انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نرم افزار برای برگشت به تنظیمات کارخانه؟  (دفعات بازدید: 1544 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1526
نرم افزار برای برگشت به تنظیمات کارخانه؟
« : 05 اردیبهشت 1392، 03:50 ب‌ظ »
به دنبال چیزی مثل این هستم: How To Reset Windows 7 To Original Factory Settings

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
پاسخ : نرم افزار برای برگشت به تنظیمات کارخانه؟
« پاسخ #1 : 05 اردیبهشت 1392، 04:06 ب‌ظ »
یه یوزر جدید که بسازید انگار همین الان اوبونتو رو نصب کردید. البته نرم‌افزارهای نصب شده وجود دارند ولی تنظیمات یه صورت پیشفرض هست:

sudo adduser <user_name>

بجای <user_name> اسم یوزر جدیدتون رو قرار بدید و بعد از زدن enter ازتون چند تا سوال میکنه و پسورد رو هم میگیره. حالا اگه log out کنید میتونید با یوزر جدید وارد شید.
برای پاک کردن هم میتونید از کد زیر استفاده کنید:
sudo adduser <user_name>

البته اینکارها رو از طریق نرم‌افزار users که با خود اوبونتو نصب شده هم بصورت گرافیکی انجام بدید.
Godisnowhere

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
« پاسخ #2 : 05 اردیبهشت 1392، 04:15 ب‌ظ »
یه یوزر جدید که بسازید انگار همین الان اوبونتو رو نصب کردید. البته نرم‌افزارهای نصب شده وجود دارند ولی تنظیمات یه صورت پیشفرض هست:

sudo adduser <user_name>

بجای <user_name> اسم یوزر جدیدتون رو قرار بدید و بعد از زدن enter ازتون چند تا سوال میکنه و پسورد رو هم میگیره. حالا اگه log out کنید میتونید با یوزر جدید وارد شید.
برای پاک کردن هم میتونید از کد زیر استفاده کنید:
sudo adduser <user_name>

البته اینکارها رو از طریق نرم‌افزار users که با خود اوبونتو نصب شده هم بصورت گرافیکی انجام بدید.

اگه تمام فایل‌های تنظیمات که تو پوشه خانگی هست رو پاک کنیم برنمیگرده به حالت اول؟ اصولا که باید بدون خرابی برگرده به حالت اول!

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #3 : 05 اردیبهشت 1392، 05:59 ب‌ظ »
یوزر اصلی رو رها کنم یا پاک کنم؟ اگر پاک بشه مشکل ساز میشه؟

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #4 : 05 اردیبهشت 1392، 07:36 ب‌ظ »
یوزر اصلی رو رها کنم یا پاک کنم؟ اگر پاک بشه مشکل ساز میشه؟

اونو بذارید باشه. بعدا اگه خواستید فایلهاتون رو انتقال بدید به یوزر جدید و قبلی رو پاک کنید.
البته با پاک کردن یه سری فایل و فولدر همین یوزرتون هم همه‌ی تنظیمانش به حالت اولیه برمیگرده اما راحت تربن کار همون ساختن یه یوزر جدیده.
Godisnowhere

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 06 اردیبهشت 1392، 05:01 ب‌ظ »
این روش شما مشکلاتم رو حل نکرد. به restore قوی تری نیاز دارم! چیزی که بتونه کامپیوتر رو برگردونه به وضعیت سیستمی یک یا دو ماه پیش.

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 19 اردیبهشت 1392، 10:12 ق‌ظ »
به دنبال امکان ساده ریستور کردنم ::)

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #7 : 19 اردیبهشت 1392، 01:54 ب‌ظ »
این روش شما مشکلاتم رو حل نکرد. به restore قوی تری نیاز دارم! چیزی که بتونه کامپیوتر رو برگردونه به وضعیت سیستمی یک یا دو ماه پیش.

این امکان به این سادگی‌ها وجود نداره. مگر اینکه هر چیزی از یکی دو ماه پیش نصب کردید رو پاک کنید یا اینکه مجددا سیستم‌عامل رو نصب کنید. ویندوز هم که system restore داره اینکار رو خوب انجام نمیده.
برای بازگشت به تنظیمات پیشفرض، یا همونطور که گفتم یه یوزر جدید بسازید یا تنظیمات یوزر فعلی رو با دستور زیر پاک کنید:
نقل‌قول
rm -r ~/.config/ ~/.cache/

اگر هم میخواهید تمام تنظیماتی که برای نرم‌افزارهاتون تنظیم کردید پاک بشه از دستور زیر:
نقل‌قول
rm -rf ~/.[^.]*

البته یه راه هم داره که اگه پارتیشن home/ جدا ساخته‌اید، با خیال راحت اوبونتو رو دوباره نصب کنید اما پارتیشن home/ رو فرمت نکنید و فقط پارتیشن / رو فرمت کنید. اینجوری تمام نرم‌افزارهایی که نصب کردید پاک میشه.

توصیه‌ی من اینه که با synaptic یا software center هر چی رو که این مدت نصب کردید پاک کنید و با روش بالا هم تنظیمات رو به حالت اولیه برگردونید.
Godisnowhere

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 03 خرداد 1392، 05:28 ب‌ظ »
یوزر جدید یا پاک کردن تنظیمات، کانفیگ برنامه ها رو به حالت پیش فرض در میاره و مشکلهای عمقی رو حل نمی کنه! نصب دوباره هم به قول بچه های انجمن دانشگاه در کلاس کار لینوکس نیست !

مشکلی که داشتم مربوط به یک اکستنشن ناتیلوس بود که با پاک کردنش حل شد.
برای پیدا کردن مشکل مجبور شدیم هیستوری bash رو در دو شیفت کاری! خط به خط بررسی کنیم.