اموزش متصل کردن aria2 به uget
سلام دوستان در زیر اموزش متصل کردن aria2 به دانلود منیجر uget رو میینویسم .
یکی از مضایایه این کار این هست که وقتی aria2 رو به uget که وصل می کنیم قابلیت دانلود چند تیکه برامون فعال میشه که تو سرعت دانلود تاثیر زیادی داره .
اول uget رو نصب کنین :
http://uget.visuex.com/downloadsسپس aria2 رو نصب کنین :
sudo apt-get install aria2
حالا که هردو نصب شد . uget رو باز کنین و از تب بالا
edit >setting > plugins
برین
در قسمت arguments متن زیر رو بزارین :
--enable-rpc=true
سپس ok بزنین و uget رو ببندین و از نو اجرا کنین . اگر بعد از حدود 30 ثانیه اروری مبنی بر متصل نشدن به aria2 دریافت نکردین یعنی متصل شده .
چند نکته :
برایه aria2 یوزرنیم و پسورد ایجاد نکنین چون uget نمیتونه به aria2 با یوزر و پسورد متصل بشه. (برایه من همیشه ارور می داد .)
برایه من وقتی uget رو به aria2 متصل میکردم همیشه 5 تا کانکشن ایجاد می کرد با این که من تنظیم کرده بودم 16 . که عدد 5 تعداد اتصال پیش فرضی هست که تو aria2 تنظیم شده اگر برایه شما هم این جوری هست از اموزش لینک زیر فایل تنظیمات رو برایه aria2 بسازین
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,62562.0.htmlو مقادیر زیر رو بزارین
max-connection-per-server=16
min-split-size=1M
split=16
خط اول میگه که به یک سرور حد اکثر چند تا کانکشن میتونه بزنه. حداکثر عدد 16 رو می تونین استفاده کنین .
خط دوم میگه که حداقل سایز تکه ها چند باشه.(وقتی دانلود رو چند تکه انجام میدین مثلا با 8 کانکشن خداقل سایز تکه ها چه قدر باشه رو تعیین میکنه. در بالا 1 مگابایت در نظر گرفته شده)
خط سوم تعداد تکه هایه دانلود رو تعیین میکنه که حد اکثر 16 میتونین استفاده کنین . (یعنی دانلود رو 16 تکه انجام میده)
--disable-ipv6=true
اگر با IPV6 مشکل داشتین خط بالا رو تو فایل تنظیماتی که ساختین بزارین .
وقتی که aria2 رو با --enable-rpc=true اجرا میکنین نرم افزارایه دیگه ای هم که مثل uget قابلیت متصل شدن به aria2 رو دارن میتونن به aria2 متصل بشن پس بهتر که این قابلیت رو به شبکه داخل خود سیستم (127.0.0.1) محدود کنیم تا از سیستم هایه دیگه ای متصل نشن . ایجاد مشکل کنن .که این عمل رو با اضافه کردن کد زیر به فایل تنظیمات یا قسمت arguments دانلودر uget انجام بدین . البته تو صفحه man ش گفته پیش فرض رو false هست ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه.
--rpc-listen-all=false
با کد زیر هم میتونین تعیین کنین کجا دانلود ها تون ذخیره بشن :
--dir=/home/ali/Downloads/Download