انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نقد و بررسی سیستم عامل سوشیانت  (دفعات بازدید: 18204 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ژ

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 29
پاسخ : نقد و بررسی سیستم عامل آینده
« پاسخ #75 : 30 خرداد 1392، 11:28 ب‌ظ »
من نمیدونم اونها قراره چطور باینری های ویندوز (یا بقیه سیستم عامل‌ها) رو اجرا کنند. شاید با مایکروسافت قرار داد بستن یا کدهاش رو خریدند. ما هیچ چیز نمیدونیم (یا شاید من چیزی نمیدونم) و نظر دادن بر اساس حدس و گمان هم بی فایده هست. از اونجا که من حتی به خودم زحمت ندادم روی اون لینک کلیک کنم، چیز زیادی در این مورد نمی دونم. فقط خواستم بگم این کار شدنی هست و چیز بیشتری هم ندارم بگم. حالا اونها یا کدها رو خریدند، یا کدها رو دزدیدن و یا دارن سعی می‌کنن با مهندسی معکوس این کار رو انجام بدن. در مورد wine هم حرفتون رو متوجه نشدم (من تا حالا با اون کار نکردم). ممنون میشم بیشتر توضیح بدید.

والا مشکلی که با NT ندارند چون با مهندسی معکوس این سیستم در دست رس هست و حتی شما میتونید اون رو نصب کنید http://reactos.org/
این سایت ویندوز خانواده NT رو ریورس کرده و خوب نتیجه هم داده و جواب گرفتن ولی موردی که هست اینه که چطور میخان 3 معماری مختلف ویندوز , لینوکسی و Mac Os (داروین خدابیامرز یا یونیکس ) رو ترکیب کنن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آفلاین ژ

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 29
پاسخ : نقد و بررسی سیستم عامل سوشیانت
« پاسخ #76 : 30 خرداد 1392، 11:43 ب‌ظ »
از آقای که از طرف شرکت .etiak. اینجا هستند آیا قصد انتشار تکنولوژی که در این مسیر دست پیدا میکنند دارند یا تکنولوژی تحت انحصار خودتون خواهد بود؟

آفلاین HamidTB

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 897
    • دست نوشته هاي يه لينوكسي
« پاسخ #77 : 01 تیر 1392، 03:17 ق‌ظ »
سر کاریه .... به عکسای زیر نگاه کنید
توی عکس ها ظاهرا ورد داره اجرا میشه در صورتی که ایکنش توی داک بار پایین نیست(توی هر سه تا عکس ایکنای داک بار پایین یکسان هست)
فقط یه میکس عکس هست
حالا یکسان بودن ساعت میزکار و یکسان بودن محل نشانگر موس (توی تصویر سوم هم که نشانگر موس رفته زیر ورد :دی ) بماند .....

« آخرین ویرایش: 01 تیر 1392، 03:22 ق‌ظ توسط HamidTB »
زندگی : یه بازی بزرگ که توی این بازی فقط یه جون داری , هیچ جاشو نمیشه ذخیره کرد و جایی برای اشتباه نیست !!!

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
« پاسخ #78 : 01 تیر 1392، 10:29 ق‌ظ »
به من چـــــــــه
میخواستی نگی فیلم‌ها را شنبه روی سایت میذاریم.
کو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هفت شهر عشق را خیام گشت
ما همچنان اندر پی یک فیلمیم
:) :)

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« پاسخ #79 : 01 تیر 1392، 12:04 ب‌ظ »
صبر کنید ببینیم چی میشه.

آفلاین علی هردان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 243
« پاسخ #80 : 01 تیر 1392، 05:36 ب‌ظ »
هیچی نمیشه! بیخودی منتظر نباشید. این قضیه سر و تهش معلومه... اصلا چنین چیزی امکان نداره. اگه هم امکان داشته باشه با کلی مصیبت و مشکل و بدبختی و ۹۹۹۹۹۹۹۹ باگ مختلف که احمقانست. بیخیال بشید. منتظر نباشید

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
« پاسخ #81 : 01 تیر 1392، 05:55 ب‌ظ »
من به بچه های خودی خیلی باور دارم ولی اینکه تو یه مدت زمان به این کمی یه چیزی به این بزرگی رو بسازن یه کمی یه جوریه آخه توزیع های لینوکس و مایکروسافت و اپل بعد از این همه سال به این نتایج رسیدن حالا یه شرکت کوچولو بخواد کار اونهارو مهندسی کنه بعدشم در ککنار هم قرار بده در این زمان کم؟؟؟؟؟
البته هرچیزی یه اول باری داره خب ولی اینا از همین اول زدن زیر حرفشون(راجع به ویدیوها)خدا میدونه بعدش میخواد چی بشه.البته اگه اونی که اومده اینجا از طرف اتیاک باشه واقعا

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
« پاسخ #82 : 02 تیر 1392، 11:36 ق‌ظ »
در تاریخ شنبه یکم تیر ماه تصاویر و ویدیو های در رابطه با سیستم عامل چند هسته ای سوشیانت بر روی تارنمای گروه شرکت های اتیاک www.etiak.com قرار داده میشود تا به این گمانه زنی ها و بد بینی ها که توسط افراد مختلف در فضای مجازی منتشر میشود پایان داده شود.
سیصد و شصت و چار روز تا یکم تیر نود و سه
و دو برابرش تا یکم تیر نود و چار و ادامه بدید تا اینکه یکم تیر دوباره به شنبه بخوره. شاید اون موقع فیلم‌ها آپلود شدن
شوخی کردم
بالاخره اوبونتو هم بعضی اوقات دیر میکنه چه برسه به لیندوزینتاش سوشیانت
:) :)

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
« پاسخ #83 : 18 تیر 1392، 01:29 ق‌ظ »
دوستان شما در نظر بگیرید توسعه دهندگان این سیستم عامل رفتن یه مشت dll ویندوز و کتابخونه ها مک و لینوکس رو کپی کرده توی سیستم عاملشون با توجه به این که کپی کردن اینها کاری نداره ! و نیازی به سورس هم نداره شما ببین ساختن این سیستم عامل چقدر سادس ! شاخ غول شکستن نمی خواد ، ولی من نمی دونم این سیستم به این سنگینی قراره چه جوری بالا بیاد با این وضعیت !
هر چند همون طور که دوستمون گفت اصلا قضیه این شرکت خیلی مشکوک به نظر می یاد ، من به عنوان یه نفر سوال می کنم اگر این سیستم عامل این قدر قابلیت داره چرا خودشون ازش استفاده نمی کنن ؟ شما screenshot های برنامه های دیگشون رو ببینید همش تو ویندوز ۷ هستن ! من در عجبم توی این مدت کوتاه چی جوری می شه همچین سیستم عاملی رو به این سرعت ساخت ، اونم سیستم عاملی که ترکیبی از سه پلتفرم متفاوت با همه !
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #84 : 21 تیر 1392، 12:21 ق‌ظ »
در اعتبار این مثلا سیستم عامل و شرکت پشتیبانش همین بس که سایت رسمی‌شون خطای ۴۰۳ می‌ده...
بعله یه همچین پروژه‌هایی داریم ما که هر ایرانی باید بهش افتخار کنه :|

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
« پاسخ #85 : 21 تیر 1392، 11:32 ق‌ظ »
یه چیزی هم هست که چند روزیه ذهن من رو درگیر کرده، لینوکس باید رو ext نصب بشه، ویندوز باید رو ntfs نصب بشه و کلا از ext پشتیبانی نمیکنه! بعد سیستم عامل اینا قراره رو چی نصب بشه؟؟!!  ???

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
« پاسخ #86 : 21 تیر 1392، 12:20 ب‌ظ »
یه درخواست ازش داشتم نتونست جواب بده. اونوقت سیستم عامل طراحی کنن اینا؟!
اینم درخواست:
جناب Etiak با تشکر از زحمات شما اگر ممکن هست لینک دانلود مرورگر پارسی «وبگرد» رو اینجا قرار بدید. چون در سایت نوشتید که رایگانه و لینک دانلود هم داره اما کار نمی‌کنه. ممنونم...
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین mojtabarezaei76

• Full Member
  • *
  • ارسال: 179
« پاسخ #87 : 21 تیر 1392، 03:25 ب‌ظ »
من فکر کنم روی لینوکس یک چیزی مثل ویژوال باکس اوراکل ساختن و روش ویندوزه و با لینوکس ادغام شده :o :o
دنیا را دو گونه می توان تغییر داد: با قلم (كاربست اندیشه) و با شمشیر (كاربست زور)

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
« پاسخ #88 : 21 تیر 1392، 03:27 ب‌ظ »
تو میدونی حجم این سیستم عامل چقدر می ره بالا کتابوخونه هاش رو در نظر بگیر ! بابا اصلا چه کاریه می ریم مک لینوکس و ویندوز رو نصب می کنیم ، تازه مطمئنیم باگ هم خیلی کمتر داره ! چطور می شه ۳ تا پلتفرم متفاوت با هم توی یه سیستم عامل جمع بشن (بر فرض صحت اصل این قضیه) و باگ هاش چشمگیر نباشه !
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین mojtabarezaei76

• Full Member
  • *
  • ارسال: 179
« پاسخ #89 : 21 تیر 1392، 03:29 ب‌ظ »
تو میدونی حجم این سیستم عامل چقدر می ره بالا کتابوخونه هاش رو در نظر بگیر ! بابا اصلا چه کاریه می ریم مک لینوکس و ویندوز رو نصب می کنیم ، تازه مطمئنیم باگ هم خیلی کمتر داره ! چطور می شه ۳ تا پلتفرم متفاوت با هم توی یه سیستم عامل جمع بشن (بر فرض صحت اصل این قضیه) و باگ هاش چشمگیر نباشه !
مگه مک را به همین را حتی میشه نصب کرد ???؟
دنیا را دو گونه می توان تغییر داد: با قلم (كاربست اندیشه) و با شمشیر (كاربست زور)