انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: اساس اینترنت بر شناس بودن استواره یا ناشناس بودن؟  (دفعات بازدید: 3914 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
از روی IP میشه اومد تا در خونه تون! پروتوکل ها طوری نوشته شده اند که چنین قابلیتی رو از نظر تکنیکی داشته باشند.
اما از نظر حقوق کاربری، ناشناس بودن به عنوان یکی از حقوق کاربران اینترنت محسوب میشه یا نه؟ از این نظر چه تفاوتی با دنیای واقعی وجود داره؟ در دنیای واقعی، اصل بر شناس بودنه.
« آخرین ویرایش: 30 فروردین 1392، 12:59 ب‌ظ توسط کیان »

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
خب میشه هم نیومد درخونتون :)
این پراویسی چقدر مهمه و تا چه حد از حقوق اساسی ملت ها و مردمه؟
I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub

آفلاین Yaser-16

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
من یه سوال دارم:
اگه من با بشکن برم توی یه سایتی،اون سایت می تونه آی پی اصلی منو ببینه و تشخیص بده؟
آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را!   بنیامین فرانکلین

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
معلومه که ناشناس بودن یکی از حقوق اصلی کاربران در اینترنته. فکر می‌کنید برنامه‌ای مثل تور چرا نوشته شد؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
معلومه که ناشناس بودن یکی از حقوق اصلی کاربران در اینترنته. فکر می‌کنید برنامه‌ای مثل تور چرا نوشته شد؟
در مورد تور یکی از دلایل وجودیش می تونه بی مهری بعضی از دولت ها باشه که سر گردنه رو می گیرند و نمیذارن الاغه با بارش رد بشه!
چرا کاربر باید ناشناس باشه؟ چه فرقی با دنیای واقعی اینجا وجود داره؟
« آخرین ویرایش: 30 فروردین 1392، 01:23 ب‌ظ توسط کیان »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اینترنت به ما آزادی می‌ده، تا در مقیاس بی‌سبقه‌ای با دوستانمون صحبت کنیم، کارهای هنری بکنیم، یک کسب‌وکار راه بندازیم یا بر علیه دولت‌هامون صحبت کنیم. این اتّفاقی و تصادفی نیست. اینترنت از ابتدا برای ایجاد گفت‌وگوهای همه‌گیر توسّط جامعه‌ای از دانشمندان و مهندسان طرّاحی شد که هیچ فشاری از بالا روشون نبود.
هیچ‌کس صاحب اینترنت نیست. اینترنت مجموعه‌ای از شبکه‌های مستقل در سراسر جهانه. هرکسی می‌تونه یه دونه از این شبکه‌ها بسازه. استانداردهای معمول که اینترنت بر روی اون‌ها ساخته شده به وسیله‌ی گفت‌وگوهای آزاد برخط به‌وجود اومدن، نه از انحصارهای یک دولت یا شرکت خاص.
منبع: https://danialbehzadi.wordpress.com/2012/12/04/itu/
برای همین این دانشمندان گیک به علّت علایق خودشون، تلاششون رو در جهت ایجاد شبکه‌ای که توش اصل بر ناشناس بودنه انجام دادن. بعدها دولت‌ها خواستن این ناشناسی رو از بین ببرن که موجب بروز روش‌های جدیدی برای ناشناس موندن شد
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
اینترنت به ما آزادی می‌ده، تا در مقیاس بی‌سبقه‌ای با دوستانمون صحبت کنیم، کارهای هنری بکنیم، یک کسب‌وکار راه بندازیم یا بر علیه دولت‌هامون صحبت کنیم. این اتّفاقی و تصادفی نیست. اینترنت از ابتدا برای ایجاد گفت‌وگوهای همه‌گیر توسّط جامعه‌ای از دانشمندان و مهندسان طرّاحی شد که هیچ فشاری از بالا روشون نبود.
هیچ‌کس صاحب اینترنت نیست. اینترنت مجموعه‌ای از شبکه‌های مستقل در سراسر جهانه. هرکسی می‌تونه یه دونه از این شبکه‌ها بسازه. استانداردهای معمول که اینترنت بر روی اون‌ها ساخته شده به وسیله‌ی گفت‌وگوهای آزاد برخط به‌وجود اومدن، نه از انحصارهای یک دولت یا شرکت خاص
تا اینجا که من متوجه نشدم چرا باید ناشناس باشیم ::)

نقل‌قول
برای همین این دانشمندان گیک به علّت علایق خودشون، تلاششون رو در جهت ایجاد شبکه‌ای که توش اصل بر ناشناس بودنه انجام دادن.
این دانشمندان گیک چرا برای ایجاد این شبکه ساختاری رو انتخاب کردن که اساسش (IP) بر شناس بودنه؟

نقل‌قول
بعدها دولت‌ها خواستن این ناشناسی رو از بین ببرن که موجب بروز روش‌های جدیدی برای ناشناس موندن شد
دولت ها نیاز نداشتند ناشناسی رو از بین ببرند! از اول IP هر فردی معرفه اون و مکانش بوده!
چیزی که دولت ها خواستن از بین ببرن دسترسی بوده!

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
من جایی خوندم که اینترنت برای اتصال سیستم های ارتش امریکا به وسیله تلفن ایجاد شده  ??? پس اساسش روی کارهای ضدبشریه ;D
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
من یه سوال دارم:
اگه من با بشکن برم توی یه سایتی،اون سایت می تونه آی پی اصلی منو ببینه و تشخیص بده؟

بستگی به برنامه‌ای که استفاده می‌کنی داره.
بعضی از همین بشکنها انقدر امنیت پایینی دارن که سایتی که باز می‌کنی تنها با رد و بدل کردن پیغامهای اکو (چیزی شبیه trace route) مکان شما رو بدست میارن
ولی تعدادی دیگه از سیستمهای متفاوت مثل ذخیره و ارسال استفاده می کنن و سایتی که شما باز می‌کنی سرور قندشکن رو به عنوان هدف میبینه و به راحتی امکان ردگیری نداره مگه اینکه داخل بسته‌هاش از کد برای ردگیری استفاده کرده باشه
البته به دلیل نوع فیلترینگ جمهوری اسلامی (فیلتر بر اساس محتوا که میشه نوع سوم و پیشرفته ترین نوع فیلتر) بیشتر برنامه های یشکن هویت شما رو فاش نمی‌کنن (دو نوع دیگه فیلتر میشه فیلتر بر اساس آدرس و فیلتر بر اساس آی پی)
توجه داشته باش که بیشتر VPN ها متعلق به دولت هستند پس در استفاده از اینترنت بسیار مراقب باش
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
من جایی خوندم که اینترنت برای اتصال سیستم های ارتش امریکا به وسیله تلفن ایجاد شده  ??? پس اساسش روی کارهای ضدبشریه ;D

شبکه از ارتش آمریکا شروع شد ولی اینترنت متعلق به اروپاست و فکر کنم اولین بار در موسسه سرن مورد استفاده قرار گرفت
البته روایتهای بسیار و متفاوتی وجود داره
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
شبکه از ارتش آمریکا شروع شد ولی اینترنت متعلق به اروپاست و فکر کنم اولین بار در موسسه سرن مورد استفاده قرار گرفت
اونی که شما می‌گی در سرن ایجاد شده، وب بوده، نه اینترنت. اینترنتی که ما ازش استفاده می‌کنیم نخستین بار توسّط پروژه‌ی آرپانت در امریکا و برای اتّصال دانشگاه‌ها به هم ایجاد شد

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
اونی که شما می‌گی در سرن ایجاد شده، وب بوده، نه اینترنت. اینترنتی که ما ازش استفاده می‌کنیم نخستین بار توسّط پروژه‌ی آرپانت در امریکا و برای اتّصال دانشگاه‌ها به هم ایجاد شد
آرپانت پدر خونده ایمیله نه اینترنت
I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
آرپانت پدر خونده ایمیله نه اینترنت
خیر، آرپانت اولین شبکه‌ای بوده که TCP/IP رو پیاده‌سازی کرده و پایه اینترنت هستش.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
The Advanced Research Projects Agency Network (ARPANET) was the world's first operational packet switching network, the first network to implement TCP/IP, and the progenitor of what was to become the global Internet
https://en.wikipedia.org/wiki/ARPANET

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
در دنیای واقعی، اصل بر شناس بودنه.
در دنیای واقعی هم شناس بودن همیشه جالب نیست. مثل این همه دوربین مدار بسته که در سطح شهرها (در سرتاسر جهان) هست و معمولا چون در دست افراد صاحب قدرته، نمیشه اطمینان داشت که همیشه استفاده‌های مفیدی میشه ازش داشت.
البته مواردی مثل انفجار بوستون رو هم میشه در نظر گرفت. که همین دوربین‌ها چقدر کمک کردن به شناسایی افراد مشکوک و پیدا کردن سرنخ‌هایی. ولی وجود همین دوربین‌ها باعث میشه افرادی همیشه در پی فرار از اونها باشن و در نبودشون اقداماتی رو انجام بدن که در حالت عادی انجام نمی‌دادن.
در حالت کلی فکر می‌کنم همیشه گرفتن آزادی از افراد، اونها رو به شناگرهایی تبدیل می‌کنه که فقط آب برای شنا ندارن.
در مورد اینترنت هم فکر می‌کنم ایجاد راهکارهای نظارتی و شناسایی دقیق افراد، کار صحیحی نیست. هر کسی حق داره در جایی که دوست داره ناشناس باقی بمونه. اینکه آیا این ناشناس بودن باعث میشه به دیگران ضربه بزنه، به من و شما ربطی نداره. ذهنیت اون فرد باید عوض بشه. در یک جامعه سالم و مرفه هیچ کس دنبال دزدی نخواهد رفت...
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford