انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: برنامه نویسان ماهر میشه منو یاری کنن؟  (دفعات بازدید: 1743 بار)

0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین yalda

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
برنامه نویسان ماهر میشه منو یاری کنن؟
« : 15 اردیبهشت 1392، 05:23 ب‌ظ »
1-   یک برنامه دستوری بنویسید که ابتدا صفحه را پاک کند و منوی سفارشی زیر را تولید کند؟
Start  menu
Here’s what you can do:
1.   Back up your document file
2.   Mohsebeye jam, tafrigh, zarb, taghsime 2 adad
3.   Use MS-DOS

2-1 برنامه دستوری اول را به صورت زیر بنویسید:
برنامه¬ای که ابتدا صفحه را پاک کند و نام برنامه را چاپ کند ، سپس کمی منتظر بماند و چاپ کند backup این فایل¬ها به صورت زیر است: دستور backup را برای فایل¬های درایو E را که اسم آن¬ها حداکثر سه حرف دارد را درون درایو D با نام backup.txt قرار دهید، سپس چاپ کند که هر وقت آماده برگشت به start menu بودید یک کلید را فشار دهید. و در نهایت به menu اصلی برگردد.
2-2 برنامه دستوری دوم را به صورت زیر بنویسید: این برنامه را طوری بنویسید که برنامه ضرب و تقسیم از درون برنامه جمع و تفریق دو عدد فراخوانی شود؟
2-3 این برنامه اعلان معمولی سیستم عامل dos را نشان دهد یعنی از منوی start خارج شود.

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
پاسخ : برنامه نویسان ماهر میشه منو یاری کنن؟
« پاسخ #1 : 15 اردیبهشت 1392، 08:40 ب‌ظ »
فروم رو اشتباهی اومدید. اینجا قرار نیست کسی بجای شما تمرین حل کنه...
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین fond

• Full Member
  • *
  • ارسال: 144
« پاسخ #2 : 15 اردیبهشت 1392، 09:09 ب‌ظ »
فروم رو اشتباهی اومدید. اینجا قرار نیست کسی بجای شما تمرین حل کنه...

بهتره بگیم معنی فروم رو اشتباه فهمیدید. چون توی هیچ فرومی تکالیف بقیه رو حل نمی‌کنند. (حداقل توی فرومهایی که من فعالیت می‌کنم اینجوریه حالا فارسی یا انگلیسی) شما باید خودتون سعی کنید تکالیفتون رو حل کنید و فقط در صورتیکه اشکال داشتید بیاید و اینجا مطرح کنید. این مباحث رو به شما دادن حل کنید و به درک درستی درباره مسئله برسید و اگه اون رو ما برای شما حل کنیم هیچ فایده ای به حال شما نداره.

جدیدا اینطور مباحث توی فرومها خیلی زیاد شده و حتی سوالاتی که اخیرا توی همین فروم پرسیده شدن خیلی شبیه هم هستند  :)
« آخرین ویرایش: 15 اردیبهشت 1392، 09:14 ب‌ظ توسط fond »

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
« پاسخ #3 : 15 اردیبهشت 1392، 09:35 ب‌ظ »
نه دوستان شما دارید اشتباه می‌کنید
ایشون احتمالا از اونهایی هست که توی فیسبوک اسم دختر انتخاب می‌کنن و یه عکس جینگلی از یک بنده خدایی به عنوان عکس پرو فایل انتخاب می‌کنن
و کامنت میزارن کارت شارژ بفرستید تا باهاتون تماس بگیریم

نه داداش اشتباه گرفتی
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین yalda

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 16 اردیبهشت 1392، 07:17 ق‌ظ »
سلام هرسه ی شما اشتباه فهمیدین. اما به هر حال ممنون که برای خالی نبودن عریضه چیزی فرمودین. ;D

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1605
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #5 : 16 اردیبهشت 1392، 07:54 ق‌ظ »
نه دوستان شما دارید اشتباه می‌کنید
ایشون احتمالا از اونهایی هست که توی فیسبوک اسم دختر انتخاب می‌کنن و یه عکس جینگلی از یک بنده خدایی به عنوان عکس پرو فایل انتخاب می‌کنن
و کامنت میزارن کارت شارژ بفرستید تا باهاتون تماس بگیریم

نه داداش اشتباه گرفتی

دوست عزیز این فروم جای توهین نیست. ما می خوایم کنار هم یک فروم سالم و مودب داشته باشیم. اگر نمی خوای به سوالی جواب بدی جواب نده و اگر می خوای نظری بدی مودبانه و بدون توهین مطرح کن.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 16 اردیبهشت 1392، 10:56 ق‌ظ »
دوست عزیز این فروم جای توهین نیست. ما می خوایم کنار هم یک فروم سالم و مودب داشته باشیم. اگر نمی خوای به سوالی جواب بدی جواب نده و اگر می خوای نظری بدی مودبانه و بدون توهین مطرح کن.

من توهینی نمی‌بینم فکر نمی‌کنم چیزی غیر از اون چیزی که گفتم باشه

شاید بهتر بود که جواب میدادم ولی آیا شما هم بهتر نبود که عنوان تاپیک رو عوض می‌کردی البته اگه مزاحم وقتتون نمیشه و یا به این دوست عزیز تذکری بابت پرسش و عنوان انتخابی تاپیکش می دادید
اگه این تاپیک توی فاروم انگلیسی بود فورا می‌بستنش
مسبب وضعیت فعلی فاروم مدیرانش هستند. نمیدونم چرا اینقدر بیخیالن
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین Object69

• Full Member
  • *
  • ارسال: 136
« پاسخ #7 : 16 اردیبهشت 1392، 11:11 ق‌ظ »
دوست عزیز شما میتونستید خیلی بهتر جواب بدید . ایشون اومدند توی فرومی که اکثرا برنامه نویس هستند سوالی پرسیدند . فکر میکردند که بهشون جواب داده میشه . همین .
دوست عزیز yalda شما بهتر هست که تا یه جاییشو برید اگر به قول دوتمون به مشکلی برخوردید میتونید تاپیک بزنید و اون تیکه برنامه رو سوال کنید نه اینکه تمام برنامه رو کسی حل کنه .

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #8 : 16 اردیبهشت 1392، 11:41 ق‌ظ »
اعضا سه دسته‌اند. آنهایی که اشکالات تاپیک‌ها را تذکر می‌دهند و آنهایی که تذکر نمی‌دهند و آنهایی که به تذکردهندگان تذکر می‌دهند که تذکر ندهند. البته اکثر آنها هر گاه عشقشان کشید میان این سه دسته سوییچ می‌کنند!
بنده از آنهایی که حزب باد نیستند تشکر می‌کنم. حالا جزو هر دسته‌ای که می‌خوان باشن.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #9 : 16 اردیبهشت 1392، 11:43 ق‌ظ »
 ](*,)
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #10 : 16 اردیبهشت 1392، 12:06 ب‌ظ »
بعضی ها خوابند و بعضی دیگر خودشون رو به خواب زدند یک تعداد دیگه هم هستن فکر می‌کنن بیدارن
متن پرسش رو دوباره بخونید همه چیز دستتون میاد

اینم متن اخطاری که برای من ارسال شده توسط آی دی انجمنهای فارسی اوبونتو ولی از ضمیر من استفاده شده
نقل‌قول از: انجمنهای فارسی اوبونتو
دوست عزیز،‌ درک می کنم که حس می کنی آدم رک و راستی هستی. منم همین حس رو در مورد خودم دارم. ولی در یک جای عمومی سطحی از نزاکت تعریف و رعایت می شه. در این فروم هر جور عبارات رکیک و هر طور توهین به شخصیت دیگران قابل تحمل نیست.

آفلاین yalda

• Newbie
  • *
« پاسخ #11 : 16 اردیبهشت 1392، 01:09 ب‌ظ »
برنامه نویسان عزیز منو ببخشین که سوالم رو اینطوری مطرح کردم لطفا دیگه باهم دعوا نکنید ممنون. :oops:

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
« پاسخ #12 : 18 اردیبهشت 1392، 08:19 ق‌ظ »
اعضا سه دسته‌اند. آنهایی که اشکالات تاپیک‌ها را تذکر می‌دهند و آنهایی که تذکر نمی‌دهند و آنهایی که به تذکردهندگان تذکر می‌دهند که تذکر ندهند. البته اکثر آنها هر گاه عشقشان کشید میان این سه دسته سوییچ می‌کنند!
بنده از آنهایی که حزب باد نیستند تشکر می‌کنم. حالا جزو هر دسته‌ای که می‌خوان باشن.
هر چند میدونم آف تایپک هست و منفی میخورم ولی نمیشد نگم
آقا خیلی خفن اومدی  ;D من جزو دسته ۱ هستم :)) البته خیلی کم تذکر میدم چون وقتی تذکر میدی یکی دیگه هم به تذکر تو تذکر میده و ...
خلاصه شیطونه میگه بزارمش تو امضام :دی
صدای پلیس : هاپ هاپ