انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نقد و بررسی سیستم عامل سوشیانت  (دفعات بازدید: 18213 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
پاسخ : نقد و بررسی سیستم عامل سوشیانت
« پاسخ #60 : 26 خرداد 1392، 03:44 ب‌ظ »
با تشکر از شما امیدوارم به این انجمن باز هم سر بزنید .چون دوستان دیگر سوالات فنی تری نسبت به این پروزه قطعا خواهند داشت.
« آخرین ویرایش: 26 خرداد 1392، 03:46 ب‌ظ توسط Amir (شفقی) »

آفلاین nima nekoonam

• Full Member
  • *
  • ارسال: 117
« پاسخ #61 : 26 خرداد 1392، 04:52 ب‌ظ »
آقا من این روزا به همه چی خیلی بدبین شدم . ولی از کجا معلوم این فردی که از طرف این شرکت تو این تاپیک پست میزاره واقعا نماینده اون شرکت باشه .... من برای صحت این قضیه تا ۱ تیر منتظر میمونم ببینم آیا ویدئو ها آپلود میشه یا نه ...

آفلاین Etiak

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
    • گروه شرکت های اتیاک
پاسخ : نقد و بررسی سیستم عامل آینده
« پاسخ #62 : 28 خرداد 1392، 09:18 ق‌ظ »
آیا باید چرخ را از ابتدا اختراع کرد؟

به این سوال نمی توان با قطعیت جواب رد داد. اتفاقا گاهی لازم است تا چرخ از ابتدا اختراع شود. گاهی لازم است تا چیزی که قبلا وجود داشته را کنار گذاشت و از ابتدا چیزی نو و تازه ساخت. اما در بیشتر مواقع باید بهبود داد. همینطور بود که خود “چرخ” و بسیاری از امکانات امروزی در طول زمان به تکامل رسیدند. این مسیر تکامل از جستجوی پاسخ برای رفع یک نیاز می‌آید. در واقع نوآوری عوامل مختلفی دارد و یکی از آنها بروز نیازهای جدید یا تغییر نیازهای قدیمی است. به‌همین دلیل در دنیا می‌بینیم تلفن‌های همراه از یک دستگاه تلفن قابل حمل تبدیل می‌شوند به یک منشی شخصی هوشمند که الگوی زندگی انسان‌ها را تحت تاثیر قرار می‌دهند و در عین حالی که نیازهای جدید را پوشش می‌دهند نیازهای تازه‌ای هم می‌سازند.

حالا چرخ را از ابتدا اختراع کنیم یا نه؟ واقعا نمی‌توان جواب قطعی به این سوال داد. گاهی باید این کار را انجام داد و گاهی هم نباید. این بستگی دارد به این‌که ما از پس چه کارهایی به‌خوبی برمیاییم و از پس چه کارهایی برنماییم. اما این چرخ روزی می‌شود سیستم عامل ملی، کامپیوتر ملی، موبایل ملی، تبلت ملی، اتوموبیل ملی و ….

این چرخ هرچه که می‌خواهد باشد اما یادمان باشد زمانی ساختن این چرخ ارزشمند است که کیفیت آن بالاتر از کیفیت چرخ‌های قبلی باشد. یادمان باشد که در حال حاضر مسئله‌ی اصلی در دنیا صرفا تولید یک محصول نیست. کسی دنبال این نیست که بگوید من می‌توانم فلان محصول را تولید کنم. مسئله‌ی اصلی پاسخ به یک نیاز است و همین پاسخ است که اتفاقا سطح کیفیت محصول را متفاوت می‌کند. در واقع همه می‌خواهند بگویند من می‌توانم یک محصول با کیفیت فراتر از انتظار تولید کنم. اگر فقط به‌فکر تولید باشیم و به کیفیت فکر نکنیم آنگاه می‌توانیم با افتخار کماکان پیکان تولید کنیم و از آمار تولیدی کارخانه‌هایمان مسرور باشیم. به‌جای پیکان می‌توانید هرچیز دیگری که تمایل دارید را جایگزین کنید!

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
« پاسخ #63 : 28 خرداد 1392، 09:31 ق‌ظ »
جناب Etiak با تشکر از زحمات شما اگر ممکن هست لینک دانلود مرورگر پارسی «وبگرد» رو اینجا قرار بدید. چون در سایت نوشتید که رایگانه و لینک دانلود هم داره اما کار نمی‌کنه. ممنونم...
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • یک راَکتیست اسپرانتیست پایتونیست گودوئیست!
    • بلاگ شخصی
« پاسخ #64 : 28 خرداد 1392، 11:24 ق‌ظ »
این کار شما مثل این می‌مونه که یک موتورسیکلت رو به خاطر مصرف کم‌تر بنزین با یک اتومبیل به خاطر تعداد افرادی که می‌تونند سوار بشن
با یک کشنده به خاطر وزن زیادی که می‌تونه جابه‌جا کنه با یک جت به خاطر سرعت زیادش ..... اینا همه رو با هم قاطی کنیم که مثلا می‌خواهیم از ویژگی‌های خوب همه‌شون استفاده کنیم!

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
« پاسخ #65 : 28 خرداد 1392، 12:55 ب‌ظ »
این کار شما مثل این می‌مونه که یک موتورسیکلت رو به خاطر مصرف کم‌تر بنزین با یک اتومبیل به خاطر تعداد افرادی که می‌تونند سوار بشن
با یک کشنده به خاطر وزن زیادی که می‌تونه جابه‌جا کنه با یک جت به خاطر سرعت زیادش ..... اینا همه رو با هم قاطی کنیم که مثلا می‌خواهیم از ویژگی‌های خوب همه‌شون استفاده کنیم!
کـــــــــــــــــــــــــــامــــــــــــــــــــــلـــــــــــــــــــــــــــا مخالفم
چون کاملا مثال بیخودی بود! البته عذر میخوام شما خودتون گلید و فقط این مثالتون مشکل داره

یه سیستم عامل که بتونه همه جور فریم ورک و قالب و کدی را اجرا کنه مثل ترکیب موتور و ماشین نیست.
اصلا موتور برای مصرف کم نیست بلکه برای حجم کمه. و الآن هواپیما میسازند که کشتی هم هست و ماشین هم هست و این با مثال شما فرق داره
این سیستم عامل‌های امروزی یکیشون فراریه با مصرف بالای نفت‌گاز ولی سرعت بالا و یکیشون برقی صنعتی اصفهانه با مصرف نور خورشید ولی سرعت کم. و زمانی میرسه که مصرف نور خورشید و سرعت بالا هردو در یک ماشین جمع میشه.

ان شاء الله
:) :)

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • یک راَکتیست اسپرانتیست پایتونیست گودوئیست!
    • بلاگ شخصی
« پاسخ #66 : 28 خرداد 1392، 03:44 ب‌ظ »
ولی این بهتر نیست که روی یک سیستم‌عامل نرم‌افزار ارائه کنند  تا لازم نباشه برای جمع کردن نرم‌افزارها ،  سیستم‌عامل‌ها رو جمع کرد؟
آخه می‌خواهند غیر از نرم‌افزارهای ویندوز و مک از چه قابلیت خوبشون استفاده کنند؟ ( مثلا رجیستری ویندوز خیلی خوشکله؟!! D:  )

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
« پاسخ #67 : 28 خرداد 1392، 04:58 ب‌ظ »
مشکل اول کاربرانند که حاضر به یادگیری نیستن. مثلا طرف حاضر نیست آفیس 2010 یا ویژوال استودیو 2012 یا ... را رها کنه بره سراغ لیبره و ... البته باید قبول کنیم خیلی نرم افزارهای ویندوز شاهکارند و واین بخوبی عمل نمیکنه. دات نت چیز کمی نیست  با اینکه خودم ازش بدم میاد  :o

مشکل دوم کم کاری بعضی توسعه دهندگانه که دلیل اصلیش پول و انحصارطلبیه. مثل JAWS یا همون freedom
که لینوکسی‌ها در مقابلش حرفی برای گفتن ندارن و ای کاش ماها بتونیم یه کاری بکنیم

پس هدف از چندهسته‌ای ساختن، تنها افزایش وسعت کاربری و انحصارشکنیست.
البته این هدف منه نه اتیاک. اونا را نمیدونم واسه چی شعار میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کسی میدونه به ما هم بگه چون تو سایتشون که خیلی کلی و بدون تبعیت از هیچ قانون و مذهبی حرف زدن.
:) :)

آفلاین Etiak

• Newbie
  • *
    • گروه شرکت های اتیاک
« پاسخ #68 : 28 خرداد 1392، 05:42 ب‌ظ »
با عرض سلام

نقل‌قول
پس هدف از چندهسته‌ای ساختن، تنها افزایش وسعت کاربری و انحصارشکنیست.
البته این هدف منه نه اتیاک. اونا را نمیدونم واسه چی شعار میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کسی میدونه به ما هم بگه چون تو سایتشون که خیلی کلی و بدون تبعیت از هیچ قانون و مذهبی حرف زدن.

چندین سال پیش که موسسین اتیاک  تصمیم به تاسیس گروه شرکت های اتیاک گرفتند و ایده سیستم عامل چند هسته ای مطرح کردند
ابتدا این سیستم عامل سوشیانت نام گرفت که به معنای رهایی بخش  بود اما در مقطعی به دلیل مشکلاتی که از سوی یک سری گروه تندرو به دلیل انتخاب این اسم برای شرکت پیش امد اسم سیستم عامل را به سیستم عامل اینده تغییر دادیم و حالا با رفع ان مشکلات نام سیستم عامل به همان سوشیانت تغییر پیدا کرد.
این انتخاب اسم اگاهانه بوده و فقط به دلیل زیبای اسم نبوده است و اهدافی در پس  این انتخاب است که با توجه به معنای کلمه سوشیانت میتوان به ان پی برد.

گروه شرکت های اتیاک با توسعه سیستم عامل سوشیانت سعی در انحصارشکنی برخی شرکت های  بزرگ نرم افزاری دارد هر چند سهم کمی در بازار داشته باشد.

سوشیانت منجی کاربرانی است که از انحصار طلبی به ستوه امده اند
امیدواریم که با توضیحات و معنای کلمه سوشیانت به هدف پروژه سیستم عامل چند هسته ای سوشیانت پی برده باشید.

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
« پاسخ #69 : 28 خرداد 1392، 06:56 ب‌ظ »
جناب etiak اگه ممکنه جواب بنده رو هم بدید. گفته بودم:
جناب Etiak با تشکر از زحمات شما اگر ممکن هست لینک دانلود مرورگر پارسی «وبگرد» رو اینجا قرار بدید. چون در سایت نوشتید که رایگانه و لینک دانلود هم داره اما کار نمی‌کنه. ممنونم...
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #70 : 29 خرداد 1392، 11:30 ب‌ظ »
من به علت کنجاوی‌ای که در مورد این طرح برام پیش‌اومده بود با چند تن از بزرگان صنعت سیستم‌عامل در IRC صحبت‌هایی کردم و جملگی وجود سیستم‌عامل همه‌ی منظوره‌ی چندهسته‌ای رو مطلقاً عیرممکن دونستن و از من درخواست اطّلاعات بیش‌تری در مورد این طرح کردن که چون چیز بیش‌تری از چیزهایی که توی سایت بود نمی‌دونستم، بهم گفتن که حکماً باهات شوخی کردن. ممکنه اطّلاعات بیش‌تری مثل نمودار معماری سیستم‌عامل رو ارائه بدید؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #71 : 29 خرداد 1392، 11:32 ب‌ظ »
من به علت کنجاوی‌ای که در مورد این طرح برام پیش‌اومده بود با چند تن از بزرگان صنعت سیستم‌عامل در IRC صحبت‌هایی کردم و جملگی وجود سیستم‌عامل همه‌ی منظوره‌ی چندهسته‌ای رو مطلقاً عیرممکن دونستن و از من درخواست اطّلاعات بیش‌تری در مورد این طرح کردن که چون چیز بیش‌تری از چیزهایی که توی سایت بود نمی‌دونستم، بهم گفتن که حکماً باهات شوخی کردن. ممکنه اطّلاعات بیش‌تری مثل نمودار معماری سیستم‌عامل رو ارائه بدید؟

احیانا identi.ca نبوده اون IRC ؟‌;D .
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین Etiak

• Newbie
  • *
    • گروه شرکت های اتیاک
« پاسخ #72 : 30 خرداد 1392، 10:26 ق‌ظ »
امکانش هست اون IRC رو معرفی کنید

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #73 : 30 خرداد 1392، 11:03 ق‌ظ »
بنظر من دیگه این تاپیک داره بیش از اندازه ادامه پیدا می‌کنه و هیچ فایده‌ای هم نداره.

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« پاسخ #74 : 30 خرداد 1392، 04:11 ب‌ظ »
بنظر من دیگه این تاپیک داره بیش از اندازه ادامه پیدا می‌کنه و هیچ فایده‌ای هم نداره.
فکر نکنم. بزار ببینیم فیلم هایی که شنبه قولش رو دادن بررسی کنیم.