انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل: نصب ویندوز بعد از لینوکس  (دفعات بازدید: 6158 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین fafa23m

• Newbie
  • *
  • ارسال: 20
مشکل: نصب ویندوز بعد از لینوکس
« : 17 شهریور 1387، 03:03 ب‌ظ »
لطفا راهنمایی کنین :
من یه win xp رو سیستمم داشتم بعد یه اوبونتو 8.4 هم نصب کردم و جفتش کار میکرد موقع بوت کردنم منوی گراب میومد بعد ویندوز پاک کردم و دوباره نصب کردم حالا دیگه منوی انثخاب OS نمیاد و مستقیم میاد تو ویندوز برای رفتن تو اوبونتو چی کار باید بکنم ؟ چه جوری میتونم منوی گراب رو برگردونم ؟

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
پاسخ به: مشکل: نصب ویندوز بعد از لینوکس
« پاسخ #1 : 17 شهریور 1387، 03:10 ب‌ظ »
سلام خیلی ساده  :)
http://wiki.ubuntu-ir.org/GrubHowto?highlight=(grub)

بخش : تعمیر گراب بعد از نصب ویندوز

آفلاین fafa23m

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 17 شهریور 1387، 06:38 ب‌ظ »
تو ویکی گفته بود که باید به صورت live بالا بیاین و یه سری دستور تو ترمینال بزنین تا درس بشه ولی من یه مشکل جدید پیدا کردم و اون اینکه دیگه نمیتونم به صورت زنده برم تو اوبونتو cd رو میزارم و اوبونتو laod هم میشه ولی وقتی میخواد بره تو دسکتاپ صفحه سیاه میشه و هیچ اتفاقی نمیفته alt+ctrl+f1 رو هم میزنم فرقی نمیکنه منم مجبور میشم با کیس reset کنم safe mode هم امتحان کردم شروع میکنه یه کارایی میکنه ولی n دقیقه (بالا 20) طول میکشه و تموم نمیشه
cd ویندوز گذاشتم رفتم دستور fixmbr رو زدم ولی تو لیست os ها فقط ویندوز هست

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
« پاسخ #3 : 17 شهریور 1387، 06:58 ب‌ظ »
تو ویکی گفته بود که باید به صورت live بالا بیاین و یه سری دستور تو ترمینال بزنین تا درس بشه ولی من یه مشکل جدید پیدا کردم و اون اینکه دیگه نمیتونم به صورت زنده برم تو اوبونتو cd رو میزارم و اوبونتو laod هم میشه ولی وقتی میخواد بره تو دسکتاپ صفحه سیاه میشه و هیچ اتفاقی نمیفته alt+ctrl+f1 رو هم میزنم فرقی نمیکنه منم مجبور میشم با کیس reset کنم safe mode هم امتحان کردم شروع میکنه یه کارایی میکنه ولی n دقیقه (بالا 20) طول میکشه و تموم نمیشه
cd ویندوز گذاشتم رفتم دستور fixmbr رو زدم ولی تو لیست os ها فقط ویندوز هست

دوست عزیز من نمیدونم چه مشکلی پیش اومده ولی از یک سی دی لایو دیگه که مبتنی بر دبیان باشه امتحان کنید. مثلا Parsix Kubuntu Linux Mint ...
هر چیزی که مبتی بر دبیان باشه.

آفلاین fafa23m

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 18 شهریور 1387، 06:59 ق‌ظ »
بالاخره تونستم live بیام بالا مشکل از این جا بود که من ۲ تا هارد دارم یه sata و یه IDE که این یکی رو کابل برقشو در آورده بودم ولی کابل دیتا شُ نه که همین باعث میشد اوبونتو درست بالا نیاد
به هر حال از راهنماییتون خیلی خیلی ممنونم چون با داداشمم که حرف میزدم مشکل از بین رفتن منوی گراب بعد نصب ویندوز رُ داشت و نمیدونست که به این راحتی میشه حلش کرد و هر بار از اول اوبونتو مینصبید

آفلاین Emadsmart

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 55
پاسخ : مشکل: نصب ویندوز بعد از لینوکس
« پاسخ #5 : 14 بهمن 1391، 12:08 ق‌ظ »
آقا اینی که تو این سایت گفته مثل اینکه قدیمیه چون من اوبونتوی 12.04 دارم ولی اصلا دستوری به نام sudo grub نداره ها!!!!!!!میزنه command not found چیکار کنم

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
پاسخ : مشکل: نصب ویندوز بعد از لینوکس
« پاسخ #6 : 14 بهمن 1391، 12:14 ق‌ظ »
آقا اینی که تو این سایت گفته مثل اینکه قدیمیه چون من اوبونتوی 12.04 دارم ولی اصلا دستوری به نام sudo grub نداره ها!!!!!!!میزنه command not found چیکار کنم
اگر ویندوز رو در منوی گراب نداری با روش زیر حلش کن:
https://help.ubuntu.com/community/Boot-Repair