انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نصب کامپایلر C++  (دفعات بازدید: 1325 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین StarBuck

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
نصب کامپایلر C++
« : 26 فروردین 1392، 08:17 ق‌ظ »
سلام خدمت همه دوستان
من یه مدت کوتاهی میشه که کلا مهاجرت کردم به اوبونتو عزیز
فقط من قبلا با سی ++ کار میکردم البته با انگیزه کاملا تفریحی اما الان روی اوبونتو نمیتونم
داستان هم از این قرار هست که من GNU C++ Compiler و از اوبونتو سافت ور سنتر نصب کردم الان هم میرم تو محیط سافتور سنتر نشون میده که نصبه و فقط گزینه ریموو به من میده اما خودش کجاست الان ؟ من هرجا سرچش میکنم نیست !!! مثلا توی dash home وقتی سرچش میکنم هیچ چیزی نیست ! اگر کسی میدونه لطف کنه من و راهنمایی کنه دست شما درد نکنه پیشاپیش

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
پاسخ : نصب کامپایلر C++
« پاسخ #1 : 26 فروردین 1392، 08:34 ق‌ظ »
اینی که شما تصب کردید کامپایلر بوده که البته بصورت پبشفرض نصب بوده. به کامپایلر C در یونیکس GCC و به کامپایلر ++C میگن ++g
شما اگه میخواهید برنامه نویسی کنید، باید یه IDE نصب کنید که راحت تر باشید موقع برنامه نویسی. فکر میکنم منظور شما همین IDE بوده. میتونی بهارین IDE ها رو در همون Software Center پیدا کنی یا گوگل کنی. بهترین ها اینا هستن:
Netbeans
Eclipse
Lazarus
Anjuta
Geany
.
.
.

موفق باشید.

Godisnowhere

آفلاین StarBuck

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
« پاسخ #2 : 26 فروردین 1392، 10:06 ق‌ظ »
دست شما درد نکنه !! حل شد واقعا زشته که آدم IDE بخواد بعد بگه من کامپایلر میخوام !
بازم ممنون لطف کردید

آفلاین علی ۵۰۰

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 775
« پاسخ #3 : 26 فروردین 1392، 10:18 ق‌ظ »
به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام یکی از راهای برنامه نویسی به این صورت که:
اول برو تو gedit کدی رو که می‌خوای بزنی رو بزن. بعدش اونو در دسکتاپت با پسپند سی پلاس پلاس ذخیره کن مثلا: hello.cpp بعدش Ctrl+Alt+T رو بزن تا ترمینال باز شه  و درونش اینو بنویس:
g++ -o run hello.cpp
خوب حالا کامپایلر شد برای اجرا هم اینو بزن
./runدر باره ی کد g++ -o run hello.cpp یه توضیحی بدم کلمه ای که بعد o- اومده همان فایل خروجی و کلمه ی بعد از فاصله همان فایلی است که می خواهی کامپایلر کنی. :)