انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل Unable to access “252 GB Volume”  (دفعات بازدید: 1621 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mhsankar

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
مشکل Unable to access “252 GB Volume”
« : 14 اردیبهشت 1392، 11:07 ب‌ظ »
سلام بچه ها من یک اوبونتویی تازه کار هستم . الان بعد از نصب اوبونتو درایو هایم را نمی شناسد یعنی ارور می دهد همونی که بالا است . می خواست ببینم چطوری می شود مشکل را حل کرد.
اینم متن ارور کاملش:
Error mounting /dev/sda5 at /media/hadi/A63EAB2C3EAAF489: Command-line `mount -t "ntfs" -o "uhelper=udisks2,nodev,nosuid,uid=1000,gid=1000,dmask=0077,fmask=0177" "/dev/sda5" "/media/hadi/A63EAB2C3EAAF489"' exited with non-zero exit status 14: The disk contains an unclean file system (0, 0).
Metadata kept in Windows cache, refused to mount.
Failed to mount '/dev/sda5': Operation not permitted
The NTFS partition is in an unsafe state. Please resume and shutdown
Windows fully (no hibernation or fast restarting), or mount the volume
read-only with the 'ro' mount option.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4906
  • masoft قدیم
پاسخ : مشکل Unable to access “252 GB Volume”
« پاسخ #1 : 15 اردیبهشت 1392، 02:38 ق‌ظ »
خوب میگه که این درایوها به درستی بسته نشدند، یعنی مثلا هنگام کار با ویندوز ناگهان سیستم ریست شده یا اینکه Hibernate شده. ابتدا برید توی ویندوز، سیستم رو Shutdown بکنید و دوباره به گنو-لینوکس برگردید و ببینید که درست شده یا خیر.

آفلاین Emadsmart

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 55
« پاسخ #2 : 16 اردیبهشت 1392، 01:39 ب‌ظ »
خوب میگه که این درایوها به درستی بسته نشدند، یعنی مثلا هنگام کار با ویندوز ناگهان سیستم ریست شده یا اینکه Hibernate شده. ابتدا برید توی ویندوز، سیستم رو Shutdown بکنید و دوباره به گنو-لینوکس برگردید و ببینید که درست شده یا خیر.
سلام من ویندوز 8 دارم فک کنم مشکل از ی جای اون باشه چون من کاملا ویندوزم رو شات دان کردم ولی بازم همین ارور رو میده مگه اینکه ویندوز به درستی شات دان نکنه :O حالا میگید چه کنم؟

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1224
« پاسخ #3 : 16 اردیبهشت 1392، 05:03 ب‌ظ »
تو ویندوز 8  shutdown نمی کنه در اصل میاد hibernate می کنه برایه همین نمیتونه واردش بشه . تو ویندوز 7 هم وقتی هایبرنیت می کردیم نمیشد وارد شد .
حالا از جایی که ویندوز 8 همیشه عمل هایبرنیت رو انجام میده این مشکل همیشگی هستش .

برایع ویندوز 7 وقتی هایبر نیت می کرد می تونستیم با دستور زیر ایمیج هایبر نیت رو پاک کنیم و به داخل درایو دست رسی داشته باشیم  من ویندوز 8 نداشتم تست نکردم شما تست کنین شاید جواب داد .

mount -t ntfs-3g -o remove_hiberfile /dev/sda1 /media/38C03D98C03D5D76دستور رو با اطلاعات درایو خودتون تغییر بدین.

آفلاین Emadsmart

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 55
« پاسخ #4 : 16 اردیبهشت 1392، 05:19 ب‌ظ »
تو ویندوز 8  shutdown نمی کنه در اصل میاد hibernate می کنه برایه همین نمیتونه واردش بشه . تو ویندوز 7 هم وقتی هایبرنیت می کردیم نمیشد وارد شد .
حالا از جایی که ویندوز 8 همیشه عمل هایبرنیت رو انجام میده این مشکل همیشگی هستش .

برایع ویندوز 7 وقتی هایبر نیت می کرد می تونستیم با دستور زیر ایمیج هایبر نیت رو پاک کنیم و به داخل درایو دست رسی داشته باشیم  من ویندوز 8 نداشتم تست نکردم شما تست کنین شاید جواب داد .

mount -t ntfs-3g -o remove_hiberfile /dev/sda1 /media/38C03D98C03D5D76دستور رو با اطلاعات درایو خودتون تغییر بدین.
آخه جالبیش اینه که من تا صبح بهشون دسترسی داشتم روزای قبل دسترسی داشتم یهو آخه چی میشه ینی؟؟؟؟؟؟؟

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4906
  • masoft قدیم
« پاسخ #5 : 16 اردیبهشت 1392، 06:42 ب‌ظ »
Fast startup رو توی ویندوز ۸ غیرفعال کنید.
با این دستور:
powercfg /h off
یا اینکه:
Control Panel > Hardware and Sound > Power Options > System Setting > Choose what the power buttons do
Disable "Turn on fast startup"

بعد ویندوز ۸ رو Shutdown کنید و دوباره سعی کنید.