انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اضافه کردن به درایوهای سیستمی بعد از نصب لینوکس  (دفعات بازدید: 3741 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین jojman

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
  • good bye windows
لینوکس ابونتو 12.4نصب کردم میخوام به داریوهای (home-/-swap)بازم اضافه کنم چطوری میشه خواهشا تخصصی نگین

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
با نرم افزار gparted می تونی تموم پارتیشن هات را تغیر دهی
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
دقیقا چی رو می خوای اظافه کنی ؟
راه کلی این هست که فایل fstab رو ویرایش کنی یا اینکه به طور دستی با mount یک پارتیشن رو بچسبونی یا جدا کنی ... باید بیشتر توضیح بدی که چیکار می خوای بکنی ؟
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین jojman

• Newbie
  • *
  • good bye windows
میخوام به همون داریو هایی که تو بالا نوشتم اضافه کنم نرم افزار gparted partion رو هم دارم نمیدونم چطوری انجام بدم یه جور بگین بفهمم

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
این‌جا چیزی به نام درایو نداریم :)
اگه منظورت پارتیشن عه گنو مث ویندوز نیست که یه پارتیشن بذاری برای نرم‌افزار و بازی، یکی برای فیلم و موزیک و... .
این‌جا نرم‌افزارها توی ریشه نصب می‌شن و بقیه اطلاعات شخصیت توی پارتیشن Home قرار می‌گیره.

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
میخوام به همون داریو هایی که تو بالا نوشتم اضافه کنم نرم افزار gparted partion رو هم دارم نمیدونم چطوری انجام بدم یه جور بگین بفهمم
از اونجایی که وقتی فایل سیستم در حال استفاده است نمی توانید درش تغیری ایجاد کنید باید اوبونتو را از روی cd یا فلش لایو کنید و در آنجا با استفاده از gparted که پیشفرض نصب هست میزانی که دوستا دارید را به پارتیشن فایل سیستمتون اضافه کنید
جیمیلم

آفلاین jojman

• Newbie
  • *
  • good bye windows
اگه میشه یه جور بگین بفهمم

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
اگه میشه یه جور بگین بفهمم
اوبونتو را لایو کنید و نرم افزار جی پارتد را از دش باز کنید و حالا منتظر بمانید تا تمام پارتیشن ها را آماده کند حالا روی پارتیشن فایل سیستمتون کلیک راست کنید و گزینه ی resize را بزنید و حالا اون قدری که می تونید به پارتیشنتون اضافه کنید(باید در کنار پارتیشنتون فضای پارتیشن بندی نشده موجود باشد)
جیمیلم

آفلاین jojman

• Newbie
  • *
  • good bye windows
خیلی ببخشید
ولی باز نفهمیدم چطور لایو اجرا کنم یه جور همشو بگین خلاصه وراحت و قابل فهم برای من توضیح بدین ممنون میشم
 ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
« آخرین ویرایش: 14 اردیبهشت 1392، 07:41 ب‌ظ توسط jojman »

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
خیلی ببخشید
ولی باز نفهمیدم چطور لایو اجرا کنم یه جور همشو بگین خلاصه وراحت و قابل فهم برای من توضیح بدین ممنون میشم
cd یا فلشی که فایل نصب اوبونتو را روش دارید را بذارید و از روش بوت کنید ( مثل اون موقعی که می خواستید نصب کنید) حالا به جای گزینه ی نصب از گزینه ی try ubuntu یا live استفاده کنید(شاید یک مقدار گزینه اش متفاوت باشه)
حالا روی آیکن دش کلیک کنید و gparted را درونش سرچ کنید و بازش کنید و همون طور که گفتم انجام بدید
جیمیلم

آفلاین jojman

• Newbie
  • *
  • good bye windows
بازم نمیشه همونطور که گفتید انجام دادم بازم نشد دکمه resize رو میزنی عدد رو عوض میکنی ولی ثبت نمیکنه

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
اول توی شکل بهتون نشون میده تا مطمئن بشید که کاری که می خاهید انجام دهید درست است و در آخر در آن قسمت بالا یک علامت تیک یا چیزی برای ذخیره ی تغیرات هست پس از آن که آن را فشار دهید نرم افزار شروع به انجام درخواست های شما می کند
جیمیلم

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
پس از بوت با سی دی
اول باید پارتیشن رو unmount کنی
بعد اندازه پارتیشن رو که تغییر دادی چون UUID هم تغییر می‌کنه و اوبونتو معمولا پارتیشن روت رو با UUID در fstab مونت می‌کنه باید با دستور زیر fstab رو با مقدار جدید UUID ویرایش کنی وگرنه اوبونتو بالا نمی‌یاد
مقدار جدید UUID رو با راست کلیک بر روی پارتیشن روت و انتخاب گذینه information می‌تونی بدست بیاری
sudo nano /etc/fstab
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین jojman

• Newbie
  • *
  • good bye windows
ببخشید نفهمیدم