انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: همه دنبال چت...  (دفعات بازدید: 6756 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین yunas

• Full Member
  • *
  • ارسال: 135
    • دست نوشته های یک عشق کامپیوتر
همه دنبال چت...
« : 22 شهریور 1387، 11:56 ب‌ظ »
یه چیزی هست که خیلی اعصابم رو خورد می کنه...
اونم اینه که نمی فهمم که چرا اینقدر ما ایرانی ها دنبال چت هستیم... می ری توییتر می بینی همه دارن یه جورایی چت می کنن می ری فرند فید باز همین طوره می ری تو فروم های تخصصی و غیر تحصصی باز وضع همینه میری تازگی ها وبلاگ ها هم رفتن تو کار چت با همدیگه والا آدم مخش تیر می کشه از این همه ادم الاف تو نت ایرانی حالا بیخیال پاکدست سازی و اینجور قرطی بازیهاشون بشیم من خودم شخصا خیلی که وقت بیارم می رسم میلم رو چک کنم و چند تا مطلب بخونم و شاید ریدرم رو ببینم موندم این جماعت چطور این همه وقت میارن؟؟؟

آفلاین shahram001

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 270
پاسخ به: همه دنبال چت...
« پاسخ #1 : 23 شهریور 1387، 12:02 ق‌ظ »
دوست عزیز چت کردن چشه الاف هم خود....

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
« پاسخ #2 : 23 شهریور 1387، 12:36 ق‌ظ »
با  yunas  شدیدا  موافقم ...   
shahram001  جان  شما  هم  که  لاگ  ارومیه رو راه اندازی کردی  وظیفه ی سنگینی به دوشته  لطفا کمتر چت کن  ;)

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
« پاسخ #3 : 23 شهریور 1387، 01:05 ق‌ظ »
خوب وقتی همه دارن چت میکنن نگران نباش. خوش حالم باش. برو از این فرصت استفاده کن و ازشون جلو بیفت و کاراتو صرف چیز های خوب کن.  ;D

آفلاین amir3608

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 92
« پاسخ #4 : 23 شهریور 1387، 02:04 ق‌ظ »
آی بدم میاد آی بدم میاد
آی بدم میاد آی بدم میاد
آی بدم میاد آی بدم میاد
ایرانی جماعت آخرشه بابا از هر چیزی اگه راه غلط رو بلد نباشه درست استفاده میکنه . آی بدم میاد میرن با چت یا هر روشی تو فضای سایبر کارای بی ناموسی میکنن .آی بدم میاد بی جنبه هستن و تا یه دختر میبینن مزاحم میشن ..........."البته همه نه"
اینم از من داشته باشین :

می‌گن یه روز جبرئیل می‌ره پیش خدا گلایه می‌کنه که:‌آخه خدا؟ این چه وضعیه آخه؟ ما یه مشت ایرونی داریم توی بهشت که فکر می‌کنن اومدن خونه باباشون! بجای لباس و ردای سفید، همشون لباسهای مارک‌دار و آنچنانی می‌پوشن! هیچکدومشون از بالهاشون استفاده نمی‌کنن، می‌گن بدون بنز و بی‌ام‌و جایی نمی‌رن! اون بوق و کرنای من هم گم شده، یکی از همین‌ها دو ماه پیش قرض گرفتش و دیگه ازش خبری نشد! آقا من خسته شدم از بس جلوی دروازه بهشت رو جارو کردم. امروز تمیز می‌کنم، فردا دوباره پره از پوست تخمه و هسته هندونه و پوست خربزه! من حتی دیدم بعضی‌هاشون کاسبی می‌کنن و هاله های بالاسرشون رو به بقیه می‌فروشن!
خدا میگه:‌ ای جبرئیل! ایرانیان هم مثل بقیه،‌ فرزندان من هستن و بهشت به همه فرزندان من تعلق داره. این‌ها هم که گفتی خیلی بد نیست! برو یه زنگی به شیطان بزن تا بفهمی مشکل واقعی یعنی چی!
جبرییل زنگ میزنه به جناب شیطان. دو سه بار می‌ره روی پیغامگیر تا بالاخره شیطان نفس نفس زنان جواب می‌ده: جهنم. بفرمایید؟
جبرییل میگه:‌ آقا خیلی سرت شلوغه انگار!
شیطان آهی می‌کشه میگه:‌ نگو که دلم خونه. این ایرانی‌ها اشک منو در آوردن به خدا! شب و روز برام نزاشتن! تا روم رو می‌کنم اینطرف، یه آتیشی دارن اون‌طرف به پا می‌کنن! تا دو ماه پیش که اینجا هر روز چهارشنبه سوری بود و آتیش بازی!...حالا هم که .... ای داد!!! آقا نکن! جبرییل جان من برم... اینها دارن آتش جهنم رو خاموش می‌کنن که جاش کولر گازی نصب کنن!!!
ارادتمند همه دوستان
امیر

بر سر تربت من
بنویسیدجُکی
که بخندند برآن آدمیان
واز آن خنده ی قهقه شده شان
بپُکد صورتشان
و بریزد بیرون
همه چیزی که درون بدنِ ایشان است.
و بخندم در قبر

آفلاین HessaM TNT

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • What ?
« پاسخ #5 : 23 شهریور 1387، 02:18 ق‌ظ »
آی بدم میاد آی بدم میاد
آی بدم میاد آی بدم میاد
آی بدم میاد آی بدم میاد
ایرانی جماعت آخرشه بابا از هر چیزی اگه راه غلط رو بلد نباشه درست استفاده میکنه . آی بدم میاد میرن با چت یا هر روشی تو فضای سایبر کارای بی ناموسی میکنن .آی بدم میاد بی جنبه هستن و تا یه دختر میبینن مزاحم میشن ..........."البته همه نه"
اینم از من داشته باشین :

می‌گن یه روز جبرئیل می‌ره پیش خدا گلایه می‌کنه که:‌آخه خدا؟ این چه وضعیه آخه؟ ما یه مشت ایرونی داریم توی بهشت که فکر می‌کنن اومدن خونه باباشون! بجای لباس و ردای سفید، همشون لباسهای مارک‌دار و آنچنانی می‌پوشن! هیچکدومشون از بالهاشون استفاده نمی‌کنن، می‌گن بدون بنز و بی‌ام‌و جایی نمی‌رن! اون بوق و کرنای من هم گم شده، یکی از همین‌ها دو ماه پیش قرض گرفتش و دیگه ازش خبری نشد! آقا من خسته شدم از بس جلوی دروازه بهشت رو جارو کردم. امروز تمیز می‌کنم، فردا دوباره پره از پوست تخمه و هسته هندونه و پوست خربزه! من حتی دیدم بعضی‌هاشون کاسبی می‌کنن و هاله های بالاسرشون رو به بقیه می‌فروشن!
خدا میگه:‌ ای جبرئیل! ایرانیان هم مثل بقیه،‌ فرزندان من هستن و بهشت به همه فرزندان من تعلق داره. این‌ها هم که گفتی خیلی بد نیست! برو یه زنگی به شیطان بزن تا بفهمی مشکل واقعی یعنی چی!
جبرییل زنگ میزنه به جناب شیطان. دو سه بار می‌ره روی پیغامگیر تا بالاخره شیطان نفس نفس زنان جواب می‌ده: جهنم. بفرمایید؟
شیطان آهی می‌کشه میگه:‌ نگو که دلم خونه. این ایرانی‌ها اشک منو در آوردن به خدا! شب و روز برام نزاشتن! تا روم رو می‌کنم اینطرف، یه آتیشی دارن اون‌طرف به پا می‌کنن! تا دو ماه پیش که اینجا هر روز چهارشنبه سوری بود و آتیش بازی!...حالا هم که .... ای داد!!! آقا نکن! جبرییل جان من برم... اینها دارن آتش جهنم رو خاموش می‌کنن که جاش کولر گازی نصب کنن!!!

خیلی باحال بود پسر
اگه اعراب نبودن هیچوقت ذات پاک آریایی اینجوری لکه دار نمی شد
.:: بهتره آدم بین بزرگا کوچیک باشه، تا بین کوچیکا بزرگ ::.

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
« پاسخ #6 : 23 شهریور 1387، 02:51 ق‌ظ »
آی بدم میاد آی بدم میاد
آی بدم میاد آی بدم میاد
آی بدم میاد آی بدم میاد
اینم از من داشته باشین :

[/ ;D ;D ;D ;D ;D ;D \\:D/ \\:D/ \\:D/ \\:D/ \\:D/ \\:D/

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
« پاسخ #7 : 23 شهریور 1387، 05:13 ق‌ظ »
سلام من خودم چت نمی کنم ولی با چت کردن موافقم چون اگر یک آدم پیدا کنی می شه یک شبه فروم کوچیک تشکیل داد
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین amir3608

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 92
« پاسخ #8 : 23 شهریور 1387، 11:56 ق‌ظ »
با خودمون رو راست باشیم دوستان من حتی مسنجر نصب نمیکنم شاید بیشتر از 2 سال هست اون روز آقا شهرام ازم خواست و نصب کردم اما همه میدونیم چت تو ایران چجوری استفاده میشه
من قبلا از چت واسه ارتباط استفاده میکردم به دلایلی الان لازم نیست استفاده کنم
همه میدونیم که توی روم های فارسی چه حرفهای بی ناموس و رکیکی رد و بدل میشه همه میدونیم که چند بار شده از همین چت به خانواده ها ضربه وارد شده همه میدونیم که کسی که تازه اولین بار وارد وب میشه فقط دنبال چت هست
اولین کاربرد مفید چت ارتباط هست ارزون و خوب حتی ارتباط تصویری و جدیدا صدا هم خوب منتقل میشه
در ثانی من چند بار شده در شرایطی بودم که باید یه تصمیم میگرفتم که مردد بودم رفتم چت و از یکی که مودب هست پرسیدم و درد دل کردم یادمه یکیش که خیلی تصمیم مهمی بود با یه اردبیلی مشورت کردم پشیمون هم نیستم یا چند بار از بیحوصلگی خواستم با یکی حرف بزنم و رفتم چت
من جامعه شناس نیستم اما جامعه شناس هارو دوست دارم و میتونم بفهمم دلیل اینهمه انحراف و کوته فکری چیه که جای گفتنش اینجا نیست
در ضمن دولت یه چیزی حالیش هست که سرعت رو اینهمه پایین نگه داشته که ام ام اس یا جی پی آر اس رو گرون میفروشه
مرد حسابی بلوتوس بردش 10 متره اینهمه فساد ایجاد کرده حساب کن ام ام اس که بردش نا محدوده همه این کشور رو به گند خواهد کشید
خلاصه اینکه تا مردم اصلاح نشن همین بلوتوس همین اس ام اس همین دیال آپ هم براشون زیاده و باید ما جوون ها که رده اول هستیم خودمون رو اصلاح کنیم
زیاد حرف زدم

باز می گویند فردایی دگر
صبر کن تا دیگری پیدا شود
کاوه ای پیدا نخواهد شد امید
کاشکی اسکندری پیدا شود

مردی در عالم رویا فرشته ای دید که در یک دستش مشعل و در دست دیگرش سطل آبی گرفته بود و در جاده ای روشن و تاریک راه می رفت. مرد جلو رفت و از فرشته پرسید: این مشعل و سطل آب را کجا می بری؟ فرشته جواب داد: می خواهم با این مشعل بهشت را آتش بزنم و با این سطل آب جهنم را خاموش کنم. آن وقت ببینم چه کسی واقعا خدا را دوست دارد!

ارادتمند همه دوستان
امیر

بر سر تربت من
بنویسیدجُکی
که بخندند برآن آدمیان
واز آن خنده ی قهقه شده شان
بپُکد صورتشان
و بریزد بیرون
همه چیزی که درون بدنِ ایشان است.
و بخندم در قبر

آفلاین ahmed

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1069
    • یادداشت‌های یک دوست‌دار نرم‌افزارهای آزاد
« پاسخ #9 : 23 شهریور 1387، 06:52 ب‌ظ »
چت چیز خوبیه. البته اگه درست ازش استفاده بشه. مثلا من اواخر اردیبهشت بود که تو IRC با اولین لینوکس کار شهرمون آشنا شدم و حالا هم با هم روابط خوبی داریم.

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
« پاسخ #10 : 23 شهریور 1387، 07:08 ب‌ظ »
درود

می خوام بدونم کدومتون جامعه شناسی یا روانشناسی خونده که انقدر راحت میاید می گید بدم میاد بدم میاد
خب بدتون بیاد
مگر همه دنیا روی فکر شما می گرده و هر چیزی که شما بدتون میاد همه هم باید بدشون بیاد؟

اگر فرهنگ استفاده از چیزی در جامعه درست نیست دلیل نمیشه اونو از بیخ و بن کند و همه رو محروم کرد
پس رانندگی - فرهنگ شهر نشینی - وجدان کاری - کلاه برداری تو این مملکت نداریم و فقط اینا مونده؟
با فرهنگ ترین راننده ها رو داریم و لازم نیست بنا به گفته شما ماشین هارو هم جمع کنیم؟
همین حرف های ابلهانه ای میشه که سرعت اینترنت رو تو قرن ۲۱ انقدر محدود کردن و انقدر گرون
به کسی چه من با اینترنت چی کار می کنم؟
چه کسی حق داره تو زندگی خصوصی من دخالت کنه؟
اسلام هم همچین حرفی نمی زنه

اگر این وضعیت رو می بینید به خاطر خفقانی هست که تو جامعه هست
به خاطر محدودیت هایی هست که در روابط دختر و پسر هست
اگر محدودیتی نبود اینا ابله هستن با این اینترنت سرعت پایین بشینن تپ و تپ تایپ کنن که چی یه کلمه حرف با اونیکی بزنن؟
که خانواده نمی ذاره آزادانه تلفی حرف بزنن؟
که جامعه روابط انسانی رو محدود کرده؟

اگر شما از این چیزا بدتون میاد
من از خیلی چیز بدم میاد که این در برابرشون هیچه

مشکل جای دیگس حالا چه خوشتون بیاد چه بدتون بیاد

یاد بگیریم دنیا رو بزرگتر از افکار خودمون بببنیم و با افکار خودمون براش قانون نذاریم که چی بده و چی خوبه
چون دنیا ۶ و خورده ای میلیارد هست و ما ۱

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #11 : 23 شهریور 1387، 08:02 ب‌ظ »
درود

می خوام بدونم کدومتون جامعه شناسی یا روانشناسی خونده که انقدر راحت میاید می گید بدم میاد بدم میاد
خب بدتون بیاد
مگر همه دنیا روی فکر شما می گرده و هر چیزی که شما بدتون میاد همه هم باید بدشون بیاد؟

اگر فرهنگ استفاده از چیزی در جامعه درست نیست دلیل نمیشه اونو از بیخ و بن کند و همه رو محروم کرد
پس رانندگی - فرهنگ شهر نشینی - وجدان کاری - کلاه برداری تو این مملکت نداریم و فقط اینا مونده؟
با فرهنگ ترین راننده ها رو داریم و لازم نیست بنا به گفته شما ماشین هارو هم جمع کنیم؟
همین حرف های ابلهانه ای میشه که سرعت اینترنت رو تو قرن ۲۱ انقدر محدود کردن و انقدر گرون

اگر محدودیتی نبود اینا ابله هستن با این اینترنت سرعت پایین بشینن تپ و تپ تایپ کنن که چی یه کلمه حرف با اونیکی بزنن؟

یاد بگیریم دنیا رو بزرگتر از افکار خودمون بببنیم و با افکار خودمون براش قانون نذاریم که چی بده و چی خوبه

+1

آفلاین shahram001

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 270
« پاسخ #12 : 23 شهریور 1387، 08:50 ب‌ظ »
درود

خب بدتون بیاد

+2

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
« پاسخ #13 : 23 شهریور 1387، 09:34 ب‌ظ »
بازم  که  دعوا  شد   :D

بحث  سر  استفاده  نادرسته  نه  اینکه  ریشه  چیزی رو بخوایم بخشکونیم ...  به  هر  حال  اگر  برای  مخالفت  با  چت  باید جامعه شناسی  خونده باشیم  برای   موافقت با اون هم  اصولا این شرایط لازمه  ...  من  که   اندازه  ...  در مورد  جامعه شناسی بارم  نیست ولی  استفاده درست رو از نادرست  میتونم تشخیص بدم !

در هر صورت  من  هر  شب   با دوستام چت  میکنم ...  اینو گفتم  که  سوء تفاهم  از بین بره ...
من با  استفاده نادرست از  چت  مخالفم  نه  با فلسفه وجودی چت ...  تا  جایی  که یادم میاد آدم محجوری هم نیستم    :)   

پس   فکر نمیکنم  احتیاجی به  جبهه   گرفتن  و  در لفافه  توهین  کردن باشه .
در نهایت  از   جامعه ی  شریف جامعه شناسان   و  روان شناسان  محترم این مرزو بوم طلب  بخشش  مینمایم ...
و من ا...  توفیق .
« آخرین ویرایش: 23 شهریور 1387، 09:51 ب‌ظ توسط Behnam Golds »

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
پاسخ به: پاسخ به: همه دنبال چت...
« پاسخ #14 : 23 شهریور 1387، 10:05 ب‌ظ »
بازم  که  دعوا  شد   :D

بحث  سر  استفاده  نادرسته  نه  اینکه  ریشه  چیزی رو بخوایم بخشکونیم ...  به  هر  حال  اگر  برای  مخالفت  با  چت  باید جامعه شناسی  خونده باشیم  برای   موافقت با اون هم  اصولا این شرایط لازمه  ...  من  که   اندازه  ...  در مورد  جامعه شناسی بارم  نیست ولی  استفاده درست رو از نادرست  میتونم تشخیص بدم !

در هر صورت  من  هر  شب   با دوستام چت  میکنم ...  اینو گفتم  که  سوء تفاهم  از بین بره ...
من با  استفاده نادرست از  چت  مخالفم  نه  با فلسفه وجودی چت ...  تا  جایی  که یادم میاد آدم محجوری هم نیستم    :)   

پس   فکر نمیکنم  احتیاجی به  جبهه   گرفتن  و  در لفافه  توهین  کردن باشه .
در نهایت  از   جامعه ی  شریف جامعه شناسان   و  روان شناسان  محترم این مرزو بوم طلب  بخشش  مینمایم ...
و من ا...  توفیق .

دوستان عزیز . خوب الان شما ببینید. ما با چت میتونیم خیلییییی خیلییییییی از کارامونو بصورت کاملا راحت و بی دردسر حل کنیم. ولی بر خلاف این هم هست که مردم میان و یه جور دیگه ازش استفاده میکنن.

فکر کنید::: خوب الان ما با ماشین میتونیم بریم چند نفرو بکشیم. ولی با همون میتونیم چند نفرو از مرگ نجاتشون بدیم.

پس این به خود فرد ربط داره. مثل گفته ی کرگدن جان.
اگه یکی فرهنگ چیزیو داره میتونه ازش بهترین کار مفید و ببره. ولی کسی که فرهنگشو نمیدونه دیگه ....