انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اساس اینترنت بر شناس بودن استواره یا ناشناس بودن؟  (دفعات بازدید: 3920 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
در دنیای واقعی، اصل بر شناس بودنه.
در دنیای واقعی هم شناس بودن همیشه جالب نیست. مثل این همه دوربین مدار بسته که در سطح شهرها (در سرتاسر جهان) هست و معمولا چون در دست افراد صاحب قدرته، نمیشه اطمینان داشت که همیشه استفاده‌های مفیدی میشه ازش داشت.
چرا قاطی میکنید بحث ها رو! این که تو میگی شناس بودن نیست، تحت نظر بودنه! شناس بودن یعنی دارای هویت مستقل بودن.

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
در دنیای واقعی، اصل بر شناس بودنه.
در دنیای واقعی هم شناس بودن همیشه جالب نیست. مثل این همه دوربین مدار بسته که در سطح شهرها (در سرتاسر جهان) هست و معمولا چون در دست افراد صاحب قدرته، نمیشه اطمینان داشت که همیشه استفاده‌های مفیدی میشه ازش داشت.
چرا قاطی میکنید بحث ها رو! این که تو میگی شناس بودن نیست، تحت نظر بودنه! شناس بودن یعنی دارای هویت مستقل بودن.
شما در مورد شناس و ناشناس بودن صحبت کردید. یک بار دیگه مطلبی که نوشتید رو بخونید:
اما از نظر حقوق کاربری، ناشناس بودن به عنوان یکی از حقوق کاربران اینترنت محسوب میشه یا نه؟
حرفی از شخصیت مستقل نزدید. فرمودید حق کاربر اینه که شناسایی بشه یا نشه...
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
اما از نظر حقوق کاربری، ناشناس بودن به عنوان یکی از حقوق کاربران اینترنت محسوب میشه یا نه؟
حرفی از شخصیت مستقل نزدید. فرمودید حق کاربر اینه که شناسایی بشه یا نشه...
به یک بیان دیگه: قابلیت های اینترنت (پروتوکل ها) به گونه ایه که نمی ذاره شما بدون هویت و ناشناس روی اینترنت فعال کنید.
دنیای مجازی: وقتی کامنتی بذاری، از روی IP که داری مشخصه که چی کسی پست گذاشته.
دنیای واقعی: توی جمع دوستاتون وقتی علی داره صحبت میکنه، شناس بودن علی بدیهیه و کسی نمیگه این کیه داره حرف میزنه! جتی اگر یک غریبه هم صحبت کنه یک آدم قابل رجوعه! می تونی بری و یک مشت بکوبی توی صورتش!
پس تا اینجا زندگی مجازی و واقعی به هم نزدیکند.
حالا آیا در دنیای مجازی دلیلی وجود داره که ما بخواهیم ناشناس باشیم و بدون یک هویت ارجاع-پذیر فعالیت کنیم؟ = از نظر حقوق کاربری، ناشناس بودن به عنوان یکی از حقوق کاربران اینترنت محسوب میشه یا نه؟
« آخرین ویرایش: 30 فروردین 1392، 05:55 ب‌ظ توسط کیان »

آفلاین fond

• Full Member
  • *
  • ارسال: 144
توی دنیای واقعی هم میشه طوری حرف زد که هویت آدم فاش نشه. مثلا میتونی یه نامه بنویسی. اما به نظر من دنیای واقعی و هم اینترنت هیچکدوم جای امنی نیستند. من از سن ۲۰ سالگی دارم از اینترنت استفاده می‌کنم. اما به جرات میگم تا حالا توی هیچ سایتی حتی اسمم رو هم نذاشتم و با نام های کاربری متفاوت توی سایتها عضوم. توی هیچ شبکه اجتماعی عضو نشدم و نمیشم. اینترنت واقعا جای خطرناکیه. کافیه یه دشمن پیدا کنی (چه تو دنیای واقعی و چه مجازی). خیلی راحت میتونه اسمت رو توی گوگل سرچ کنه و کل مشخصاتت رو گیر بیاره. من قبلا در مورد یه نفر این کار رو کردم و اون اونقدر احمق بود که حتی کد پستی و شماره تلفن خونش و ... پیدا کردم :-X

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
اونی که شما می‌گی در سرن ایجاد شده، وب بوده، نه اینترنت. اینترنتی که ما ازش استفاده می‌کنیم نخستین بار توسّط پروژه‌ی آرپانت در امریکا و برای اتّصال دانشگاه‌ها به هم ایجاد شد

؟
فکر کنم حق با شما باشه
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید