انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: سوال از php کاران :کی برم سراغ فریمورک ؟  (دفعات بازدید: 4202 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Milandini

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 329
سوال از php کاران :کی برم سراغ فریمورک ؟
« : 04 اردیبهشت 1392، 02:51 ب‌ظ »
سلام
من الان تقریبا این مباحث از php رو بلدم.میخواستم یه پروژه تحت وب کوچیک اما کاربردی(در حد یک فروشگاه یا همچین چیزی) بنویسم.گفتن با فریمورک راحت تری اما قبلش باید مفاهیم پایه رو کار کنی تا بتونی با فریمورک کار کنی.الان دیگه این موراد پایین شامل مفاهیم پایه میشه؟
در ضمن یه فریمورکی بنا بر تجربه معرفی کنید که برای ساخت پروژه سرعت کار و سهولت یادگیریش بالا باشه چون زیاد وقت ندارم
فعلا خودم codeigntire رو دارم.نمیدونم خوبه یانه!
نقل‌قول
1-آشنایی اولیه با php
2- متغیرها و انواع داده ها
3- اعداد و اپراتورهای ریاضی
4- رشته ها در PHP
5- ثوابت
6- آرایه سوپرگلوبال $_SERVER
7- مدیریت بر خطاها و رفع آنها در PHP
8- توابع شرطی If . . . Else ، اپراتورهای منطقی و تفضیلی
9- استفاده از فرمهای HTML
10- متغیرهای $_GET, $_POST و $_REQUEST
11- Switch … case
12- While Loops 
13- For and Foreach Loops
14- آرایه های PHP
15- آرایه های چندبعدی و توابع آرایه
16- توابع PHP
17- توابع ، حوزه استحفاظی متغیر (Variable Scope) ، و pass کردن با متد Reference (Passing by Reference
18-کار با بانک اطلاعاتی(انجام چهار عمل اصلی)
19-کار با  session
« آخرین ویرایش: 04 اردیبهشت 1392، 03:02 ب‌ظ توسط Milandini »
یادداشت های یک روسونری
http://r-rajai.blog.ir/

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
پاسخ : سوال از php کاران :کی برم سراغ فریمورک ؟
« پاسخ #1 : 04 اردیبهشت 1392، 03:42 ب‌ظ »
به شما دوست عزیز پیشنهاد می‌کنم قبل از اینکه برید سراغ کار با فریم‌ورک‌ها سعی کنید برای یک کاربرد خاص (فروشگاه، بلاگ یا هر چیز دیگه‌ای) خودتون یه فریم‌ورک خیلی کوچیک طراحی کنید. پیشنهاد بعدی من اینه که بر اساس mvc pattern هم کدتون رو توسعه بدید.
به نظرم بعد از کسب چنین تجربه‌ای آمادگی کار با فریم‌ورک‌های رایج و تحلیل اونها رو خواهید داشت و از اونجا که برای موارد مختلف فریم‌ورک‌های متفاوتی پیشنهاد میشه در اون حالت خودتون قدرت انتخاب پیدا می‌کنید.
البته اینکه فرمودید وقت کافی ندارید مسلما نباید روی کیفیت کارتون تاثیر منفی بذاره...
موفق باشید...
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین Milandini

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 04 اردیبهشت 1392، 04:41 ب‌ظ »
به شما دوست عزیز پیشنهاد می‌کنم قبل از اینکه برید سراغ کار با فریم‌ورک‌ها سعی کنید برای یک کاربرد خاص (فروشگاه، بلاگ یا هر چیز دیگه‌ای) خودتون یه فریم‌ورک خیلی کوچیک طراحی کنید. پیشنهاد بعدی من اینه که بر اساس mvc pattern هم کدتون رو توسعه بدید.
به نظرم بعد از کسب چنین تجربه‌ای آمادگی کار با فریم‌ورک‌های رایج و تحلیل اونها رو خواهید داشت و از اونجا که برای موارد مختلف فریم‌ورک‌های متفاوتی پیشنهاد میشه در اون حالت خودتون قدرت انتخاب پیدا می‌کنید.
البته اینکه فرمودید وقت کافی ندارید مسلما نباید روی کیفیت کارتون تاثیر منفی بذاره...
موفق باشید...
خیلی ممنونم از لطفتون.ولی پروژه رو باید سریع تحویل بدم(۲ ماهه)
وقتش نیست بیام یه فریمورک رو از اول بنویسم! فقط میخوام بدونم از واجبات سرفصلهای php برای ساخت پروژه مثل یه فروشگاه  چیز دیگه ای هم هست(مثل آپلود فایل و...) یا همین ها کفایت میکنه و ازهمه مهمتر کدوم فریمورک با توجه به شرایط ذکر شده؟
mvc رو هم خیلی دوست دارم مدلشو توی برنامه ام پیاده کنم
« آخرین ویرایش: 04 اردیبهشت 1392، 04:43 ب‌ظ توسط Milandini »
یادداشت های یک روسونری

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
« پاسخ #3 : 04 اردیبهشت 1392، 04:55 ب‌ظ »
موفق باشید...
خیلی ممنونم از لطفتون.ولی پروژه رو باید سریع تحویل بدم(۲ ماهه)
وقتش نیست بیام یه فریمورک رو از اول بنویسم! فقط میخوام بدونم از واجبات سرفصلهای php برای ساخت پروژه مثل یه فروشگاه  چیز دیگه ای هم هست(مثل آپلود فایل و...) یا همین ها کفایت میکنه و ازهمه مهمتر کدوم فریمورک با توجه به شرایط ذکر شده؟
mvc رو هم خیلی دوست دارم مدلشو توی برنامه ام پیاده کنم

اگر فروشگاه میخواید من سیستم مدیریت محتوای opencart رو پیشنهاد می‌کنم. برای شخصی سازیش مسلما به اطلاعات php که دارید نیاز خواهید داشت. بر اساس mvc هست و البته فارسی هم شده. اگر واقعا وقت ندارید فکر کنم فعلا معقول‌ترین گزینه باشه.
اینجاها رو ببینید: opencart و اپن کارت

در مورد اینکه چه فریم‌ورکی استفاده کنید حقیقتا نمیدونم کدوم یکی دقیقا برای فروشگاه مناسبه...

Henry Ford

آفلاین aliboy

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 558
« پاسخ #4 : 04 اردیبهشت 1392، 10:35 ب‌ظ »

اگر قصد برنامه نویسی سریع رو دارید از cakephp استفاده کنید علت نام گذاریش هم به علت سادگی کار کردن باهاش هست یعنی مثل یک کیک به سادگی قابل خوردن هست.
سیمفونی یک سطح بالاتر هست و zend از همه قویتره ولی کار باهاش سختره و برای پروژهای حرفه ای استفاده میشه.
و ما میطوانیم

آفلاین شاهچراغیان

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 293
    • shgn.ir
« پاسخ #5 : 05 اردیبهشت 1392، 09:58 ق‌ظ »
یکی از مباحث مهم در استفاده از فریمورک ها موضوع برنامه نویسی شئ گرایی است که مفهیم آن حتما نیاز است. برای اطلاعات بیشتر هم می تونید به این فروم یه سری بزنید. اینجا تخصصی برای این موضوع بحث هایی شده است:

فریم-ورک-ها-و-اکستنشن-ها
www.shgn.ir
www.shgn.ir/category/linux

In a world without any fences or walls,Who needs Gates or Windows!

آفلاین Milandini

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 05 اردیبهشت 1392، 06:12 ب‌ظ »

اگر قصد برنامه نویسی سریع رو دارید از cakephp استفاده کنید علت نام گذاریش هم به علت سادگی کار کردن باهاش هست یعنی مثل یک کیک به سادگی قابل خوردن هست.
سیمفونی یک سطح بالاتر هست و zend از همه قویتره ولی کار باهاش سختره و برای پروژهای حرفه ای استفاده میشه.
آخه میگن codeignitire هم برای کسایی که تازه php رو شروع کردن بسیار مفیده
حالا بین کیک و ci موندم کدوم رو انتخاب کنم؟
یادداشت های یک روسونری

آفلاین شاهچراغیان

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 293
    • shgn.ir
« پاسخ #7 : 05 اردیبهشت 1392، 06:40 ب‌ظ »
دوست عزیز این یک سوال همیشگی است. مثل همون سوال معروف ویندوز یا لینوکس، یا علم بهتر است یا ثروت.
اگه اینطوری باشه که بنده هم Yii رو پیشنهاد می کنم.
« آخرین ویرایش: 05 اردیبهشت 1392، 06:42 ب‌ظ توسط شاهچراغیان »
www.shgn.ir
www.shgn.ir/category/linux

In a world without any fences or walls,Who needs Gates or Windows!

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 780
« پاسخ #8 : 05 اردیبهشت 1392، 06:55 ب‌ظ »
نقل‌قول
دوست عزیز این یک سوال همیشگی است. مثل همون سوال معروف ویندوز یا لینوکس، یا علم بهتر است یا ثروت.
اگه اینطوری باشه که بنده هم Yii رو پیشنهاد می کنم.
و من هم لاراول رو پیشنهاد میدم
ولی یه توصیه:
تا وقتی به شی‌گرایی و مدل mvc تسلط نسبی نداری نرو سراغ فریمورک

آفلاین Milandini

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 05 اردیبهشت 1392، 08:59 ب‌ظ »
شی گرایی توی سی شارپ باهاش آشنا شدم
یعنی مبانی اصلی و نظری اش رو بلدم و عملی هم بگی نگی
اما MVC رو اصلا نفهمیدم..برای PHP منبعی هم هست که رک و سر راست توضیح داده بشه؟
یادداشت های یک روسونری

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #10 : 05 اردیبهشت 1392، 09:18 ب‌ظ »
به نظر من دو ماه کافی هست تا با یک فریم‌ورک کار کنید و پیشنهاد من CodeIgniter هستش.

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
« پاسخ #11 : 05 اردیبهشت 1392، 09:18 ب‌ظ »
شی گرایی توی سی شارپ باهاش آشنا شدم
یعنی مبانی اصلی و نظری اش رو بلدم و عملی هم بگی نگی
اما MVC رو اصلا نفهمیدم..برای PHP منبعی هم هست که رک و سر راست توضیح داده بشه؟
شخصی هست به اسم jesse که وبسایتی داره به اسم jream.com و توی ده جلسه در این آدرس یه پروژه ساده رو در قالب mvc ایجاد می‌کنه (البته بعضی جاهاش یه خرده ریپ می‌زنه) اما در کل خیلی خوبه. من ویدیو‌های کل سایتش (در زمینه oop و mvc) رو دارم. اگر همشهری باشید (کرمانشاه) می‌تونم براتون بیارم...
« آخرین ویرایش: 05 اردیبهشت 1392، 09:20 ب‌ظ توسط vandu »

Henry Ford

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 758
  • گوگل دوست خوبیه، فقط باید ازش بپرسی
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
« پاسخ #12 : 05 اردیبهشت 1392، 11:45 ب‌ظ »
خیلی توصیه کردن. من بهتر میبینم توصیه نکنم. خودت بهتر میتونی ابزارتو انتخاب کنی. ولی برای یادگرفتن بهتر توصیه میکنم این سایت رو ببینی و پیش بری بر اساسش :
http://www.phptherightway.com/

سعی کن درست یاد بگیری. وقت نمیکنم، ولی خیلی وقته میخوام یه سری ویدیو درباره PHP ضبط کنم :))))

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 845
  • میلاد فشی
« پاسخ #13 : 17 امرداد 1393، 03:29 ب‌ظ »
تاپیک جدید نزدم چون به موضوع مربوط بود!
به نظر شما من که php رو نمیشناسم میشه همون ابتدا syntax اون رو در فریم ورک laravel یاد بگیرم؟ و در همین فریم ورک MVC رو همزمان شروع کنم؟
مفاهیم شی گرایی رو در جاوا یاد گرفتم.
MVC رو خوب نمیشناسم.فقط میدونم Model View Control هستش.که کنترل ها میگه چه داده هایی از مدل برداشته شه و به چه View هایی نمایش داده بشه.ولی دقیقا نمیدونم چیه!
html,css3,java script,jQuery core,jQuery UI رو میشناسم.ولی مسلط نیستم
برای شروع از چه منابعی استفاده کنم.
فریم لاراول خوبیش اینه در سایت laravel.ir همه مستندات سایت اصلی laravel.com رو ترجمه کرده.هر چند انگلیسی رو در حد خوندن متن های تخصصی مشکلی نداره ولی به هرحال این سایت هم گزینه خوبیه برای موقعی که متن اصلی رو درک نمیکنی!
اما بدی laravel اینه که تحت لایسنس MIT هستش.و این لایسنس هم CopyLeft نیست و ممکنه ‌درآینده نرم افزار کدش بسته بشه و Proprietary بشه.اکثر فریم ورک های php یا تحت MIT هستند یا تحت BSD Licences که اینها هر دو شروط ۰ تا ۳ را دارند و مثل GNU GPL همیشه open source باقی نمیمونند(تضمینی است open بمونند)
شما فریم ورک خوبی میشناسید که تحت لایسنس GPL باشه؟ و MVC‌باشه؟
جالبه در سایت برنامه نویس فریم ورک فارسی /ایرانی سرکش رو دیدم که تحت لایسنس GNU GPL v3 بود!
« آخرین ویرایش: 17 امرداد 1393، 07:24 ب‌ظ توسط میلاد فشی »
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)
To love GNU/Linux, you don't need to hate Microsoft