0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
دستور lscpi رو توی ترمینال وارد کن. یکی از خطور خروجی شامل عبارتی مشابه communication device هستش که در ادامه ی همون خط چیپ مدل ات معرفی شده.
نقلقول از: علیرضا طالقانی در 05 فروردین 1388، 09:42 قظدستور lscpi رو توی ترمینال وارد کن. یکی از خطور خروجی شامل عبارتی مشابه communication device هستش که در ادامه ی همون خط چیپ مدل ات معرفی شده.جسارت نشه آقا علیرضا چون دوستمون به اشتباه نیفته می گم: lspci
Conexant Systems, Inc. HSF 56k HSFi Modem (rev 01)
اوهوماز لیست زیر بسته ی مربوط به کرنل ات رو نصب کنhttp://www.linuxant.com/drivers/hsf/full/downloads-ubuntu-x86.phpو یا از لیست زیری برای اوبونتو رو می تونی نصب کنی.نمی دونم چرا ولی دو شب قبل که برای یکی از دوستان بسته ش رو می خواستم دانلود کند! لینک fullSpeed اش اصلا این طوری نبود و من مودم اون بنده ی خدا رو با سرعت بالا نصب کردم... یعنی بسته یی که الان داره پول یی ارائه می کنه اگه برم منزل اون شخص حتما بسته ش رو ی کپی برمیدارم...
اون فایلی که من دانلود کردم ! پولی نبود. از خود سایت دل گرفتمش.در مودم سوال دومت!نمی دونم... خیلی با مودم های دیالاپ روی لینوکس در گیر نبودم.برای شناسایی چیپست مودم از طریق سخت افزار هم باید روی چیپ هاش رو بخونی ببینی دقیقا چه برند ایی هستش.@};-