سلام دوستان
من از ۱۲.۱۰ روی لپ تاپم استفاده میکنم و از ۱۳.۰۴ روی یک پی سی قدیمی که در پاییین چند تا از مشکلاتم رو براتون مینویسم که خیلی وقته یدک میکشم و خلاصه کمک کنید که امیدوارم کامل بشه لذتم از این سیستم عامل !
۱ . که روی لپ تاپ پیش اومده از ب بسم الله اینه که وقتی لپ تاپ روشن میشه و گراب رو رد میکنه و لوگو سیستم عامل میاد بالا برایتنس ال سی دی صفر میشه و باید برایتنس رو دستی ببرم بالا و در بعضی مواقع این وسط یه اتقاق هایی میفته که چون ال سی دی خاموشه من نیمی تونم ببینم و باید هارد ریست کنم لپ تاپ رو .. یادمه دقیقا مثال همین مشکل رو در فدورا هم داشتم .
در ضمن لپ تاپ اچ پی جی سیکس هست و از گرافیک ATI استفاده میکنه .
۲ . در لپ تاپ با اینکه وایرلیس کارت شناسایی شده بود ولی از همون روز اول عملکرد مناسبی نداشت و در حد ۱/۵ سیگنال رو پشتیبانی میکرد .. از درایور های پیشنهادی هم استفاده کردم ولی مشکل حل نشد
۳ . در پی سی که گرافیک اینتل و آن برد هستش وقتی ۱۳.۴ رو نصب کردم بک گرداند دیالوگ های دیفالت آبونتو به شدت کند و به هم ریخته لود میشوند .. مثله بک گراند داشبورد .. بک گراند ALT+Tab و بگ گراند Shutdown Dialog
خوب اول تشکر میکنم از وقتی که گذاشتید برای اینکه این متن طولانی رو بخونید و بعد اینکه اگر مشکلات بعدی یادم اومد ادامه میدم همین تاپیک .