انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: معضلات انجمن اوبونتو : منحرف کردن تاپیک  (دفعات بازدید: 2341 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
معضلات انجمن اوبونتو : منحرف کردن تاپیک
« : 30 فروردین 1392، 08:33 ب‌ظ »
من هرچی تو این انجمن رفتم تو تاپیکا تا یک سوالو جواب بدم همیشه یک عده ترول محترم هستن که بحثو به جایی میرسونن احساس خفگی بهم میده و متاسفانه این مورد در بعضی کاربرای همیشگی و خوب هم مشاهده میشه.
درسته انجمن بحث و گفت و گوئه اما هرکسی تو ایجاد تاپیکش حقی داره و اگه جوابشو نمیدید لااقل کاری نکنید دیگران هم از جواب دادن خسته بشن.

امرو یکی از دوستان تو انجمن برنامه سازی یک سوال پرسیده بود که شی گرایی چیه؟ و منی که با تمام ذوق و اشتیاق داشتم یک جواب کامل میدادم خسته شدم و از افسردگی بحث ول کردم بقیه جوابو.
چرا اینطوری ان بعضی ها آخه؟

تاپیکو اینجا ببنید و بهش یکوچولو بیاندیشید
[/s[/s]]
« آخرین ویرایش: 31 فروردین 1392، 10:54 ب‌ظ توسط داریوش عباسی »
I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
پاسخ : معضلات انجمن اوبونتو : منحرف کردن تاپیک
« پاسخ #1 : 30 فروردین 1392، 08:39 ب‌ظ »
اگه اینطور نبود که الان کاربران حرفه ایش تو امضاهاشون به قاعده یه خربزه نمینوشتن «دیگه به این فروم نخواهیم اومد».

بهتره خودت رو اذیت نکنی. اینجا روز به روز بدتر و بدتر میشه. و این خودش کاربر جذب کن هست (جایی که ببینند مدیریتش شل هست و راحت میشه ترول کرد سریع عضو میپذیره) و فکر کنم از عمد مدیریت داره شل میگیره.

امیدوارم منظورم رو گرفته باشی ;)
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
« پاسخ #2 : 30 فروردین 1392، 09:05 ب‌ظ »
هر چقدر دوس دارید ترول باشید
قدیما که حتی عضو نبودم تو انجمن و فقط دنبال سوالا میومدم و میرفتم گرمای بیشتری بود اینجا
اسم انجمنو عوض کنید نظرتون چیه اسم توزیع بشه :
"ترولوبونتو"
[/s]
« آخرین ویرایش: 31 فروردین 1392، 10:53 ب‌ظ توسط داریوش عباسی »
I just felt like running

آفلاین yaslinush

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 310
« پاسخ #3 : 30 فروردین 1392، 09:58 ب‌ظ »
واقعا اوضاع بد شده >:(

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
« پاسخ #4 : 30 فروردین 1392، 09:59 ب‌ظ »
من دوباره که تاپیک رو نگاه کردم متوجه شدم که چقدر بحث عوض شده (عوض کردیم)
درسته ما کلا از هر دری سخنی میگیم و کلا رعایت عنوان تاپیک رو نمی کنیم
من منقلب شدم و از این پس رعایت خواهم کرد

از اینها بگذریم وبلاگت خیلی داغونه
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
« پاسخ #5 : 30 فروردین 1392، 10:31 ب‌ظ »
خجالت داره که هیچ پاسخی نمیاد و اینجور تاپیک ها همش چند ساعت اثر دارن رو کاربرا
مدیران محترم جای اینکه اون تاپیکای فسیل شده رو اون بالا منگنه کنید یک تاپیک بنویسید "چرا ترول نیستم" خلاصمون کنید.یا یک دسته درست کنید واسه ترولا که هرچی دلشون میخواد بگن انجمن های تخصصی جای دعوای عقیده ها نیست.

ترول ها : یکسری انسان تباه که فقط بلدن همو دست بندازن و از هم سوتی و غلط املایی بگیرن و تو هر تاپیکی بخوان وارد عمل شن حتی اگه چیزی واسه گفتن نداشته باشن و حرفایی بزنن که کاربرا دورشون جمع شن و واکنش نشون بدن و نه خودشون یاد بگیرن و نه اینکه به بقیه اجازه استفاده از یک جو خوب پرسش و پاسخ رو بدن! چرا؟ ](*,) ](*,)
« آخرین ویرایش: 31 فروردین 1392، 10:54 ب‌ظ توسط داریوش عباسی »
I just felt like running

آفلاین mozo68

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
« پاسخ #6 : 30 فروردین 1392، 11:10 ب‌ظ »
من خیلی وخته میام پستای طنز اینجا رو میخونم،یا ازشون الهام میگیرم:]میرم تو شبکه های طنز مینویسم.
یه زمانی اینجا خیلی خوب بود-الان چند تا کاربرن که به هم ....:ّ]

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #7 : 31 فروردین 1392، 05:38 ب‌ظ »
من هرچی تو این انجمن رفتم تو تاپیکا تا یک سوالو جواب بدم همیشه یک عده ترول محترم هستن که بحثو به جایی میرسونن احساس خفگی بهم میده و متاسفانه این مورد در بعضی کاربرای همیشگی و خوب هم مشاهده میشه.
درسته انجمن بحث و گفت و گوئه اما هرکسی تو ایجاد تاپیکش حقی داره و اگه جوابشو نمیدید لااقل کاری نکنید دیگران هم از جواب دادن خسته بشن.

امرو یکی از دوستان تو انجمن برنامه سازی یک سوال پرسیده بود که شی گرایی چیه؟ و منی که با تمام ذوق و اشتیاق داشتم یک جواب کامل میدادم خسته شدم و از افسردگی بحث ول کردم بقیه جوابو.

تاپیک مورد نظر به بهترین صورت ممکن پیش رفته. اگه حوصله‌ی کار در محیط احتماعی رو ندارید می‌تونید از راهنماها و manpageهایی که برای همین کار ساخته شده استفاده کنید.انجمن گفت‌وگو اسمش روشه. برای گفت‌وگو به وجود اومده و جامعه ی نرم‌افزار ازاد هم بدون وجود این گفت‌وگوها در جامعه معنی پیدا نمی‌کنه.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #8 : 31 فروردین 1392، 08:12 ب‌ظ »
به نظر شخصی من،
من کاملاً با روند جلو رفتن اون «موضوع» موافق هستم و کسی هم اون موضوع رو hijack نکرد.

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
« پاسخ #9 : 31 فروردین 1392، 10:38 ب‌ظ »

تاپیک مورد نظر به بهترین صورت ممکن پیش رفته. اگه حوصله‌ی کار در محیط احتماعی رو ندارید می‌تونید از راهنماها و manpageهایی که برای همین کار ساخته شده استفاده کنید.انجمن گفت‌وگو اسمش روشه. برای گفت‌وگو به وجود اومده و جامعه ی نرم‌افزار ازاد هم بدون وجود این گفت‌وگوها در جامعه معنی پیدا نمی‌کنه.

اگه به بهترین نحو پیش رفته میشه بگید کجاش جواب تاپیک بود که منظور استادشون از شی گرایی چی بوده و اون دوستمون باید چیکار کنه؟!!!
اوه ببخشید یادم رفته بود

رسماً از همه بخاطر ایجاد این تاپیک عذر میخوام؛ هر انجمنی سیاستی برای بقا داره و اینکه چطوری باشه وظیفه مدیراشه تعیین کنن نه من.

تاپیکه بی ارزشی بود ببخشید اگه وقتی از کسی گرفتم؛بما چه کی چی میکنه :)
« آخرین ویرایش: 31 فروردین 1392، 10:55 ب‌ظ توسط داریوش عباسی »
I just felt like running