0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.
setxkbmap -option grp:switch,grp:alt_shift_toggle,grp_led:scroll us,ir
کد: [انتخاب]setxkbmap -option grp:switch,grp:alt_shift_toggle,grp_led:scroll us,ir
setxkbmap -option grp:switch,grp:capslock_toggle,grp_led:scroll us,ir
برای xfce بهتره از روش علی ن. استفاده کنی. روشی که داری استفاده میکنی به درد اپنباکس و lxde میخوره (هرچند که قابل استفاده است).
نقلقول از: امید توانا در 12 اردیبهشت 1392، 03:05 بظبرای xfce بهتره از روش علی ن. استفاده کنی. روشی که داری استفاده میکنی به درد اپنباکس و lxde میخوره (هرچند که قابل استفاده است).تو اون روش هم همون طور که توی همون سایت هم گفتم من پلاگین رو نصب کردم ولی آپشن جدیدی روی پنلم نیومده؟باید چی کار کنم؟
نقلقول از: Iman17 در 12 اردیبهشت 1392، 04:39 بظنقلقول از: امید توانا در 12 اردیبهشت 1392، 03:05 بظبرای xfce بهتره از روش علی ن. استفاده کنی. روشی که داری استفاده میکنی به درد اپنباکس و lxde میخوره (هرچند که قابل استفاده است).تو اون روش هم همون طور که توی همون سایت هم گفتم من پلاگین رو نصب کردم ولی آپشن جدیدی روی پنلم نیومده؟باید چی کار کنم؟باید بری تو تنظیمات پنل و پلاگین رو پویا کنی و زبان فارسی رو اضافه کنی. تو تنظیمات سیستم میتونی تنظیمات پنل رو پیدا کنی، و یا اینکه روی پنل کلیک راست کنی و بری تو تنظیماتش.
نقلقول از: امید توانا در 12 اردیبهشت 1392، 04:43 بظنقلقول از: Iman17 در 12 اردیبهشت 1392، 04:39 بظنقلقول از: امید توانا در 12 اردیبهشت 1392، 03:05 بظبرای xfce بهتره از روش علی ن. استفاده کنی. روشی که داری استفاده میکنی به درد اپنباکس و lxde میخوره (هرچند که قابل استفاده است).تو اون روش هم همون طور که توی همون سایت هم گفتم من پلاگین رو نصب کردم ولی آپشن جدیدی روی پنلم نیومده؟باید چی کار کنم؟باید بری تو تنظیمات پنل و پلاگین رو پویا کنی و زبان فارسی رو اضافه کنی. تو تنظیمات سیستم میتونی تنظیمات پنل رو پیدا کنی، و یا اینکه روی پنل کلیک راست کنی و بری تو تنظیماتش.تو بخش تنظیمات پنل اصلا جایی برای فعال کردن پلاگین وجود نداره؟می تونید عکس بدید؟