سلام دوستان من امروز بالاخره تسلیم وسوسه های شیطانی برخی دوستان در باب kde شدم و در دانشگاه جو گیر شدم و کوبونتو 810 alpha 5 رو دانلود کردم برنامه فردا هم رایت اوبونتو 8.10 و مندریوا 2009 rc1 و اوبونتو ۸.۰۴.۱ هست چون تو اتاق استاد گذاشتم واسه دانلود فکر کنم الان دیگه دانلود شده باشه اون اخری واسه اینکه ایمیج رو هاردم از اوبونتو هاردی اشتباهی پاک شد٫٫ اگه KDE 4.1.1 رو رو کوبونتو ندیدین به هر قیمتی شده اونو تهیه کنید من صحبتهای عزیزانی مثل جناب کرگدن و فاراب و برخی دوستان رو در باب این نسخه KDE شنیده بودم ولی اصلا انتظار غرق شدن تو این تعریف جدید زیبایی دسکتاپ رو نداشتم
خیالم از بابت K3B و AMAROK راحت شد بطور پیشفرض روش هست البته کافیین هنوز نیست بجای اون برای پخش تصویر دراگون رو گذاشتن قابلیت نصب پکیجها با کلیک راست و انتخاب GDEBI وجود داره من هنوز غرق شوک این نسخه هستم من یه گنوم کارم که داءما از نرم افزار های KDE برای کار تو گنوم بهره میبردم
خیلی با نرم افزاراش حال میکنم من با KDE 3.5.9 کار کردم ولی خداییش این با وجود اینکه هنوز کامل نیست باید بگم یه تحول تو رابط کاربری کل سیستم عاملهاست