اگر طوری رفتار کنید که بقیه فکر نکنند اینجا LSD پخش میشه مطمئن باشید هیچکس بهش نمیگه شیره کش خونه! هیچکس هم از الفاظ رکیک! استفاده نخواهد کرد
اقای حقیری درسته که بستن تاپیک واقعا مسخره بوده ولی شما هم بارها قوانین رو زیر پا گذاشتید البته نسبت به بسیاری از کاربرها قانونمندتر هستید ولی باز هم این دلیلی بر بستن تاپیک نمیشد که متاسفانه این کار رو انجام دادند و در مقابل بسیاری سکوت شده
الان کاربران این فاروم به تنها چیزی که توجه نمیکنن دنیای آزاده
در مورد مذهب، سیاست، ملیت و غیره نظر میدن و تعدادی حتی از کشتار دیگر مردمان حرف میزن و جملات و امضاها و عکسهای احمقانه دیگه
تاپیکها پر از اسپم و پستهای بی ربطه که وقتی اعتراض میکنی ناظر میگه من کارم زیاده چرا باید تاوان بقیه رو بدم؟
وقتی که ناظرین در مورد این اراجیف عکس العملی از خودشون بروز نمیدن چه انتظاری به بهبود میشه داشت و یا در مورد شما تصمیم درستی گرفته بشه
مصطفی جان من شخصا با قوانین مشکلی ندارم. تنها نقض قانون از طرف من چندتا کلمه بوده که مطمئنا گردانندگان اینجا بدتر از اونا رو نثار من کردند توی دلشون!
اگر شما هم یک سال تمام «یک عده خاص» روی اعصابتون بودند مطمئنا کمپین و توهین و ... راه مینداختید.
مشکل من زمانی آغاز شد که یک شخص «خود بافرهنگ پندار» ما رو «نماد بی فرهنگی» معرفی کرد. دیگه صبرم تموم شد.
من اکثرا تو انجمن رو مود read only هستم و کمتر پست میذارم،توی این مدت هم در مورد بعضی مطالب خیلی سعی کردم سکوت کنم، دعا کنید صبرم تموم نشه !
از الفاظ پدر علم فلان و مادر سیستم عامل فلان و عمه فلان هم استاده نکنید خواهشا...
فقط میتونم بگم
ظاهرش که قرار مثل اپل باشه !
آرت ورکش هم که قرار مثل اپل باشه...
کرنل هم که قرار Darwin باشه
ابزار های سخت افزاری اپل هم که قراره پشتیبانی کنه...
پیشنهاد می کنم هرچی زودتر این کارو بکنید و پروژه تون رو تو یکی از فروم های اپلی معرفی بکنید... شاید اینجا جای جالبی با این همه انتقاد برای شما نباشه...
جالبه که هرکی هر پیشنهادی می کنه شما می خواید همون کارو بکنید ! یه بار توزیع آزاد ! یه بار توزیع غیر آزاد ! یه بار روی کرنل لینوکس ! یه بار روی کرنل BSD ! یه بار با داروین !
شما حتی خودتون هم نمی دونید می خواید چی کار کنید !
قبل از انتشار هم اومدید ادعا می کنید توزیع (!) تون بر پایه ی دبیان ۶ هستش ولی یه دفه با ارورهای که در اولین لحظه بوت نمایش داده می شه لو می ره که بر پایه اوبونتوه.
حتی خودتون هم تست نکردید که توزیعتون به درستی کار می کنه یا نه ! فقط از روی هیجان آپلود کردید و بس... "JabirOS 1.0 LTS هم آمد!"
به نظر من مصاحبه های آنچنانی و این همه القاب JC و فلان و فلان و فلان برای یه همچین کاری فقط باعث ضایع کردن اعتبار شما در آیندهس...
همین و بس...
و
من ترجیح می دم اگه قرار با یه سیستمی شبیه مک کار کنم اون سیستم حتما خود مک باشه !
لایک برای رضا حبیبی...
و
من قانع نشدم...
و
جالبه سرعت توسعه جبیر از گوگل کروم که ماهی یه نسخه می ده بیرون بیشتره... بگذریم
شما ادعا می کنید نمی خواید توزیعتون آزاد باشه یا حداقل در اولویتتون نیست ولی حالا اعلام می کنید می خواید آزاد باشه !
من به این هر دفه یه حرف زدن و پایپند نبودن حتی به حرفای خودتون نمی تونم اعتماد کنم. از رویکرد چندگانه در فلسفه سیستم عاملتون تا کرنلش همه و همه سرتاپا اشکاله !
اینو تو حرفام خیلی خواستم سر بسته بگم ولی ظاهرا متوجه نشدی ! راه رو داری اشتباه می ری برادر ! غلطه ! نکن...
نقل قول های بالا از جناب Rosha و لینک زیر :
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,32607.90.htmlعلت بسته شدن یا بهتر بگم درخواست بسته شدن رو کاملا روشن میکنه. این آقای read-only میبینید که خیلی executable تشریف دارند! نمیدونم دیگه چی بگم ولی امیدوارم کسانی که بعد از من میخوان پروژه ای چیزی ایجاد کنند این پست رو ببینند و حتما تجربه بشه براشون که اینجا به سیانور آغشته است!
-----
بحث مهم این مبحث سر بستن تاپیک بخاطر الفاظ رکیک! بنده بود؟ خب قبل ترش رو بیاید با هم بررسی کنیم :
تاپیک جامع JabirOS که اون اوایل اسمش بود «تاپیک جامع JabirOS GNU/Linux » که عبارت گنو/لینوکس رو از ترس خودفیلسوف پندار ها اونجا قرار دادم اما شعرا بعد از چند پست حمله کردند :
که چی؟؟
اگه تو یه توضیع کار می کردید مفید تر نبودید؟؟
خب باقیش هم که آشکاره ! اینطور نیست؟
-۰----
برگردیم به تیرماه ۹۱ ، موقعی که جبیر هنوز جوان بود :
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,36512.0.htmlکل پست اول داره در مورد جبیر حرف میزنه. جالبه که مباحث حاشیه ایش هم همه به جبیر مربوط میشه! تا جایی که یه بنده خدایی اومد و یه طومار در مورد رفتارها نوشت و بعدش به لطف یکی از دوستان :
آدم وقتی این تاپیک و منحصرا پستهای prp-e و xmlparser رو میخونه واقعا نمیدونه بخنده یا گریه کنه! طرف اومده با استفاده از نرمافزارهای آزاد و امکاناتی که ارائه میدن میخواد بشه استیو جابز دوم! از اونجایی که به همین زودی به هدف اول رسید و تیم جبیر از جبیر استفاده میکنن رفته سراغ هدف بعدی و اون چیزی نیست جز به زیر کشیدن مارک زاکربرگ ملعون! تا یکی دو هفته دیگه خبر ورشکست شدن فیسبوغ به دست جبیرنکست هم منتشر میشه! البته ناگفته نماند که در طی این مسیر و به عنوان فواید جانبی آنچنان خدمات گرانبهایی هم به جامعهی آزاد کردن که گنو در بیشتر از ۲۰ سال نتونسته حتی خوابش رو ببینه!
جون خودم اصن امکان نداره آدم تو حالت طبیعی این چنین اشعاری بسراید! هر دو (و شاید هم هر دو یکی باشن) دوستمون موقع نوشتن پست شدیدا High هستن!
که اینجا High هم شدیم از نظر دوستان!
امیدوارم این پست چشم خیلی ها رو باز کنه. چون هر تاپیکی که لینک دادم اقلکن ۱۰ صفحه داره و کسی حوصله نمیکنه بخوندش. به همین خاطر وجنات! دوستان رو گلچین کردم تا ببینید اینجا چه خبره!