انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: بازگردانی اطلاعات از درایو فرمت شده. (حل شد)  (دفعات بازدید: 536 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین leghleghe

• Newbie
  • *
  • ارسال: 12
سلام
من امروز برای اولین بار اوبونتو نصب کردم. با اینکه گزینه نصب کنار ویندوز رو تیک زدم اوبونتو روی درایوی نصب شده که اطلاعات حیاتی من روی اون درایو بوده و اطلاعات اون درایو رو فرمت کرده.
الان روی اون درایو توی اوبونتو فقط فایلای سیستمی خود اوبونتو هست و در ویندوز هم اصلا نمایش داده نمی شه.
راهی هست که بشه اطلاعات قبلی رو برگردوند.
« آخرین ویرایش: 06 اردیبهشت 1392، 12:14 ق‌ظ توسط leghleghe »

آفلاین sayres

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1096
    • دست نوشته های من
پاسخ : بازگردانی اطلاعات از درایو فرمت شده.
« پاسخ #1 : 05 اردیبهشت 1392، 09:21 ق‌ظ »
سلام
من امروز برای اولین بار اوبونتو نصب کردم. با اینکه گزینه نصب کنار ویندوز رو تیک زدم اوبونتو روی درایوی نصب شده که اطلاعات حیاتی من روی اون درایو بوده و اطلاعات اون درایو رو فرمت کرده.
الان روی اون درایو توی اوبونتو فقط فایلای سیستمی خود اوبونتو هست و در ویندوز هم اصلا نمایش داده نمی شه.
راهی هست که بشه اطلاعات قبلی رو برگردوند.

به این لینک مراجعه کنید:
http://tazik.ir/1391/12/08/%d8%a8%d8%a7%d8%b2%da%af%d8%b1%d8%af%d8%a7%d9%86%d8%af%d9%86-%d9%81%d8%a7%db%8c%d9%84-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d9%be%d8%a7%da%a9-%d8%b4%d8%af%d9%87-%d8%a8%d8%a7-photorec-%d8%af%d8%b1-%d9%84%db%8c%d9%86/

آفلاین leghleghe

• Newbie
  • *
  • ارسال: 12
پاسخ : بازگردانی اطلاعات از درایو فرمت شده.
« پاسخ #2 : 06 اردیبهشت 1392، 12:13 ق‌ظ »
سلام
تشکر میکنم از دوستانی که توی حل مشکل همفکری کردن
خوشبختانه مشکلی که تا حد مرگ ترسونده بودم حل شد.
اطلاعات درایو فرمت شده در اوبونتو رو به وسیله برنامه iCare Data Recovery که خیلی هم کم حجم و عالی بود از طریق ویندوز برگردوندم.
باز هم ممنونم