۹۵ اونم با سطح دانش مهندسین ما
من که اعتقادی به اینجور حرفها ندارم و اونها رو فقط در حرف می‌دونم

درود به مصطفی خان :دی

درسته هنوز هیچ توزیعی نرفته روو ویلند ! ولی واسه تست میتونن کاربرا استفاده کنن ‌! ولی ۶ ماه دیگه گنوم ۳.۱۰ به طور کامل میره روو ویلند !

در مورد اون سیستم عامل هم هیچ نظری ندارم :دی نوشته : شبه لینوکس ، شبه ویندوز ، شبه مک ! اما هیچکدوم نیست ! بیخیال بابا فکرتو درگیر نکن :پی
من از سرزمین آه آمده ام! سرزمین اندوه های بسیار! از جایی که هیچگاه نخندیده ام!!
من زاده ی‌ سرزمین آه هستم. من از سرزمین شرم آمدم،
از سرزمین حیا‌های بی‌ خاصیت، سرزمین قایم شدن‌های پر قیمت،
من از سرزمین حصار‌های بی‌ منفعت آمده ام !! من از سرزمین پنهان شدن آمده ام
من به رسم آهیان ، همچنان می‌‌آیم!!

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
« پاسخ #18 : 25 فروردین 1392، 09:32 ب‌ظ »
درسته هنوز هیچ توزیعی نرفته روو ویلند ! ولی واسه تست میتونن کاربرا استفاده کنن ‌! ولی ۶ ماه دیگه گنوم ۳.۱۰ به طور کامل میره روو ویلند !

در مورد اون سیستم عامل هم هیچ نظری ندارم :دی نوشته : شبه لینوکس ، شبه ویندوز ، شبه مک ! اما هیچکدوم نیست ! بیخیال بابا فکرتو درگیر نکن :پی

درود آیدین
منظورم زمانبر بودن ایجاد و توسعه یک نرم افزار بود
این سیستم عاملی که اینها گفتن. هسته‌ش لینوکس نیست و چیز جدایی هستش و ... با این دانش فنی که در سرزمین ما هست امکان پذیر نیست و تنها ....
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #19 : 26 فروردین 1392، 12:34 ب‌ظ »
من فقط این پرسش برام ایجاد شد که اگه چنین چیزی (مولتی کرل) ممکن بود چرا تا به حال کسی نرفته سراغش؟
بعد که فکر کردم دیدم خب کرنل باید هسته‌ی اصلی سیستم باشه، مولتی کرنل یعنی چی اصلاُ؟ آشپز که دوتا بشه…
بعد رفتم در ویکی‌پدیا نگاهی انداختم و متوجّه شدم این عبارت، در ذیل سامانه‌های توزیع شده قرار می‌گیره که صرفاً جنبه‌ی تئوریک داره و امکان پیاده‌سازی‌اش نیست.
در ادامه با این ادّعا روبه‌رو شدم که هسته‌ی این سیستم‌عامل hybrid است، برای همین به دنبال این کلمه گشتم.
خوش‌بختانه در این‌جا جستار خوبی در این زمینه وجود داشت که با خوندنش متوجّه شدم واقعیت این امر بسیار متفاوت با ادّعای مظرح شده است.
در پایان عکسی که در اون صفجه وجود داره به نظر من اجرای آفیس مایکروسافت توسّط واین رو در سیستم‌عامل المنتری گنو/لینوکس نشون می‌ده.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
« پاسخ #20 : 26 فروردین 1392، 01:03 ب‌ظ »
آدم می مونه چی بگه !
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« پاسخ #21 : 26 فروردین 1392، 02:14 ب‌ظ »
بالاخره ایمیل رو تونستم ارسال کنم . اگر پاسخی دادند حتما اینجا قرار میدم.

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
« پاسخ #22 : 26 فروردین 1392، 02:34 ب‌ظ »

در پایان عکسی که در اون صفجه وجود داره به نظر من اجرای آفیس مایکروسافت توسّط واین رو در سیستم‌عامل المنتری گنو/لینوکس نشون می‌ده.
دقیقا
منم اول عکساشو دیدم فکر کردم اومده از luna نقد نوشته بعد دیدم ادعاشون چیز دیگه ایه! ???
نمیدونم والا! صبرمیکنیم ببینیم چی میشه؟
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #23 : 26 فروردین 1392، 03:02 ب‌ظ »
نقل‌قول
من حتی به این هم شک دارم!
فکر می‌کنم یک شات از آفیس تو ویندزد گرفتن و با یه عکس از دسکتاپ المنتری میکس کردن!  :-X

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #24 : 26 فروردین 1392، 03:37 ب‌ظ »

البته من سوالات بیشتری پرسیده بودم با این حال:

پاسخ شرکت

با عرض سلام و تشکر بابت تماس شما با اتیاک

سیستم عامل اینده امکان اجرای برنامه های نوشته شده برای دیگر سیستم عامل ها از جمله ویندوز - لینوکس - اندروید - مک او اس دارد
نرم افزار افیس 2013 توسط کرنل ویندوزی سیستم عامل اینده اجرا شده و از برنامه واین کمکی گرفته نشده.

باتشکر از تماس شما کاربر محترم
میلاد رئیسی
دپارتمان تحقیق و توسعه

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #25 : 26 فروردین 1392، 04:27 ب‌ظ »
پاسخ ایمیل درباره زمان ارایه نسخه اولیه.

با سلام

نسخه اولیه سیستم عامل در روز افتتاح نمایشگاه بین المللی الکامپ 92 رونمایی میشود

باتشکر
محمدرضا رسولی
دپارتمان تحقیق و توسعه گروه شرکت های اتیاک

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #26 : 26 فروردین 1392، 05:33 ب‌ظ »
بی خیالشون می شید یا نه؟ ولشون کنید به حال خودشون. یا می تونند کاری بکنند یا نمی تونند. هر موقع انجام دادند در موردش بحث کنید. یک عکس که این همه کش دادن نداره.

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
« پاسخ #27 : 26 فروردین 1392، 10:15 ب‌ظ »
مولتی کرنل رو عشق است ، فکر می کنم منظور از مولتی کرنل اینه که می تونه نرمافزارهای سیستم عامل های دیگر رو اجرا کنه ! ولی می دونید این موضوع عجیبه شما همین پروژه واین رو نگاه کنید با چه سختی داره توسعه پیدا می کنه ، بعد اینا چه جوری یه دفعه ....
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین fond

• Full Member
  • *
  • ارسال: 144
« پاسخ #28 : 26 فروردین 1392، 11:09 ب‌ظ »
به نظر من شما خیلی دارید بچه گونه با این مسئله برخورد می‌کنید. قابلیت اجرای برنامه‌های یک سیستم‌عامل توسط یک سیستم‌عامل دیگه چیز جدیدی نیست. برای مثال freebsd میتونه باینری های لینوکس رو اجرا کنه. بدون اینکه نیاز به تغییری توی اون برنامه باشه. برای این کار قسمت‌های اصلی هسته لینوکس به عنوان یک ماژول توی هسته freebsd بارگذاری میشه و بعد از اون با باینری های لینوکس مثل باینری های freebsd رفتار میشه. علاوه بر لینوکس freebsd میتونه باینریهای netbsd و چند تا سیستم عامل دیگه رو هم اجرا کنه. تا اونجایی که من میدونم برای اینکه یه سیستم عامل بتونه برنامه های یه سیستم عامل دیگه رو اجرا کنه لازمه کلیه system call ها ، وقفه ها، کتابخانه ها و چیزهای دیگه رو برای اون سیستم عامل پیاده سازی کرد. حالا در مورد این سیستم عامل آینده من چیزی نمی دونم. فقط خواستم بگم این چیز عجیب و غریبی نیست که یه سیستم عامل بتونه برنامه های یه سیستم عامل دیگه رو هم اجرا کنه.

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #29 : 26 فروردین 1392، 11:16 ب‌ظ »
به نظر من شما خیلی دارید بچه گونه با این مسئله برخورد می‌کنید. قابلیت اجرای برنامه‌های یک سیستم‌عامل توسط یک سیستم‌عامل دیگه چیز جدیدی نیست. برای مثال freebsd میتونه باینری های لینوکس رو اجرا کنه. بدون اینکه نیاز به تغییری توی اون برنامه باشه. برای این کار قسمت‌های اصلی هسته لینوکس به عنوان یک ماژول توی هسته freebsd بارگذاری میشه و بعد از اون با باینری های لینوکس مثل باینری های freebsd رفتار میشه. علاوه بر لینوکس freebsd میتونه باینریهای netbsd و چند تا سیستم عامل دیگه رو هم اجرا کنه. تا اونجایی که من میدونم برای اینکه یه سیستم عامل بتونه برنامه های یه سیستم عامل دیگه رو اجرا کنه لازمه کلیه system call ها ، وقفه ها، کتابخانه ها و چیزهای دیگه رو برای اون سیستم عامل پیاده سازی کرد. حالا در مورد این سیستم عامل آینده من چیزی نمی دونم. فقط خواستم بگم این چیز عجیب و غریبی نیست که یه سیستم عامل بتونه برنامه های یه سیستم عامل دیگه رو هم اجرا کنه.

خدا از دهنت بشنوه :) .

راستی PC-BSD هم باینری های لینوکس رو اجرا میکنه. به همین دلیل هم معمولا نرم افزارهای آپدیتی توی pbi ها هست!
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود