انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: آیا امکان کامپایل Objective-C در لینوکس وجود دارد؟  (دفعات بازدید: 1363 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین TESLAA

• Full Member
  • *
  • ارسال: 142
  • Sometimes Before You Can Walk , You Should RUN!
 8)

با سلام خدمت دوستان عزیز
سوالم رو که واضح پرسیدم و میخوام که لطفاْ تعصب لینوکسی رو الان کنار بزاریم! لینوکس سمبل قدرت - پایداری و سرعت شناخته میشه (البته از نظر افراد حرفه ای مثل شما نه یک سری کاربر معمولی در حد فیسبوک رفتن با ویندوز یا مک)
اینکه لینوکس با این همه قدرت و مجموع هزاران کلاس منظم و معماری چند لایه نشه باهاش هرکاری کرد (مخصوصاْ از اونجایی که مک از فک و فامیلای یونیکس یا لینوکس هست اینطور که شنیدم) بعید میدونم اینکار غیر ممکن باشه!
تا حالا کسی سعی کرده این قضیه رو بررسی کنه؟!میخوام بدونم ارزش این فکر رو داره که بشه یک توزیع لینوکسی فراهم کرد که بشه باهاش کد Objective-C رو کامپایل کرد؟
Sometimes Before You Can Walk , You Should RUN!

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
کامپایل شدن که میشه.

برای Cocoa هم راه حل GNUStep هست!

کلا مشکلی نیست. ولی فرمورک های بهتری در لینوکس هست که ترجیح میدن با اونها کار کنند نمونش هم GTK :)
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین fond

• Full Member
  • *
  • ارسال: 144
کامپایلر gcc این کار رو انجام میده. کدت رو به کتابخانه libobjc.a لینک کن.

cc -o output -std=c99 source.m -lobjc
بروزرسانی:
البته شاید لازم باشه کتابخونه هاش رو نصب کنی.
« آخرین ویرایش: 29 فروردین 1392، 11:13 ب‌ظ توسط fond »

آفلاین TESLAA

• Full Member
  • *
کامپایل شدن که میشه.

کلا مشکلی نیست. ولی فرمورک های بهتری در لینوکس هست که ترجیح میدن با اونها کار کنند نمونش هم GTK :)

بسیار ممنون از کمکتون ولی ممکنه خواهش کنم کمی بیشتر توضیح بدین؟!
Cocoa رو میشناسم ولی این GNUStep که گفتین برام نا آشناست!
در ضمن این GTK که گفتین یه جور چیزیه مثل eclipse مثلاْ که باهاش میشه کد رو نوشت و کامپایل کرد؟!
شرمنده من یک ماه بیشتر نیست که ویندوز لعنتی رو به خاطر گند زدن به کامپیوترم پاک کردم!
واقعاْ ممنون میشم جواب سوالاتم روبدین :)

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
کامپایل شدن که میشه.

بسیار ممنون از کمکتون ولی ممکنه خواهش کنم کمی بیشتر توضیح بدین؟!
Cocoa رو میشناسم ولی این GNUStep که گفتین برام نا آشناست!
در ضمن این GTK که گفتین یه جور چیزیه مثل eclipse مثلاْ که باهاش میشه کد رو نوشت و کامپایل کرد؟!
شرمنده من یک ماه بیشتر نیست که ویندوز لعنتی رو به خاطر گند زدن به کامپیوترم پاک کردم!
واقعاْ ممنون میشم جواب سوالاتم روبدین :)

GNUStep نمونه آزاد همون Cocoa هست! همیچنین GTK هم یک فرمورک هست درست مثل Cocoa و NET. .
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
به نظر من این که به GTK بگیم فریم‌ورک خیلی حال دادیم بهش، GTK یه سری کتاب‌خونه برای زبان‌های مختلفه که باهاش می‌شه امور مربوط به رابط گرافیکی رو انجام داد و با نصبش در سیستم‌های عامل دیگه، اون رو به همون صورت دید. در واقع عملکردی شبیه همون فریم‌ورک، ولی فقط برای رابط گرافیکی داره
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4869
  • masoft قدیم
در واقع عملکردی شبیه همون فریم‌ورک، ولی فقط برای رابط گرافیکی داره
البته +GTK شامل تابع‌هایی برای شبکه و چیزهای دیگه هم می‌شه، ولی خوب هدف اصلی همون رابط گرافیکه.

ارزش این فکر رو داره که بشه یک توزیع لینوکسی فراهم کرد که بشه باهاش کد Objective-C رو کامپایل کرد؟
توزیع فراهم کردن نمی‌خواد که! هر توزیع گنو-لینوکسی رو که داشته باشی، کافیه کامپایلر Objective C رو روش نصب کنی و می‌شه توی اون کد Objective C رو کامپایل کرد.

آفلاین TESLAA

• Full Member
  • *

ارزش این فکر رو داره که بشه یک توزیع لینوکسی فراهم کرد که بشه باهاش کد Objective-C رو کامپایل کرد؟
توزیع فراهم کردن نمی‌خواد که! هر توزیع گنو-لینوکسی رو که داشته باشی، کافیه کامپایلر Objective C رو روش نصب کنی و می‌شه توی اون کد Objective C رو کامپایل کرد.
[/quote]

بیشتر داشتم به این فکر میکردم تو لینوکس بشه خیلی راحت هم iTunes رو داشت و هم xCode که مال مکینتاشه!
این xCode لعنتی حتی روی ویندوز هم نصب نمیشه آخه! ولی واسه کار برنامه نویسی iOS و اینا بهترینش همینه!

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4869
  • masoft قدیم
بیشتر داشتم به این فکر میکردم تو لینوکس بشه خیلی راحت هم iTunes رو داشت و هم xCode که مال مکینتاشه!
خوب نمی‌شه :) البته راه داره، ولی چند سالی کار می‌بره.

آفلاین Midgårdsormen

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 900
اگه مشکلت آی.تیونزه، پلاگینای مناسبش واسه Rhythmbox هستن