انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: راهنمایی برای خرید لب تاپ  (دفعات بازدید: 7611 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین adel1368

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 387
راهنمایی برای خرید لب تاپ
« : 30 فروردین 1392، 10:25 ب‌ظ »
سلام:
شاید تایپک تکراری باشه ولی ببخشید:

نظرتون در مورد این دوتا چی هستش:
1-lenovo G580 i5
http://kimiaonline.com/UI/ProductSpecification.aspx?PID=1284&t=Images#TAB
2-samsung NP350
http://kimiaonline.com/UI/ProductSpecification.aspx?PID=1307&t=Specifications#TAB

اگر دوستان تو این بازه قیمتی (دو میلیون تومان) چیز خوبی به نظرشون میرسه لطف کنید واینجا معرفی کنید.

(((خالیق یازان خطی هش کیم پوزابیلمز)))

آفلاین mohsen69

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
پاسخ : راهنمایی برای خرید لب تاپ
« پاسخ #1 : 31 فروردین 1392، 11:38 ق‌ظ »
asus k53e
core i3
intel graphic
500G hard
4G ram
usb 3.0

من شهریور پارسال اینو گرفتم ۱۲۰۰. نا حالا که راضی بودم. با لینوکس مشکلی نداشته. فکر کنم الان اگه باشه قیمتش همین حدودیه که شما می خوای.
«هیچ استدلالی مبنی بر اینکه آنچه اکثریت اراده می‌کند صحیح است، وجود ندارد.»

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
« پاسخ #2 : 31 فروردین 1392، 12:44 ب‌ظ »
با سلام
نمیدونم درست باشه این رو بگم یا نه ولی لنوو انتخابی شما گرافیکش بدرد نمیخوره (در کل با لینوکس مشکل نداره)ولی گرافیکش اگه نداشته باشه یه جورایی سنگین تره :( پول گرافیک آشغال داری میدی.
و اما سامسونگه انتخاب خوبی هست ولی باید ببینی که بوت لودر لینوکس رو جواب میده یا نه (قبلا از این مشکلات توی همین فروم مطرح شده برای لپ تاپ  سامسونگ)خوب اگه مشکل خاصی وجود نداشته باشه از لحاظ گرافیکی به لنوو می ارزه (البته از لحاظ سخت افراریش).

ولی اگه میخوای یه چیز خوب بگیری بهتره کمی بیشتر خرج کنی (چون قرار نیست که بعد از یکی دو سال دیگه سیستم رو بدی بره)پس بهتره کمی صبر کنی و پول بیشتری جمع کنی :)

در ضمن تا 2 ماه دیگه انتخابات رو پیش رو داریم و تا اون موقع احتمال زیاد بازار بالا و پایین نشه و تا 2 ماه دیگه cpu های haswell اینتل با گرافیک داخلی اینتل 5000 که گفته شده دایرت ایکس 11.1 رو پشتیبانی میکنه خواهد آمد و همین آلان هم سری جدید گرافیک های انودیا سری 700 و ای تی آی 8000 هم عمومی تر خواهد شد.

همین رو برای نسل جدید CPU های اینتل بگم که گفته شده تا 2 برابر سریعتر و بهتر از اینتل 4000 هست (طبق ادعای اینتل)و اگه اون رو داشته باشی و اینتل درست گفته باشه دیگه با اون گرافیک نیازی به گرافیک انودیا و ای تی آی در لینوکس نداری و بار گرافیکی رو راحت تحمل میکنه (درد سر نصب گرافیک و راه اندازی و ... که خودت بهتر خبر داری).

ولی در کل صبر کردن یه ریسک هست (با شرایط موجود اقتصادی) به هر حال تصمیم گیری واقعا سخته.

پیشنهاد من MSI GE60 و LENOVO Y580 برای خرید هست قیمت 3 تا 3.300 هست ولی یه عمر راحتی (خوب 3.300 پول زیادی محسوب میشه ولی اگه بخری خودت بعد یه مدت متوجه میشی که ارزش خرید رو داشته)! .
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین adel1368

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 31 فروردین 1392، 06:23 ب‌ظ »
با سلام
نمیدونم درست باشه این رو بگم یا نه ولی لنوو انتخابی شما گرافیکش بدرد نمیخوره (در کل با لینوکس مشکل نداره)ولی گرافیکش اگه نداشته باشه یه جورایی سنگین تره :( پول گرافیک آشغال داری میدی.
و اما سامسونگه انتخاب خوبی هست ولی باید ببینی که بوت لودر لینوکس رو جواب میده یا نه (قبلا از این مشکلات توی همین فروم مطرح شده برای لپ تاپ  سامسونگ)خوب اگه مشکل خاصی وجود نداشته باشه از لحاظ گرافیکی به لنوو می ارزه (البته از لحاظ سخت افراریش).

ولی اگه میخوای یه چیز خوب بگیری بهتره کمی بیشتر خرج کنی (چون قرار نیست که بعد از یکی دو سال دیگه سیستم رو بدی بره)پس بهتره کمی صبر کنی و پول بیشتری جمع کنی :)

در ضمن تا 2 ماه دیگه انتخابات رو پیش رو داریم و تا اون موقع احتمال زیاد بازار بالا و پایین نشه و تا 2 ماه دیگه cpu های haswell اینتل با گرافیک داخلی اینتل 5000 که گفته شده دایرت ایکس 11.1 رو پشتیبانی میکنه خواهد آمد و همین آلان هم سری جدید گرافیک های انودیا سری 700 و ای تی آی 8000 هم عمومی تر خواهد شد.

همین رو برای نسل جدید CPU های اینتل بگم که گفته شده تا 2 برابر سریعتر و بهتر از اینتل 4000 هست (طبق ادعای اینتل)و اگه اون رو داشته باشی و اینتل درست گفته باشه دیگه با اون گرافیک نیازی به گرافیک انودیا و ای تی آی در لینوکس نداری و بار گرافیکی رو راحت تحمل میکنه (درد سر نصب گرافیک و راه اندازی و ... که خودت بهتر خبر داری).

ولی در کل صبر کردن یه ریسک هست (با شرایط موجود اقتصادی) به هر حال تصمیم گیری واقعا سخته.

پیشنهاد من MSI GE60 و LENOVO Y580 برای خرید هست قیمت 3 تا 3.300 هست ولی یه عمر راحتی (خوب 3.300 پول زیادی محسوب میشه ولی اگه بخری خودت بعد یه مدت متوجه میشی که ارزش خرید رو داشته)! .
با تشکر از اقا امیر و محسن
کل بودجه که واسه خرید اختصاص دادم همون دو میلیون هستش باشرایطی که دارم نمیتونم افزایشش بدم، با این وضع بهتره دو ماه دیگه صبر کنم ببینیم چی میشه.
asus k53e
core i3
intel graphic
500G hard
4G ram
usb 3.0

من شهریور پارسال اینو گرفتم ۱۲۰۰. نا حالا که راضی بودم. با لینوکس مشکلی نداشته. فکر کنم الان اگه باشه قیمتش همین حدودیه که شما می خوای.
میخوام حداقلش سی پی یوش i5 باشه

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #4 : 31 فروردین 1392، 07:38 ب‌ظ »
واقعا نمیدونم با اوضاع اقتصادی چجوری حتی میتونی به خرید فکر کنی!
۳ هفته پیش رفتم که یکم قیمت دستم بیاد چرت ترین لپ تاپ (سی پی یو dual core رم ۱ گیگ با هارد ۱۵۰ گیگ) بود ۱,۳۵۰ :-o من خوشبختانه قبل عید سال ۹۱ (پیارسال) یکی خریدم با سی پی یو core i7 رم 8gig گرافیک nvidia 2gig 610m هارد ۷۵۰ گیگ و ... خریدم ۲ میلیون و واقعا ازش راضیم به جز اینکه گرافیکش تو لینوکس رسما بیکاره :| راستی اسمش k53sd یود (یعنی هست :دی )

آفلاین abbasalim

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 642
  • http://esfandune.ir/
    • اسفندونه
« پاسخ #5 : 31 فروردین 1392، 09:05 ب‌ظ »
بنام خدا
سلام
من لب تاپ سامسونگ دارم به نظرم به درد اوبونتو نمیخوره
 :'( هنوز که هنوز تو بعضی قسمتهاش مشکل دارم
البته بسته های خوبی واسش میاد ولی هنوز کامل نیس مخصوصا نور صفحش

آفلاین power

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 80
« پاسخ #6 : 31 فروردین 1392، 10:39 ب‌ظ »
سلام
http://www.digikala.com/?Products=Notebook&Product=Notebook-Fujitsu-LifeBook-AH-532-D
الان قیمت نزده ولی بین ۱۸۰۰۰۰۰ تا ۲۰۰۰۰۰۰ هست تازه خودم گرفتم با لینوکس هم مشکلی نداره.
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.4 کیلوگرم - ساخت آلمان
پردازنده: Intel 3210M Core i5 2.5GHz UpTo 3.1 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 500 GB 5400RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT620M 1024 MB UpTo 2560 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
نام ها ديگر : Fujitsu AH532
Fujitsu LifeBook AH-532-D

آفلاین adel1368

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 01 اردیبهشت 1392، 09:07 ب‌ظ »
واقعا نمیدونم با اوضاع اقتصادی چجوری حتی میتونی به خرید فکر کنی!
۳ هفته پیش رفتم که یکم قیمت دستم بیاد چرت ترین لپ تاپ (سی پی یو dual core رم ۱ گیگ با هارد ۱۵۰ گیگ) بود ۱,۳۵۰ :-o من خوشبختانه قبل عید سال ۹۱ (پیارسال) یکی خریدم با سی پی یو core i7 رم 8gig گرافیک nvidia 2gig 610m هارد ۷۵۰ گیگ و ... خریدم ۲ میلیون و واقعا ازش راضیم به جز اینکه گرافیکش تو لینوکس رسما بیکاره :| راستی اسمش k53sd یود (یعنی هست :دی )
ممنمون از اینکه جواب دادین ولی بقول بعضی از فروشنده ها امروز خریدن بهتر از فردا خریدن

آفلاین yaslinush

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 310
« پاسخ #8 : 01 اردیبهشت 1392، 09:23 ب‌ظ »
برو سراغ لپتاب های سری Dellفقط سراغ vostro هاش نرو(با2میلیون).تو hpبه هیچ وجه بهprobookوdv6فکر نکن به خاطر باتری بسیاربد وگرافیک ناکار امدتو لپتاب ها فوجیستو هم با ابونتو سازگاری خوبی داره.سامسونگ هم من تا حالا انصافا ایرادی ندیدم

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 01 اردیبهشت 1392، 09:36 ب‌ظ »
ببخشید شما تفاوت i5  -  i3   رو میدونی (در لپ تاپ) که این حرف رو زدی؟؟؟ممنون میشم برام توضیح بدی

قصدم منحرف کردن نیست بلکه راهنمایی هست

آفلاین adel1368

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 01 اردیبهشت 1392، 10:17 ب‌ظ »
ببخشید شما تفاوت i5  -  i3   رو میدونی (در لپ تاپ) که این حرف رو زدی؟؟؟ممنون میشم برام توضیح بدی

قصدم منحرف کردن نیست بلکه راهنمایی هست
تولبتاپ واقعیتش رو بخواید نه

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« پاسخ #11 : 01 اردیبهشت 1392، 10:51 ب‌ظ »
یه سایت هایی  هم هست  که سی پی یو ها رو دسته بندی میکنه و قدرت پردازش  و از این جور چیزا رو مورد بررسی قرار میده.

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
« پاسخ #12 : 02 اردیبهشت 1392، 01:40 ق‌ظ »
خوب بزار من کمی اطلاعات بهت بدم شاید بدردت بخوره چون متاسفانه ما فروشنده با سواد نداریم  (استثناها رو بیخیال )  واقعا کسی که این کاره باشه رو نداریم.
خوب من دو تا عکس از سایت اینتل گرفتم که خیلی مختصر توضیح میده:

خوب این برای نسل دوم هست  حالا بریم سراغ قسمت های دیگه اش
i3  دارای 3 میگ کش L3 هست i5 هم همینطور(در واقع همه حالت های کششون یکیهL1+L2+L3)  آی 3 دارای 2 هسته هست که با پردازش موازی میشه 4 تا آی 5 هم همینطوره  هر دو تاشون دارای یه نوع پردازش گرافیکی apu هستن (gpu داخل cpu)و تفاوت 50 هرتز در مقدار معمولی پردازش و در حالت حداکثر 100 تاست (600-650 و حداکثر 1050 - 1150)که آی 5 کمی بیشتر هست تفاوت بعدی در توربو هست که ای3 نداره (در واقع مقدار کلاکی که روش نوشته شده در حالت توربو هست )و برای آی 5 توربو وجود داره و مقدار کلاک نوشته شده در حالت غیر توربو هست یعنی اگه یه پردازنده آی 3 دارای 2.4 گیگاهرتز باشه دارای 18 پردازشگر در هر هسته هست (18*133=2394)و اگه یه پردازنده آی5 دارای 2.3 گیگاهرتز باشه(مثل مال خودم:) ) دارای 23 واحد پردازشگر در هر هسته هست که در حالت توربو (23*133=3059)3.1 گیگاهرتز میتونه قدرت داشته باشه و کلاکش افزایش میابد.(بخاطر همین مساله آی3 ها دارای مقدار کلاک اسمی بیشتری هستن ولی واقعا این طور نیست)

یکی از مزایای آی3 نسبت به آی5 مقدار برق مصرفی کمتر هست که در نسل دوم معمولا آی3 مقدار 25 وات در حداکثر کلاک میخوره و آی5 مقدار 35 وات/ ساعت در حداکثر کلاک میخوره (البته این برای نوع M هست نه U چون اون نسل رو هنوز تست نکردم:| و برای رده پایین و متوسط هست نه اونهایی که قابلیت اور کلاک دارن و یا بقولی کلاکشون باز هست)

ویرایش: یادم رفت این عکس مال دسکتاپ هست پس از مزایای که برای آی5 آورده (عکس دومی)جمله اول رو بحذفش ;)
« آخرین ویرایش: 02 اردیبهشت 1392، 01:51 ق‌ظ توسط amin7r »

آفلاین adel1368

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #13 : 02 اردیبهشت 1392، 08:43 ب‌ظ »
اقاامین به خاطر اطلاعاتی که دادین یه +1 میدم به نظرم عالی بود

اونجوری که من متوجه شدم یه لبتاپ آی 3 بخرم خوبه

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
« پاسخ #14 : 02 اردیبهشت 1392، 08:53 ب‌ظ »
من فقط پست آخر امین خان جان رو خوندم ، ولی کاش یه مقایسه هم با i7 میکرد :دی
امین یه سوال فنی-تخصصی !
تا اونجا که من یادمه آی3 دو هسته ای بود و همون 2 پردازش رو هم میکرد ولی آی5 با اینکه 2 هسته بود 4 تا پردازش همزمان داشت ، البته شاید اینا واسه سری 1 بوده ، یادم نیس دقیق ولی انصافا آی3 یکم هنگ کردنش از آی5 بیشتره و آی 7 که قربونش برم هنگ نمیدونه چیه !!!