انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: چگونه ميتوانيم به vpn سرور XP وصل شويم ؟ {حل شد}  (دفعات بازدید: 13476 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین CYRIX

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
با سلام

چگونه ميتوانيم به vpn سرور XP وصل شويم ؟ و به اينترنت كانكت شويم ؟

به زبان شيواتر ميخواستم بدونم چطوري ميتونيم ، vpn connection در Ubuntu ايجاد كنيم ؟

لطفا راهنمائي بفرمائيد ، با تشكر
« آخرین ویرایش: 26 مهر 1387، 12:22 ب‌ظ توسط CYRIX »

آفلاین pooras

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
salam
kasi nist javab bede?
yani vase kasi pish nayumade VPN to ubuntu dorost kone?

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
pptp
یا علی

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 730
سلام گرامی

اگر منظور شما pptp هستش بایستی در اوبونتو network-manager-pptp و linux-pptp را نصب کنید و به راحتی میتونید وصل بشید من الان به همین روش کانکت شده ام

در کوبونتو هم از kvpnc بایستی استفاده بشه که هنوز نتونستم باهاش کانکت کنم ولی احتمالا تا فردا با اون هم وصل میشم

اگر توضیح بیشتری خواستید بفرمائید در حد سوادم در خدمت هستم

آفلاین CYRIX

• Newbie
  • *
با سلام خدمت HardyLaity عزيز .
من دو فايل network-manager-pptp_0.6.5+svnhead2574-0ubuntu1.diff و network-manager-pptp_0.6.5+svnhead2574.orig.tar را از آدرسي كه قبلا گذاشته بوديد ، گرفتم .
لطفا بفرمائيد كجا كپي كنم و چطوري اجرا كنم ، تا PPTP به network manager اضافه بشه ؟
اگه ممكنه خيلي ابتدائي بفرمائيد تا متوجه بشم .
با تشكر فراوان

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
سلام سایریکس :
ب نظرم توی لینوکس ب اینترنت اصلا وصل نیستید! درسته؟
این بسته هایی که شما دانلود کردید! یا اصلا سرورس نیستش (نظرم اول ای پچ باشه) و یا سورس کد هستش (دوم ای) که برای نصب و اشون هم باز نیاز ب دانلود کامپایلر و بسته های جانبی ی دیگه!‌ دارید....  احتمالا مشکلات کار باهاشون الان برات زیاد هستش..

با توجه ب نسخه ی اوبونتو یی که داری (8.04 | 7.10 | 7.04 ....) و همچنین 32 یا 64 بیتی بودن اون از لینک زیر بسته های دبیان ای رو ک می خواهی دانلود کن.
http://packages.ubuntu.com
اینطوری بسته های شما با دابل کلیک بر روی شون نصب می شوند! اما بازم ممکن هستش ک این بستهه ها وابسته ب بسته ای دیگه باشند که در یک خط قرمز رنگ اونها رو بهت معرفی می کنه و ب همین روش قبل می تونی اون ها رو هم تهیه کنی!

اگر هم ب اینترنت متصل هستی و از VPN برای تونل زدن می خواهی استفاده کنی! که نصب این برنامه ها و ابزار ها بسیار ساده هستش!
کافی ی که یک ترمینال باز کنی و سپس
$ sudo apt-get update
$ sudo apt-get install <any-package-name-U-like2install>
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
من دو فايل network-manager-pptp_0.6.5+svnhead2574-0ubuntu1.diff و network-manager-pptp_0.6.5+svnhead2574.orig.tar را از آدرسي كه قبلا گذاشته بوديد ، گرفتم .
لطفا بفرمائيد كجا كپي كنم و چطوري اجرا كنم ، تا PPTP به network manager اضافه بشه ؟
با تشكر فراوان

سلام دوست من

۱ - این دو تا فایل که براتون اتچ کردم رو دانلود کنید

۲ - فایل pptp-linux رو اجرا کنید ( کافیه توی اوبنتو روش ۲ تا کلیک بزنید خودش میره برای نصب )

۳ - فایل network-manager-pptp رو اجرا کنید

۴ - سیستم رو ریستارت کنید 

حالا باید vpn-connections به منوی نتورک منیجرتون اضافه شده باشه البته فرض من اینه که اوبنتوی شما ۸.۰۴ هستش اگر از اوبنتوی پائین تری استفاده میکنید فایلهای دیگری را باید دانلود کنید

موفق باشید

آفلاین CYRIX

• Newbie
  • *
با تشكر از دوستان خوبم ، بخصوص HardyLaity عزيزم كه مشكلم با راهنمائي ايشان برطرف گرديد .

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
با تشكر از دوستان خوبم ، بخصوص HardyLaity عزيزم كه مشكلم با راهنمائي ايشان برطرف گرديد .

حواهش میکنم انجام وظیفه بود

لطفا به رسم تاپیکهای این فروم یه {حل شد} جلو عنوان تاپیک اضافه کنید

آفلاین قهستان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 123
پاسخ به: چگونه ميتوانيم به vpn سرور XP وصل شويم ؟
« پاسخ #9 : 05 آبان 1387، 12:47 ب‌ظ »
با تشكر فراوان

سلام دوست من

۲ - فایل pptp-linux رو اجرا کنید ( کافیه توی اوبنتو روش ۲ تا کلیک بزنید خودش میره برای نصب )

حالا باید vpn-connections به منوی نتورک منیجرتون اضافه شده باشه البته فرض من اینه که اوبنتوی شما ۸.۰۴ هستش اگر از اوبنتوی پائین تری استفاده میکنید فایلهای دیگری را باید دانلود کنید

موفق باشید

من همه كاراها رو انجام دادم (فايل‌ها رو دريافت و نصب كردم)
ولي اصلا منوي نتورك منيجر ندارم كه توش vpn-connections باشه
اوبونتوي من 8.04 هست
البته به يه مقدار ور رفتن تونستم به صورت PPOE كانكت بشم ولي با VPN مشكل دارم
لطفاً راهنمايي بفرماييد.

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
خوب دوستان این مشکل حل شد ولی یه مشکل جدید پیدا کردم خودم  :D

الان دارم آی اس پی مو عوض میکنم این آی اس پی جدید مجبورم میکنه که آی پی دستی ست کنم

حالا که تیک enable roming mode رو بر میدارم که آی پی ست کنم ، دیگه منوی نتورک منیجر باز نمیشه که بتونم به pptp وصل بشم  ](*,)

اعصاب فولادیمو خورد کرده  :D

کسی چیزی به نظرش میرسه ؟

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
خوب دوستان این مشکل حل شد ولی یه مشکل جدید پیدا کردم خودم  :D

الان دارم آی اس پی مو عوض میکنم این آی اس پی جدید مجبورم میکنه که آی پی دستی ست کنم

حالا که تیک enable roming mode رو بر میدارم که آی پی ست کنم ، دیگه منوی نتورک منیجر باز نمیشه که بتونم به pptp وصل بشم  ](*,)

اعصاب فولادیمو خورد کرده  :D

کسی چیزی به نظرش میرسه ؟

فکر میکنم یه راه داره اونم ست کردم IP در مودم باشه. اگه خواستید بفرمایید توضیح می‌دم.
Godisnowhere

آفلاین armanqd

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
« پاسخ #12 : 06 آبان 1387، 09:36 ق‌ظ »
با تشكر فراوان

سلام دوست من

موفق باشید

این اوبونتو داره منو کفری می کنه من همه ی اون برنامه ها رو دانلود و نصب کردم الان هم تو منوی نتوورک منجر vpn  دارم اما وقتی میخوام که یه کانکشن جدید درست کنم .و...
اون بالا می نویسه که ایجاد کانکشن جدید دو مرحله داره که مرحله ی اول فقط انتخاب یه کزینه هست pptp tunel
مرحله ی دو اینجا هم همه ی تنظیمات رو انجام می دم اما اون پائین فقط 3 گزینه هست که  cancel وback  و forward  هست که گزینه forwardخاموشه گزینه های دیگه هم که معلومه دیگه چی کار می کنن

حالا من چی کار کنم

شما از چی استفاده می کنید

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
« پاسخ #13 : 06 آبان 1387، 10:00 ق‌ظ »
با تشكر فراوان

سلام دوست من

موفق باشید

این اوبونتو داره منو کفری می کنه من همه ی اون برنامه ها رو دانلود و نصب کردم الان هم تو منوی نتوورک منجر vpn  دارم اما وقتی میخوام که یه کانکشن جدید درست کنم .و...
اون بالا می نویسه که ایجاد کانکشن جدید دو مرحله داره که مرحله ی اول فقط انتخاب یه کزینه هست pptp tunel
مرحله ی دو اینجا هم همه ی تنظیمات رو انجام می دم اما اون پائین فقط 3 گزینه هست که  cancel وback  و forward  هست که گزینه forwardخاموشه گزینه های دیگه هم که معلومه دیگه چی کار می کنن

حالا من چی کار کنم

شما از چی استفاده می کنید

شما Gateway رو نزدید برای همین forward خاموشه توی پنجره سوم اون بالا یک اسم بدین و پائین گیت وی رو بزنید فوروارد روشن میشه

موفق باشید