ولی فک کونم به توانایی افراد در کار با یه سیستم عامل هم خیلی ربط داره.
من با اکسپی کار نکردم زیاد. با ویندوز هشت هم لپتاپم بعد به ساعت هنگ میکنه
و کاری جز نگهداشتن دکمه پاور نمیشه انجام داد و البته شعار مایکروسافت برای نصب برنامههای قدیمی دروغ بود چون روی هفت زیاد نصبیدم ولی روی هشت نشد و سرعتشم فقط یه خورده از هفت برام بیشتره.
ولی انصافا از موقعی که ویندوز هفت جدید 2012 و قبلا 2009 را از آسان دانلود گرفتم و نصبیدم تا حالا مثل ماه کار کرده فقط باید جند نکته رعایت کنید: آپدیت غیرفعال باشه, آنتی ویروس مایکروسافت نصب نکنی, یه comodo internet security و یه tuneup utility +2010 نصب باشه و به حرفشون گوش بدی
اما چون با اوبونتو (لینوکس) بلد نیستم کار کنم, دو روز یه بار یا بالا نمیاد و باید روشن و خاموش کنم یا بعد آپدیت باید از اول نصب کنم. و همش مال 12.04 را دارم میگم.
سؤال:
این تفاوت LTS و بقیه خیلیه یا نه؟ یعنی غیر از مدت زمان پشتیبانی چه تفاوت دیگه داره؟ آیا غیر بلندمدت مشکلاتی داره؟ مثلا؟ آخه میخوام 13.04 بنصبم و بعد 13.10 و بعد 14.04 تا اینکه مثل ویندوز هفت که از هشت بهتره به بنبست برسم. دلیلشم اینه که 12.04 کاستومایز گرافیکی و آماده و راحتی مثل ویندوز نداره. خصوصا منتظر زمانیم که لینوکسی با ذره بین ویندوز هفت بیابم چون کامپیز پرش داره, گنوم شل رنگ برعکس کن نداره و ...
و الآن هم پشیمونم که 12.10 نگرفتم. نظر شما چیه؟