آیا راهی برای تشخیص این نوع فایل ها وجود دارد؟
بله، دستور file
تنها موقعی باید از این دستور استفاده کرد که در توضیحات آن فایل یا برنامه گفته شده باشد که برای اجرا از /. استفاده کنید
برای اجرا شدن هر برنامه، باید آدرس کامل اون برنامه رو بنویسیم، غیر از حالتی که مکان اون برنامه توی متغیر محیطیای (Environment Variable) به نام PATH$ باشه. حالا این آدرس میتونه به صورت کامل باشه (Absolute Path) یا اینکه به صورت نسبی (Relative Path).
من الان میخوام execute رو اجرا کنم که در /home/user/ قرار داره.
برای آدرس کامل باید بنویسم: home/user/execute/
راه دیگه استفاده از آدرس نسبی هستش. اگر در /home/user/ باشم، باید بنویسم: execute/.
اگر در /home/ باشم، باید بنویسم: user/execute
* در آدرسدهیها، «.» همیشه به دایرکتوری فعلی و «..» همیشه به دایرکتوری پدر اشاره میکنه.
سوال دیگرم اینه که بنده با دستور adduser یک حساب کاربری ایجاد کرده ام وسپس پسورد داده ام اما در پوشه home نام کاربر جدید وجود ندارد و همچنین موقع روشن کردن و log in شدن اسم کاربر نشان داده می شود ولی وقتی رمز وارد می کنم وارد محیط گرافیکی نمی شود با وجودیکه خطای پسورد نمی دهد
خوب اگر از useradd استفاده میکردید یا adduser رو با m- مینوشتید، این مشکلات نبود. حالا میتونید دستی اون دایرکتوری رو بسازید، اطلاعات پیشفرض کاربر رو از /etc/skel/ توی دایرکتوری کاربری اون کپی کنید و سپس مجوزها و مالکیتها رو درست کنید.