انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: استفاده از دکمه‌ی BackSpace برای بازگشت به عقب در فایرفاکس و فایل‌منیجر  (دفعات بازدید: 5541 بار)

0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
اگر شما به زدن دکمه BackSpace برای بازگشت به عقب در فایرفاکس عادت کرده‌اید یا میخواهید این  میانبر سودمند را در ابونتو تجربه کنید، این راهنما برای شماست.
بصورت پیش‌فروش فایل‌منیجر ابونتو و فایرفاکس در نسخه‌های جدید از دکمه‌ی Left+ALT برای بازگشت به عقب استفاده میکنند. این شاید برای بسیاری سخت باشد که از دکمه‌های ترکیبی برای این کار استفاده کنند. به همین دلیل شما میتوانید دکمه‌ی پیشفرض آنرا بسادگی عوض کنید:

فایرفاکس

در نوار آدرس عبارت config:about را تایپ کنید.
بعد به دنبال backspace بگردید و مقدار browser.backspace_action را از 2 به 0 تغییر دهید.

فایل منیجر (nautilus)

دستور زیر را در ترمینال وارد کنید:

gedit ~/.config/nautilus/accels

عبارت ShellActions/Back را جستجو کنید (نتیجه در خط ۱۲۴). حالا مقدار آنرا که در داخل کوتیشن قرار دارد به BackSpace تغییر دهید. به این صورت:
(gtk_accel_path "<Actions>/ShellActions/Back" "BackSpace")

و سمی‌کالن ( ; ) ابتدای خط را حذف، فایل را ذخیره کرده و ببندید. بعد از یکبار logout/login یا reboot کردن سیستم‌عامل، این میانبر به فایل منیجر شما اضافه شده است.

*. لطفا به کوچک و بزرگ بودن حروف دقت کنید و برای اطمینان از صحت دستورات، آنها را بجای copy/paste کردن، مستقیما تایپ کنید.
« آخرین ویرایش: 16 اردیبهشت 1392، 10:44 ب‌ظ توسط فاراب »
Godisnowhere

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
سلام و آفرین به فاراب.
لازم و دوست داشتنی بود.
ممنون
:) :)

آفلاین امیرمسعود

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 373
خیلی ممنون. عالی بود. انجامش دادم ولی هنوز logout/login یا reboot نکردم که ببینم جواب می‌ده یا نه.

راستی، برای ویرایش اون پرونده نیازی به sudo نیست. به نظر من بهتره sudo رو برش داری.

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
خیلی ممنون. عالی بود. انجامش دادم ولی هنوز logout/login یا reboot نکردم که ببینم جواب می‌ده یا نه.

راستی، برای ویرایش اون پرونده نیازی به sudo نیست. به نظر من بهتره sudo رو برش داری.

درسته! اصلاح شد.
Godisnowhere

آفلاین امیرمسعود

• Sr. Member
  • *
من یادم رفت برگردم این‌جا. برای من که کار می‌کنه و خیلی خوشحالم به خاطرش. واقعاً ممنون.

الان مشکل دیگهٔ من با ناتیلوس اینه که وقتی یه چیزی رو تایپ می‌کنم (مثلاً دکمه‌های p و a رو به‌ترتیب می‌زنم)، مکان‌نما به جای این که بره به نخستین موردی که با "pa" آغاز می‌شه (مثلاً خودبه‌خود پوشه‌ای به نام papers فعال بشه)، خودش شروع می‌کنه به گشتن میون همهٔ پرونده‌ها و پوشه‌هایی که در اون پوشه و پوشه‌های درونی اون هست. یعنی به طور خلاصه، با تایپ هر چیزی شروع به جستجو می‌کنه. من دوست دارم این ویژگی رو از کار بندازم که فقط وقتی جستجو کنه که خودم Ctrl+F یا چیزی شبیه این رو فشار داده باشم. آیا این رو هم می‌شه عوض کرد؟

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
من یادم رفت برگردم این‌جا. برای من که کار می‌کنه و خیلی خوشحالم به خاطرش. واقعاً ممنون.

الان مشکل دیگهٔ من با ناتیلوس اینه که وقتی یه چیزی رو تایپ می‌کنم (مثلاً دکمه‌های p و a رو به‌ترتیب می‌زنم)، مکان‌نما به جای این که بره به نخستین موردی که با "pa" آغاز می‌شه (مثلاً خودبه‌خود پوشه‌ای به نام papers فعال بشه)، خودش شروع می‌کنه به گشتن میون همهٔ پرونده‌ها و پوشه‌هایی که در اون پوشه و پوشه‌های درونی اون هست. یعنی به طور خلاصه، با تایپ هر چیزی شروع به جستجو می‌کنه. من دوست دارم این ویژگی رو از کار بندازم که فقط وقتی جستجو کنه که خودم Ctrl+F یا چیزی شبیه این رو فشار داده باشم. آیا این رو هم می‌شه عوض کرد؟

آخ گفتی! قبلا همینحوری بود. تازگی‌ها اینجوری شده که میگی. حیف که فردا باید thesis ام رو تحویل بدم وگرنه راهش رو با هم پیدا میکردیم.
Godisnowhere

آفلاین امیرمسعود

• Sr. Member
  • *
آخ گفتی! قبلا همینحوری بود. تازگی‌ها اینجوری شده که میگی. حیف که فردا باید thesis ام رو تحویل بدم وگرنه راهش رو با هم پیدا میکردیم.

به قول شاعر: من درد مشترکم، مرا دی‌باگ کن!

آفلاین abbasalim

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 642
  • http://esfandune.ir/
    • اسفندونه
سلام
ممنون واقعا نیاز بود
فوق العاده بود

واسه من هم کار کرد \\:D/ \\:D/ \\:D/

آفلاین Iman17

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 439
میشه از backspace برای کرومیوم هم استفاده کرد؟
چه طوری؟
Fedora 20 - 64 bit - Xfce 4.10

آفلاین TESLAA

• Full Member
  • *
  • ارسال: 142
  • Sometimes Before You Can Walk , You Should RUN!
عالی! کلی این 13.04 رو مخم بود! دمت گرم!
Sometimes Before You Can Walk , You Should RUN!

آفلاین IMMORTAL

• Newbie
  • *
  • ارسال: 20
اقا دمت گرم واقعا لازمش داشتم  :D

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
برای گنوم ۳.۴.۲ اون فایل برای ناتیلوس وجود نداره  :o چجوری ناتیلوس رو درست کنم؟

آفلاین امیرمسعود

• Sr. Member
  • *
برای گنوم ۳.۴.۲ اون فایل برای ناتیلوس وجود نداره  :o چجوری ناتیلوس رو درست کنم؟

مطمئن نیستم، ولی معمولاً وقتی چنین فایل‌هایی وجود نداره خودت باید اون فایل رو از اول بسازی.

آفلاین TESLAA

• Full Member
  • *
  • ارسال: 142
  • Sometimes Before You Can Walk , You Should RUN!
فاراب جان نمیدونی چطوری میشه این حرکت چرت جدید nautilus رو درست کرد؟ واقعا رو اعصابه!
اینی که این دوستمون میگه رو منظورم هست:

Sometimes Before You Can Walk , You Should RUN!

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
فاراب جان نمیدونی چطوری میشه این حرکت چرت جدید nautilus رو درست کرد؟ واقعا رو اعصابه!
اینی که این دوستمون میگه رو منظورم هست:

چی بگم! به قول جادی یه راهش اینه که دانگرید کنیش به ورژن پایین‌تر.
 البته چیز بدی هم نیست فقط یکم سرعتش نسبت به قبل کمتر شده. فکر میکنم ایده‌ی پشتشه که در حال تکمیله. باید صبر کرد و دید که در آینده بهتر میشه یا با نظر کاربرا حذف میشه.
فعلا بسوزیم و بسازیم.
Godisnowhere