انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: یک پیشنهاد و خواهش در مورد شخصی سازی تقویم هفتگی  (دفعات بازدید: 5529 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mhsafe

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 30
با سلام و احترام

در حال حاضر برای نمایش و یا عدم نمایش متن افزونه ها در تقویم هفتگی فقط یک کلید کتترلی وجود دارد که یا همه را فعال و یا همه را غیر فعال می کند.
پیشهادم این است که در کنترل متن افزونه ها هم آبشاری (مثل تنظیمات خود تقویم هفتگی) باز شود و کاربر بتواند به تفکیک انتخاب کند که متن کدام یک از افزونه ها را در تقویم هفتگی مشاهده کند.

این نکته بخصوص در مورد افزونه اوقات شرعی خیلی مهم است. چون نمایش آن در تقویم هفتگی برای همه روزها هم زیبا نیست و باعث ریز شدن قلم آن بخش می شود و در نتیجه نه خود قالب استفاده است و نه اجازه می دهد متن سایر افزونه ها که مورد علاقه است مثل مناسبت ها قابل خواندن باشد.

یک باگ شاید مرتبط:

البته در پنجره ترجیحات - زبانه افزونه ها، یک ستون با عنوان «نمایش تاریخ» وجود دارد که احتمالا قرار بوده یک همچین کاری را انجام دهد، ولی در حال حاضر حداقل برای من هیچ کاری انجام نمی دهد. (یعنی تیک زدن یا نزدن در این ستون هیچ تاثیری در تقویم من ندارد.)

با تشکر از زحمات فراوان شما
خدا به شما خیر دهد.
عاقبت شما بخیر. :)

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1543
با سلام و احترام

در حال حاضر برای نمایش و یا عدم نمایش متن افزونه ها در تقویم هفتگی فقط یک کلید کتترلی وجود دارد که یا همه را فعال و یا همه را غیر فعال می کند.
پیشهادم این است که در کنترل متن افزونه ها هم آبشاری (مثل تنظیمات خود تقویم هفتگی) باز شود و کاربر بتواند به تفکیک انتخاب کند که متن کدام یک از افزونه ها را در تقویم هفتگی مشاهده کند.

این نکته بخصوص در مورد افزونه اوقات شرعی خیلی مهم است. چون نمایش آن در تقویم هفتگی برای همه روزها هم زیبا نیست و باعث ریز شدن قلم آن بخش می شود و در نتیجه نه خود قالب استفاده است و نه اجازه می دهد متن سایر افزونه ها که مورد علاقه است مثل مناسبت ها قابل خواندن باشد.
پیشنهاد خوبی هست
شاید ارزش پیچیده‌تر کردن تنظیمات رو داشته باشه. و اینکه کجا و چطور پیاده‌سازی بشه (باید روش فکر کنم)
دقت و توجه‌تون قابل تحسینه

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
یک باگ شاید مرتبط:

البته در پنجره ترجیحات - زبانه افزونه ها، یک ستون با عنوان «نمایش تاریخ» وجود دارد که احتمالا قرار بوده یک همچین کاری را انجام دهد، ولی در حال حاضر حداقل برای من هیچ کاری انجام نمی دهد. (یعنی تیک زدن یا نزدن در این ستون هیچ تاثیری در تقویم من ندارد.)
فقط برای افزونهٔ اوقات شرعی، کار نمی‌کنه درسته؟
فکر کنم برای اون هم زیاد نیاز نباشه. اونو بیشتر گذاشتم تا بفهمیم مثلاً فلان مناسبت بر اساس سالگرد سال شمسی هست یا قمری یا میلادی...

آفلاین mhsafe

• Jr. Member
  • *
یک باگ شاید مرتبط:

فقط برای افزونهٔ اوقات شرعی، کار نمی‌کنه درسته؟
فکر کنم برای اون هم زیاد نیاز نباشه. اونو بیشتر گذاشتم تا بفهمیم مثلاً فلان مناسبت بر اساس سالگرد سال شمسی هست یا قمری یا میلادی...

آقا سعید من اصلا نمی فهمم ستون «نمایش تاریخ» چکاره است و چه می کند؟ ممکنه لطفا یه بررسی کنید و یه توضیحی به من بدهید.

شکل زیر:

در پنجره ترجیحات - زبانه افزونه ها، یک ستون با عنوان «نمایش تاریخ» در حال حاضر حداقل برای من هیچ کاری انجام نمی دهد. (یعنی تیک زدن یا نزدن در این ستون هیچ تاثیری در تقویم من ندارد.)

------------------------------------------------
این هم تصویر مشکلی که گفته بودم: (متن افزونه‌ها بدلیل نمایش اوقات شرعی در همه روزها خوانا نیست.)

و این هم راه حل پیشنهادی:

همانطور که در شخصی سازی تقویم هفتگی زیر بخش نوار ابزار باز می شود و گزینه‌های مربوط به آن قابل اتنخاب است. می شود زیر بخش متن افزونه‌ها هم باز شود و در آن لیست افزونه‌های فعال نمایش داده شود و هر کدام را که کاربر خواست تیک بزند که در تقویم هفتگی نمایش داده شود.

باز هم ممنونم از زحمات شما

« آخرین ویرایش: 04 خرداد 1392، 10:35 ق‌ظ توسط mhsafe »

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
در مورد ستون نمایش تاریخ، شما فقط برای دو تا افزونه فعالش کردید:
۱- تعطیلات رسمی -> که هیچ متنی رو به پنجره اضافه نمی‌کنه، فقط رنگ رو تغییر میده. پس اون تیک براش مفهومی نداره
۲- اوقات شرعی -> این هم چون برای تمام روزها نشون داده میشه، بازم اون گزینه کاربردی نداره

اما مثلاً اگه برای افزونهٔ «مناسبت‌های هجری شمسی» (یا سایر پلاگین‌های مناسبت‌ها) اون تیک رو بزنید، بجای متن:
روز مقاومت و پایداری
این متن نشون داده میشه:
۴ خرداد: روز مقاومت و پایداری
که متوجه بشید این یک مناسبت شمسی هست، نه میلادی یا قمری

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
در مورد پیشنهادتون هم چشم، به فکرش هستم (البته به یک صورت دیگه می‌خوام پیاده‌سازی کنم)
فعلاً پیشنهاد می‌کنم اون ستون رو توی تقویم هفتگی غیرفعال کنید (فقط زیر تقویم برای روز فعال نشون بده)

آفلاین mhsafe

• Jr. Member
  • *
خیلی ممنون از توضیحتون. الان کاملا متوجه قضیه شدم. (قضیه نمایش تاریخ) :)

در مورد پیگیری این قضیه شخصی سازی تقویم هفتگی هم خیلی ممنون. منتظر نسخه‌های پیشرفته‌تر و زیباتر آینده می‌مانم. :D

و برای شما از خداوند آرزوی سعادت و سلامت و پیروزی می‌کنم.

موفق باشید. :)
« آخرین ویرایش: 04 خرداد 1392، 10:06 ب‌ظ توسط mhsafe »