خیلی دوست داشتم اینو در ویندوز هم امتحان میکردی
یه امتحانی با ویندوز هم بکنید ممنون میشم
دادشم روی ویندوز تست کرده. همه چیز روون تر و سریع تر میشه اما نه به این سرعت که توی لینوکس هست.
من یه فلش یو اس بی 3 دارم
نصب از روی اون خیلی سریعه
وقتی هم باهاش لایو بالا میام خیلی سریع تره از وقتی نصب کردم تو هارد
البته هاردم هم 7200 دور بر دقیقس و سرعتش خوبه
-
هارد های اس اس دی هم انواع مختلف دارن من سنیدم یه ری هاش هستن سرعت 48 گیگابیت بر ثانیه از طریق پورت 6 گیگابایت بر ثانیه sata وصل میشن به مادر بورد خیلی عالیه سرعتشون
-
من پول داشته باشم یه پی سی جمع میکنم برای خونه خیلی عالی باشه :دی
هارد هر چقدر هم که سریع باشه، یه فاکتور داره به اسم سرعت دسترسی که به زمانی گفته میشه که نوک هد داده مورد نظر رو روی دیسک پیدا میکنه و یه سرعت هم که سرعت چرخش خودد دیسکه. همه اینا در کنار fragment (کم تاثیر در سیستم فایل یونیکس) باعث افت کارایی هاردیسک ها میشه. مصرف باطری بیشتر، تولید گرمای بیشتر، نویز بیشتر و سرعت کمتر دلایل محکمی هستند که هارد دیسک ها رو برای همیشه بفرستیم کنار دوستاشون سی دی رام و فلاپی!
توصیه من به همه اینه که برای فهمیدن سرعت واقعی سیستمشون حتما اون رو با یه SSD تست کنن.
سرعت بالای اوبونتوی ۱۳/۰۴ مدیون پروژه اوبونتو فون کانونیکال هست که خیلی از فایل ها رو بخاطر محدودیت های سخت افزاری این دیوایس ها بهینه کرده. اگه خبرها رو دنبال کنید، این نسخه از ابونتو، آخرین نسخه از مک او اس رو در بنچمارک ها شکست داده!
http://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=ubuntu1304_apple_osx1083&num=1