0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
استاردیکت رو گوگل کدهگسترشدهندهشم سالی یه دفعه یه آپدیت میده
گلدن دیکت به شدت داره گسترش پیدا میکنه...میتونید رو گیت روند توسعهشو ببینیدبا اینکه هم نسخهی ویندوزیش و هم نسخهی لینوکسیش پایدار و عالین، نمیدونم چرا نسخهی رسمی جدید نمیده بیرونمن که هر دفعه از گیت میگیرم کامپایل میکنم
لانگمن برای گلدندیکت رو نتونستم جایی گیر بیارم. لینکش رو داری؟
تلفظش از دیکشنری جدایه؟
نقلقول از: Midgårdsormen در 30 فروردین 1392، 11:31 قظگلدن دیکت به شدت داره گسترش پیدا میکنه...میتونید رو گیت روند توسعهشو ببینیدبا اینکه هم نسخهی ویندوزیش و هم نسخهی لینوکسیش پایدار و عالین، نمیدونم چرا نسخهی رسمی جدید نمیده بیرونمن که هر دفعه از گیت میگیرم کامپایل میکنمتوی سایتشونم که نگاه کردم همون نسخه 1.0.1 مربوط به سال 2011 هستش و هنوز نسخه جدید بیرون ندادنبرنامه جدیدشون روی گیت با نسخه 1.0.1 تفاوتی داره؟
تفاوتای نسبتا زیادی کردهامکانات خوبی بهش اضافه شده
نقلقول از: MustafaJF در 30 فروردین 1392، 01:16 بظتوی سایتشونم که نگاه کردم همون نسخه 1.0.1 مربوط به سال 2011 هستش و هنوز نسخه جدید بیرون ندادنبرنامه جدیدشون روی گیت با نسخه 1.0.1 تفاوتی داره؟تفاوتای نسبتا زیادی کردهامکانات خوبی بهش اضافه شده
توی سایتشونم که نگاه کردم همون نسخه 1.0.1 مربوط به سال 2011 هستش و هنوز نسخه جدید بیرون ندادنبرنامه جدیدشون روی گیت با نسخه 1.0.1 تفاوتی داره؟
روی رایانهی من، این واژهنامه توی گولدن دیکت فونتیک مرسوم داره:Longman Dictionary of Contemporary English
بهش نمیگن فورک!بیا یه سری دیکشنری انگلیسی به انگلیسی و انگلیسی به فارسی هست میتونی بگیری:http://ubuntuone.com/1nqcUKPlaLzzTcuoxmOmKS
بسته تلفظ صدا مربوط به ديکشنري Longman با لهجه آمريکايي .