انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: افت شدید سرعت اینترنت در خانواده اوبونتو  (دفعات بازدید: 8353 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mehdi Hoseini

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 45
افت شدید سرعت اینترنت در خانواده اوبونتو
« : 07 اردیبهشت 1392، 03:29 ب‌ظ »
سلام دوستان،

احتمالا مثل من یه عدّه دیگه هم با اوبونتو مشکل افت سرعت اینترنت رو دارن.
این مشکل تو نسخه‌های قبل با یکم کلنجار و Disable کردن IPV6 درست میشد و سرعت اینترنت به حالت اول بر می‌گشت.

ولی‌ چیزی که مهمه اینه که تو نسخه ۱۳.۰۴ اوبونتو این مشکل به هیچ وجه منل وجوه (  :))  ) حل نمی‌شه، ۲، ۳ روزه که دنبالِ یه راهِ حل می‌گردم و فک کنم دیگه راهی‌ نمونده باشه که امتحان نکرده باشم،

گفتم اینجا مطرح کنم ، بلکه دست به دست هم این مشکل و برطرف کنیم، به نظرم مساله بزرگیه.
« آخرین ویرایش: 07 اردیبهشت 1392، 04:15 ب‌ظ توسط Mehdi Hṕ »

آفلاین aliboy

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 558
پاسخ : افت شدید سرعت اینترنت در خانواده اوبونتو
« پاسخ #1 : 07 اردیبهشت 1392، 10:17 ب‌ظ »

میتونید از فدروا یا ارچ یا هر چیزی به جز ابونتو استفاده کنید.  :)
و ما میطوانیم

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #2 : 07 اردیبهشت 1392، 11:50 ب‌ظ »
از http://www.speedtest.net یک تست بگیر و تفاوتش با سرعت اسمی (و سرعتت در 12.10) رو بگو چقدره؟

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
« پاسخ #3 : 08 اردیبهشت 1392، 12:02 ق‌ظ »

و این یعنی پاک کردن صورت مسئله :)

آفلاین Mehdi Hoseini

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 08 اردیبهشت 1392، 05:46 ب‌ظ »

چرا صورت مسئله‌‌رو پاک میکنی‌ داداش من :)

آفلاین Mehdi Hoseini

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 08 اردیبهشت 1392، 05:57 ب‌ظ »
از http://www.speedtest.net یک تست بگیر و تفاوتش با سرعت اسمی (و سرعتت در 12.10) رو بگو چقدره؟
اوبونتو ۱۳.۰۴

حداکثر سرعت دانلود : ۲۰kbps

*** اگه با flareget دانلود کنم ۱۶ تا کانکشن میسازه و با هر کانکشن ۲۰kbps میگیره.
-----
سرعت دانلود تو ویندوز و ۱۲.۱۰، ۲۵۰ تا ۳۰۰

آفلاین Object69

• Full Member
  • *
  • ارسال: 136
« پاسخ #6 : 08 اردیبهشت 1392، 11:47 ب‌ظ »
اوبونتو ۱۳.۰۴

*** اگه با flareget دانلود کنم ۱۶ تا کانکشن میسازه و با هر کانکشن ۲۰kbps میگیره.
-----
خوب دوست عزیز شما دارید میگید که 16 تا میسازه و با هر کودوم 20 تا داره میگیره . خوب اینکه عالیه . شما باسرعت 320 تا نه حالا با 300 تا داری  میگیری . شما توی ویندوز 8 هم اگه با idm هم امتحان کنی متمطئنا با الگوریتم های خاصی میتونند سرعت رو بالا ببرند ولی شما با فایرفاکس که دانلود کنی نهایتش با 80 تا میتونی بگیری . پیشنهاد من برای شما استفاده از apt-fast در ترمینال هست . شما بسته هاتو با بیشترین سرعت ممکن یعنی همون 300 تا خودت میگیری . بعد نصب میکنه . apt-fast با اکسل میگیره که من توی اوبونتو بهتر از این مدیریت دانلود ندیدم . من خودم اوبونتوی 13.04 رو با همین اکسل گرفتم .

آفلاین Mehdi Hoseini

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 09 اردیبهشت 1392، 06:44 ق‌ظ »
اوبونتو ۱۳.۰۴

-----
خوب دوست عزیز شما دارید میگید که 16 تا میسازه و با هر کودوم 20 تا داره میگیره . خوب اینکه عالیه . شما باسرعت 320 تا نه حالا با 300 تا داری  میگیری . شما توی ویندوز 8 هم اگه با idm هم امتحان کنی متمطئنا با الگوریتم های خاصی میتونند سرعت رو بالا ببرند ولی شما با فایرفاکس که دانلود کنی نهایتش با 80 تا میتونی بگیری . پیشنهاد من برای شما استفاده از apt-fast در ترمینال هست . شما بسته هاتو با بیشترین سرعت ممکن یعنی همون 300 تا خودت میگیری . بعد نصب میکنه . apt-fast با اکسل میگیره که من توی اوبونتو بهتر از این مدیریت دانلود ندیدم . من خودم اوبونتوی 13.04 رو با همین اکسل گرفتم .
شما اون تست رو نیگا کن اصلن، پینگ ۱۰۰۰، سرعت ۱۱kb، خوب من الان نه می‌تونم Page درست و حسابی‌ باز کنم نه از software center استفاده کنم.

آفلاین AmirrezaGhaderi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 90
    • حساب تویتر من
« پاسخ #8 : 09 اردیبهشت 1392، 01:42 ب‌ظ »
به تنظیمات زیاد دست نزنید. اینترنت کشور در خیلی از نقاط توی این چند روز با افت سرعت مواجه شده.
فعلا یه چند روزی صبر کنید.

آفلاین Mehdi Hoseini

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 09 اردیبهشت 1392، 08:52 ب‌ظ »
همین الان با ویندوز

آفلاین پیام

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 348
« پاسخ #10 : 09 اردیبهشت 1392، 10:35 ب‌ظ »
سلام عزیز نه مشکل خود اوبونتو هستش یه بار دیگه نصبش کن درست میشه برای منم اتفاق افتاده ولی بیشتر رو ۱۲.۱۰ مشکل داشتم ۱۲.۴ رو نصب که کردم درست شد ولی الان ۱۳.۴ رو نصب کردم درست شده مشکل شما رو هم داشتم یه بار دیگه نصب کن درست میشه

هنوزنمیدونم مشکل از چیه کارت شبکه رو نیمه میشناسه یا چیزی شبیه به این ولی در هر صورت هر چی هست یه بار دیگه نصبش کن درست میشه برای من حداقل اینجوری بود

حتی من تو محیط vmware ویندوز نصب کردم که ببینم ممکنه ترافیک رو کمتر عبور میده ولی با کمال تعجب ویندوز یا همون لینوکس تو محیط مجازی قشنگ تست میشد ولی ...
به هر حال مال من اینجوری بود...
موفق باشی

آفلاین Mehdi Hoseini

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #11 : 10 اردیبهشت 1392، 06:28 ق‌ظ »
سلام عزیز نه مشکل خود اوبونتو هستش یه بار دیگه نصبش کن درست میشه برای منم اتفاق افتاده ولی بیشتر رو ۱۲.۱۰ مشکل داشتم ۱۲.۴ رو نصب که کردم درست شد ولی الان ۱۳.۴ رو نصب کردم درست شده مشکل شما رو هم داشتم یه بار دیگه نصب کن درست میشه

هنوزنمیدونم مشکل از چیه کارت شبکه رو نیمه میشناسه یا چیزی شبیه به این ولی در هر صورت هر چی هست یه بار دیگه نصبش کن درست میشه برای من حداقل اینجوری بود

حتی من تو محیط vmware ویندوز نصب کردم که ببینم ممکنه ترافیک رو کمتر عبور میده ولی با کمال تعجب ویندوز یا همون لینوکس تو محیط مجازی قشنگ تست میشد ولی ...
به هر حال مال من اینجوری بود...
موفق باشی
متاسفانه این راه رو هم امتحان کردم ، هیچی به هیچی  :)

آفلاین پیام

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 348
« پاسخ #12 : 10 اردیبهشت 1392، 06:51 ب‌ظ »
میتونی نسخه LTS  رو نصب کن 12.4 رو نصب کن ببین چطوری میشه ؟ چون من هم داشتم این مشکل رو اینجوری حلش کردم نمی دونم گاهی چرا اینجوری میشه توضیح منطقی ندارم براش

آفلاین abbasalim

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 642
  • http://esfandune.ir/
    • اسفندونه
« پاسخ #13 : 13 اردیبهشت 1392، 12:04 ق‌ظ »
البته میدونم شاید بی ربط باشه ولی لازم به ذکره سرعت نت ه من داخل اوبونتو 13.04 از ویندوز 7 بالاتره و پینگ م هم بهتره
کلا گفتم چون یکی ممکنه بخواد بیاد اوبونتو فکر نکنه همه قراره اینجوری بشن یکی مثله من هم برعکسش میشه  \\:D/

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
« پاسخ #14 : 13 اردیبهشت 1392، 12:18 ق‌ظ »
مشکل از اینترنت کشور عزیزمون هست
من سرعتم به ۵۰۰ بیت بر ثانیه هم رسیده امروز و تا ۲۵۰ کیلوبایت هم رسیده
سرعت هی میره بالا پایین و دیوانه میکنه آدم رو
اگر سرعت کم بود تو اوبونتو باید همیشه کم میبود نه این که یهو بشه سرعت نجومی یهو سرعت صفر
مشکل از شبکه هست
صدای پلیس : هاپ هاپ