انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکلات من با ابونتو  (دفعات بازدید: 1379 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین javad75

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 30
مشکلات من با ابونتو
« : 05 اردیبهشت 1392، 09:17 ق‌ظ »
سلام من خیلی دوست دارم از ابونتو استفاده کنیم و لی خوب یک سری مسائل باعث میشه که دوام نیارم و دوباره به ویندوز برگردم

1-سرعت دانلود توی لینوکس مثل ویندوز نیست (من با IDM ویندوز با سرعت 220KB/s دانلود می کنم ولی توی لینوکس سرعت دانلودم نهایت به 110 میرسه)

2-رنگ(من بارنگ نارنجی مشکل دارم- یعنی این که نمی تونم تحمل کنم عصابم بهم میریزه) چه طوری می کنم رنگش را آبی روشن کنم؟

3-یه نرم افزار خفن برای پخش فیلم و موزیک توی لینوکس نیست یا اگه هست من پیدا نکردم خفن که می گم یعنی یه چیزی در حد PotPlayer ویندوز

4-چه طوری می تونم نرم افزار ها را روی سیستم داشته باشم تا بعد از نصب مجدد لینوکس دوباره نیازی به دانلود اونها نباشه؟

5- بعضی از دوستان یکسری برنامه به من معرفی کردند و گفتند دانلود و نصب کنم روی ابونتو ولی من پیداشون نکردم توی
software center
این برنامه ها کجا هستند؟؟

6-میشه کروم را ابونتو نصب کرد (منظورم کروم هست ها نه کرومیموم) اگه میشه چه جوری؟ چون من موفق نشدم

7-یک نرم افزار خوب برای میکس فیلم مثل Adobe Premiere ویندوز

8-نرم افزاری مثلyahoo messenger برای چت کردن

9-من برنامه نویسی وب انجام می دم و به یک نرم افزار مثلadobe dreamweaver یا aptana برای کد نویسی نیاز دارم و همچنین به یک نرم افزار مشابه XAMPP یا wamp برای مجازی سازی

لطفا توی لینوکس برنامه های مشابه را معرفی کنید

باتشکر.

آفلاین شاهچراغیان

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 293
    • shgn.ir
پاسخ : مشکلات من با ابونتو
« پاسخ #1 : 05 اردیبهشت 1392، 09:48 ق‌ظ »
بابا دوست عزیز دیر اومدی زود می خواهی بری، فکر کردید لینوکس هم مثل ویندوز بزن در رویی است؟
ولی لینوکس هر چی هم سخت باشه (که نیست) برطرف کردن مشکلاتش آسونه.
۱- توی لینوکس برنامه ای است به نام flareGet و هم چنین خود فایرفاکس افزونه downthemall دارد که همون کار را می کند.
۲- اگر منظورتون theme هست که کافی روی دسکتاپ راست کلیک کنید، گزینه change background.
۳- بنده با این PotPlayer شما کار نکرده ام ولی خودم از vlcPlayer و smPlayer استفاده می کنم مطمئنم که اگر توی software center یه نگاهی بندازید بیشتر از اینها را می بینید.
۴- می تونی از دیسک های مخازن استفاده کنی یا با aptoncd خودتان از برنامه های فعلی بکاپ بگیرید البته این خودش نیاز به جستجوی بیشتر دارد.
۵- ببینید همه طور برنامه صرفا در لینوکس وجود ندارد، بعضا یا همان برنامه با همان نام است یا معادل آن وجود دارد و یا اصلا نیست که این آخریه خیلی احتمالش کمه. اسم برنامه ها را بگید تا بگیم چکار کنید.
۶-بنده نمی دونم کروم با کرومیوم چه فرقی دارند ولی اگر منظورتان همان مرورگر شرکت گوگل است که با این دستور به راحتی نصب میشه:
sudo apt-get install chromium-browser
۷- نمی دونم باید توی گوگل بزنید حتما یه چیزایی پیدا می کنید.
۸- چندتا می خواهید؟ یکیش pidgin دومیش empathy و... با این تفاوت که اون یکی شما فقط برای yahoo است ولی اینها برای بیشتر سرویسها هستند
۹- ایول خوراک خودمی. aptna  که توی لینوکس هم هست می تونی از سایتش دانلود کنید. برای وب سرور هم هم می تونید همون xamp را نصب کنید هم می تونید lamp را نصب کنید.
توی اینترنت اگر بگردید یا حتی توی همین فروم حتما به راحتی برنامه های معادل را گیر می آورید.
یه پیشنهاد دارم برایتان. اگر php کار می کنید سعی کنید سختی های لینوکس را تحمل کنید و با آن php کار کنید. این تجربه است.
www.shgn.ir
www.shgn.ir/category/linux

In a world without any fences or walls,Who needs Gates or Windows!

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
« پاسخ #2 : 05 اردیبهشت 1392، 09:56 ق‌ظ »
سلام جواد جان.
نقل‌قول
خفن که می گم یعنی یه چیزی در حد PotPlayer
اشتباه نمیکنی؟
آخه پاتپلیر:
  • همیشه خوب کار نمیده, مثلا روی دو تا سیستم با 7-2012 دیدم بعد از بستن, رایانه هنگ میکنه و باید ctrl+alt+del بزنیم
  • با alt+tab و win+tab هم کار نمیده
پشتیبانیش هم از تصاویر fullhd و صدای dolby مثل kmp نیست و .....

vlc و smplayer و mplayer و اینا را امتحان کردی(جدید) و راضی نبودی؟

:) :)

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
« پاسخ #3 : 05 اردیبهشت 1392، 09:56 ق‌ظ »

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
« پاسخ #4 : 05 اردیبهشت 1392، 03:57 ب‌ظ »
هر چند یک سری از دوستان یه جواب هایی دادن ولی من برات فقط لینک میزارم :) چون تو انتخاب و تصمیم گیری آزاد باشی
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,54432.0.html
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,8806.0.html
فکر کنم همه جواب هات رو دادم

موفق و پیروز باشی
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
« پاسخ #5 : 05 اردیبهشت 1392، 07:03 ب‌ظ »
@javad75

دوست عزیز یه توصیه دوستانه ، برای اینکه از گنو/لینوکس خوشت بیاد و بتونی باهاش کار کنی،نیاید با نگاه ویندوزی بهش نگاه کنی.پسر خوب گنو/لینوکس از اساس (از پارتیشن بندی تا اجرا)با ویندوز فرق میکنه.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها