0 کاربر و 11 مهمان درحال مشاهده موضوع.
من هم چند ماه قبل flareget را روی کوبونتو ۱۳.۰۴ نصب کردم باگها و مشکلاتی داشت،به خاطر همین پاکش کردم.xdman هم چون نیاز به جاوا داره تا حالا ازش استفاده نکردم،در حال حاظر از aria2 استفاده میکنم.
نقلقول از: تازه وارد در 14 آذر 1392، 11:35 قظمن هم چند ماه قبل flareget را روی کوبونتو ۱۳.۰۴ نصب کردم باگها و مشکلاتی داشت،به خاطر همین پاکش کردم.xdman هم چون نیاز به جاوا داره تا حالا ازش استفاده نکردم،در حال حاظر از aria2 استفاده میکنم.مگه جاوا مشکلش چیه؟!
مشکلات و حفره های امنیتی زیادی داره،
نقلقولمشکلات و حفره های امنیتی زیادی داره،مدرکی واسه حرفت داری؟ اگه نداری لطفا با گفتههای اشتباهت دیگران رو هم به اشتباه نینداز، اگه جاوا مشکل امنیتی داشت دبیان اون را در مخزن استیبل خودش قرار نمیداد! گوگل آندروید رو مبتنی بر جاوا نمیکرد و ... من الون گوشی آندرویدیم رو باید بندازم سطل آشغال، چون جاوا مشکل امنیتی داره و هکرها ممکنه کنترل گوشیمو بدست بگیرن!
نقلقول از: xubuntu4iran در 14 آذر 1392، 12:28 بظنقلقولمشکلات و حفره های امنیتی زیادی داره،مدرکی واسه حرفت داری؟ اگه نداری لطفا با گفتههای اشتباهت دیگران رو هم به اشتباه نینداز، اگه جاوا مشکل امنیتی داشت دبیان اون را در مخزن استیبل خودش قرار نمیداد! گوگل آندروید رو مبتنی بر جاوا نمیکرد و ... من الون گوشی آندرویدیم رو باید بندازم سطل آشغال، چون جاوا مشکل امنیتی داره و هکرها ممکنه کنترل گوشیمو بدست بگیرن!کافیه تو گوگل به فارسی یا انگلیسی سرچ کنید مشکلات امنیتی جاوا یا حفره های جاوا یا جاوا امنیت به اندازه کافی لینکهای معتبر میاد و میتونید بخونید،هر چند بعید میدونم شما از این مسئله با خبر نباشید.
نقلقول از: تازه وارد در 14 آذر 1392، 12:38 بظنقلقول از: xubuntu4iran در 14 آذر 1392، 12:28 بظنقلقولمشکلات و حفره های امنیتی زیادی داره،مدرکی واسه حرفت داری؟ اگه نداری لطفا با گفتههای اشتباهت دیگران رو هم به اشتباه نینداز، اگه جاوا مشکل امنیتی داشت دبیان اون را در مخزن استیبل خودش قرار نمیداد! گوگل آندروید رو مبتنی بر جاوا نمیکرد و ... من الون گوشی آندرویدیم رو باید بندازم سطل آشغال، چون جاوا مشکل امنیتی داره و هکرها ممکنه کنترل گوشیمو بدست بگیرن!کافیه تو گوگل به فارسی یا انگلیسی سرچ کنید مشکلات امنیتی جاوا یا حفره های جاوا یا جاوا امنیت به اندازه کافی لینکهای معتبر میاد و میتونید بخونید،هر چند بعید میدونم شما از این مسئله با خبر نباشید.اینه مدرکت؟ یک لینک معتبر بده که بگه جاوا مشکل امنیتی داره و نباید ازش استفاده کرد! بعد این رو که میگی تو گوگل سرچ کن، خود گوگل ندیده که زبان برنامهنویسی برای سیستمعامل آندروید رو جاوا قرار داده؟
...منظور شما از پشتیبانی چیه؟!برای دانلود از صفحه sourceforge اقدام کنید:sourceforge.net/projects/xdman/
نقلقول از: تازه وارد در 14 آذر 1392، 11:05 قظ...منظور شما از پشتیبانی چیه؟!برای دانلود از صفحه sourceforge اقدام کنید:sourceforge.net/projects/xdman/ممنون دوست عزیز. مظورم از پشتیبانی، جایی برای قرار دادن آیدیت ها و یا گزارش باگ ها و ... است.