انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: معرفی توزیع جدید "ایرانوس"  (دفعات بازدید: 5902 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین MohammadFatehi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 12
معرفی توزیع جدید "ایرانوس"
« : 16 اردیبهشت 1392، 09:11 ب‌ظ »
سلام خدمت کاربران گرامی :)
قصدم از زدن این تاپیک ، معرفی توزیع در حال گسترش خودم یعنی ایرانوس (Iranos) هست.
این توزیع برپایه آخرین ورژن فدورا یعنی ورژن 18 خواهد بود به همراه ویژگی های زیر :

1- دسکتاپ گنوم و کاملا بروز شده به آخرین نسخه + سفارشی سازی جذاب
2-اپدیت kernel به آخرین ورژن موجود
3-اپدیت کلیه پکیج سخت افزاری و نرم افزار فدورا
4-نصب بیش از 20 نرم افزار آزاد و قدرتمند در زمینه های مختلف به همراه آخرین اپدیت ها
5- دستکاری در سورس فدورا و رفع مشکلات نسخه 18 تا حد توان
6-افزایش پایداری فدورا تا حد ممکن

لازم به ذکر هست که این توزیع در همین ماه میلادی و در دو نسخه 32 بیت و 64 بیت عرضه خواهد شد و نسخه های بعدی ان چند روز پس از انتشار فدورا های آینده ، خواهد امد همچنین بزودی تصاویری از نسخه نهایی قرار خواهند گرفت.

اسم رمز اولین نسخه توزیع ایرانوس : Sapajou (میمونی کوچک و چابک که در جنگل های امریکای جنوبی زیست میکند)
تلفظ کنید : ساپاژوو

منتظرات نظرات و پیشنهادات شما هستم. ;)

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
پاسخ : معرفی توزیع جدید "ایرانوس"
« پاسخ #1 : 16 اردیبهشت 1392، 09:36 ب‌ظ »
دوست عزیز به کامیونیتی فارسی اوبونتو خوش اومدی.
ضمن آرزوی موفقیت باید بگم تجربه تلخی (با شدت ۱۰۰۰ برابر) در این فروم از معرفی توزیع داشتم. اینجا جو بسیار مسمومی داره. متاسفانه فیدبک خوبی دریافت نخواهید کرد. (حتی تو فروم اپلی هم فیدبک بهتری نسبت به اینجا خواهید گرفت :|).
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #2 : 16 اردیبهشت 1392، 09:41 ب‌ظ »
با prp-e موافقم. فیدبک خوبی نمیگیری و فکر نکن که فیدبک از روی دشمنی یا حسادته! از روی تجربه بقیه بچه های انجمن است :)
نمی خوام یک جنگ رو شروع کنم. ولی خواه ناخواه چند پست بعدتر این اتفاق می افته. پس جنگ اول به از صلح آخر ;)

نظر من:
  • بعد از آشنایی و عادت کردن به محیط دسکتاپتون وارد کارهای جزیی و تغییرات گسترده نشید که راه به ترکستان داره! اوبونتو و مینت با بهترین کانفیگ ممکن برای شما آماده شدند. به جای دستکاری سیستم تون وقت تون رو برای یادگیری چیزی مفیدتر بذارید:
یادگیری یک زبان برنامه نویسی به هر نوع کاربری توصیه میشه! اگر هیچ ایده ای در این مورد ندارید می تونید از زبان های پایتون یاshell scripting شروع کنید. shell scripting شما رو با یک لایه دیگه از سیستم عامل لینوکس آشنا میکنه! یادگیری نرم افزارهای خاص که می تونه برای لذت یک کار جدید انجام بشه یا به عنوان حرفه دنبال بشه: لاتک، لیبره آفیس، گیمپ، وووو

قصدم گیر دادن به شما نیست، در مورد بقیه توزیعها همین نظر رو دارم:
با وجود مینت، آریوس یک تلاش با سطح پایینه و توسعه دهنده هاش بهتره یک تفریح دیگه پیدا کنند!
gixos.ir رو هم داریم که در مورد اونم نظر مشابهی دارم. برای آشنایی با نظرات کلی بچه های انجمن تاپیک زیر رو بخون:
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=43897.0

و حتما لینکهایی که توی لینک زیر معرفی شده رو بخون:
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,63297.msg521972.html#msg521972

لازم نیست به نظرات من جوابی بدی :)
اگر نظرت موافق نبود، ازشون رد شو و وقتت رو درگیر دفاع از کارت و پاسخ به بقیه نکن. به کاری که اعتقاد داری بپرداز و اگر خواستی کارت رو پیگیری کنی راه درست اینه که مثل توزیع gixos.ir بی سروصدا به کار خودت بپردازی :) همینقدر که اطلاع رسانی کردی ممنون. بعدا لینک ها رو هم بذار.
« آخرین ویرایش: 16 اردیبهشت 1392، 10:14 ب‌ظ توسط کیان »

آفلاین MohammadFatehi

• Newbie
  • *
« پاسخ #3 : 16 اردیبهشت 1392، 09:44 ب‌ظ »
ضمن آرزوی موفقیت باید بگم تجربه تلخی (با شدت ۱۰۰۰ برابر) در این فروم از معرفی توزیع داشتم. اینجا جو بسیار مسمومی داره. متاسفانه فیدبک خوبی دریافت نخواهید کرد. (حتی تو فروم اپلی هم فیدبک بهتری نسبت به اینجا خواهید گرفت :|).

ممنون از شما دوست گرامی
بله مدتی هست که نظرات کاربرها تو توزیع های فارسی رو دیدم ولی خوب برای کعرفی چاره ای جز این نیست.

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 16 اردیبهشت 1392، 09:49 ب‌ظ »

ممنون از شما دوست گرامی
بله مدتی هست که نظرات کاربرها تو توزیع های فارسی رو دیدم ولی خوب برای کعرفی چاره ای جز این نیست.

چرا چاره بهتری هست و من هم سراغ دارم. بری توی فروم انگلیسی اوبونتو و بخش Other OS/Distro Support یک تاپیک ایجاد کنی و اینجا فقط به اون تاپیک لینک بدی :)

آفلاین MohammadFatehi

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 16 اردیبهشت 1392، 09:50 ب‌ظ »
با prp-e موافقم. فیدبک خوبی نمیگیری و فکر نکن که فیدبک از روی دشمنی یا حسادته! از روی تجربه بقیه بچه های انجمن است :)
نمی خوام یک جنگ رو شروع کنم. ولی خواه ناخواه چند پست بعدتر این اتفاق می افته. پس جنگ اول به از صلح آخر ;)

نظر من:

• بعد از آشنایی و عادت کردن به محیط دسکتاپتون وارد کارهای جزیی و تغییرات گسترده نشید که راه به ترکستان داره! اوبونتو و مینت با بهترین کانفیگ ممکن برای شما آماده شدند. به جای دستکاری سیستم تون وقت تون رو برای یادگیری چیزی مفیدتر بذارید:
  • یادگیری یک زبان برنامه نویسی به هر نوع کاربری توصیه میشه! اگر هیچ ایده ای در این مورد ندارید می تونید از زبان های پایتون یا shell scripting شروع کنید. shell scripting شما رو با یک لایه دیگه از سیستم عامل لینوکس آشنا میکنه!
  • یادگیری نرم افزارهای خاص که می تونه برای لذت یک کار جدید انجام بشه یا به عنوان حرفه دنبال بشه: لاتک، لیبره آفیس، گیمپ، ووو

قصدم گیر دادن به شما نیست:
با وجود مینت، آریوس یک تلاش با سطح پایینه و توسعه دهنده هاش بهتره یک تفریح دیگه پیدا کنند!
gixos.ir رو هم داریم که در مورد اونم نظرم مشابهی دارم.

ولی برای آشنایی با نظرات کلی بچه های انجمن تاپیک زیر رو بخون:
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=43897.0

و حتما لینکهایی که توی لینک زیر معرفی شده رو بخون:
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,63297.msg521972.html#msg521972

لازم نیست به نظرات من جوابی بدی، نظرت موافق نبود، ازشون رد شو و وقتت رو درگیر دفاع از کارت نکن. به کاری که اعتقاد داری بپرداز و اگر خواستی کارت رو پیگیری کنی: راه حل اینه که مثل توزیع gixos.ir بی سروصدا به کار خود بپردازی :)

ممنون اقا کیان.
اون نقل و قول اولتون رو تا حدودی خودم هم در دستور کار داشته و دارم و سعی میکنم روز به روز برنامه نویسی ام رو قویتر کنم ولی در مورد تغییرات در توزیع و... باهاتون موافق نیستم.

در مورد نقل و قول دوم حرف شما درسته که لینوکس مینت خیلی قویه ولی دنیای ِازاد هست و چه ایرادی داره کسی در اینجا تلاشی بکنه؟شاید از نظر شما و خیلیا آریوس خوب نباشه ولی شخصا یک الگو بر داری حتی در نام توزیع خودم از اون کردم پس در این مورد هم باهاتون موافق نیستم.

مورد بعدی هم در باره توزیع گیکس هست که آشنایی کمی باهاش دارم و مطمئن باشید توزیع رو با چندتا عکس معرفی میکنم و بعد هم لینک دانلود و پشتیبانی از اون و اصولا اهل بحث کردن های بی جا در فروم ها نیستم! ترجیه میدم که بخش ریپورت برای توزیع خود در نظر بگیرم و اونطوری کسانی رو که به توزیع من علاقه دارند راهنمایی و پشتیبانی کنم و تا حد امکان سر و صدال نکم.در مورد این حرفتون باهاتون موافقم و ببنظرم باتوجه به جو فروم پیشنهاد شما خیلی عقلانی هست.ممنون

ویرایش : خیلی ممنون ولی ااین توزیع تغییر ضاهری نیست و حدود 50 درصد تغییر در کدهاست حتی شاید بعدا هم براش اپلیکیشن اختصاصی عرضه کنم.صرفا برای این گفتم که فکر نکنید دوتا دسکتاپ عوض کردم و اپدیت کردم ;)
« آخرین ویرایش: 16 اردیبهشت 1392، 09:59 ب‌ظ توسط MohammadFatehi »

آفلاین MohammadFatehi

• Newbie
  • *
« پاسخ #6 : 16 اردیبهشت 1392، 09:55 ب‌ظ »

ممنون از شما دوست گرامی

چرا چاره بهتری هست و من هم سراغ دارم. بری توی فروم انگلیسی اوبونتو و بخش Other OS/Distro Support یک تاپیک ایجاد کنی و اینجا فقط به اون تاپیک لینک بدی :)

خیلی ممنون رفتم اون تاپیکی رو که کیان جان دادند رو نگاه کردم(تاپیک جبیر) و واقعا ناراحت شدم! الان واقعا میتونم درکتون کنم و سعی میکنم تو فروم های فارسی(حداقل این فروم) طبق حرف شما و کیان جان ، تا جایی که میتونم بی سر و صدا باشم در حدی که یه چیز کلی بذارم و برم و بیشتر به فروم های انگلیسی زبان مثل همونی که خودتون گفتید و حتی فروم های مربوط به فدورا به ادامه فعالیتم بپردازم.

از شما و جناب کیان به خاطر در میون گذاشتند نظرات و تجربیاتتون کمال تشکر رو دارم.موفق باشید ;)

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 16 اردیبهشت 1392، 09:56 ب‌ظ »
بچه های فروم ما هم بی صبرانه منتظر هاست کردن پروژه شما هستند :

http://iran-bsd.ir/forumdisplay.php?fid=56

آفلاین MohammadFatehi

• Newbie
  • *
« پاسخ #8 : 16 اردیبهشت 1392، 10:00 ب‌ظ »
بچه های فروم ما هم بی صبرانه منتظر هاست کردن پروژه شما هستند :

http://iran-bsd.ir/forumdisplay.php?fid=56

خیلی ممنون حتما به فروم شما میام ;)

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 16 اردیبهشت 1392، 10:44 ب‌ظ »
جامعه آزاد براساس کارما کار می کنه!‌ اگر خدای برنامه نویسی باشی اما بدون کارما بیای وسط گود، طرد می شی. باید ذره ذره کارما جمع کنی. مثلا نوشتن اپلیکشنی که اسم بردی و عرضه اش قبل از توزیع ساختن باعث می شد که توزیعت با احتمال بیشتری نزد کاربرا پذیرفته بشه.

ویرایش : خیلی ممنون ولی ااین توزیع تغییر ضاهری نیست و حدود 50 درصد تغییر در کدهاست
اگر نوآوری داشته باشی با استقبال مواجه میشه مثل xamin ولی آپدیت و تغییر دسکتاپ و اینها، سرانجام خوبی نه که تو این انجمن، هیچ جا نداره :D به تبعیض در نحوه برخورد کاربرا با آریوس و جبیر هم نگاه نکن که فکر کنی می تونی برخوردت طوری باشه که مثل آریوس مقبول بیفته!‌ قضیه آریوس اینه که توی یک جمع رفاقتی شکل گرفته و رفقا تبلیغش رو کردن :) وگرنه اکثر توزیع های قبل از تو سرانجام خوبی نداشتند.

نقل‌قول
حتی شاید بعدا هم براش اپلیکیشن اختصاصی عرضه کنم.صرفا برای این گفتم که فکر نکنید دوتا دسکتاپ عوض کردم و اپدیت کردم ;)
تو انجمن توزیع سرور xamin یک تاپیک داره. حتما بخونش. من از اون تاپیک درسهایی گرفتم: یکی این بود ادعای انجام کاری نکنم! به جاش اون کار رو انجام بدم :)

خیلی ممنون رفتم اون تاپیکی رو که کیان جان دادند رو نگاه کردم(تاپیک جبیر) و واقعا ناراحت شدم!
چرا ناراحت شدی؟ چه چیز ناراحت کننده وجود داشت؟

سعی میکنم تو فروم های فارسی(حداقل این فروم) طبق حرف شما و کیان جان ، تا جایی که میتونم بی سر و صدا باشم در حدی که یه چیز کلی بذارم
توی یکی از پست های بالایی نشون دادی که نمی تونی این کار رو بکنی! اونجایی که گفتی براش اپلیکیشن اختصاصی عرضه میکنی! همین حرفت باعث اتفاق های بد بعدی می شه. برای مثال خودم معتفدم این حرفت جکی بیش نیست (البته تا وقتی به انجام برسه!) و اینکه  سنگ بزرگ نشانه نزدنه چون نرم افزارهای مثل گنوم و غیره محصول تکی و امروز و فردایی نیستند. کار تیمی و چندین ساله اند. بعد از این حرف من، تو برای حفظ وجهه مجبوری بیای دفاع کنی و این وسط یک حرف گنده تر بزنی بعد همین طور این گلوله برف بحث ها بزرگ و بزرگتر میشه و بعد می بینی شده یک تاپیک با دویست سیصدتا پست و چه قدر وقت که از خودت و بقیه گرفته شده و کینه و حس بد و عصبیت که باقی مونده و هیچ طرفی هم قانع نشده! معلم اخلاق نیستم. فقط زیاد ... می زنم ;D

نقل‌قول
بیشتر به فروم های انگلیسی زبان مثل همونی که خودتون گفتید و حتی فروم های مربوط به فدورا به ادامه فعالیتم بپردازم.
شوخی های prp-e رو جدی نگیر  ;D
« آخرین ویرایش: 16 اردیبهشت 1392، 11:20 ب‌ظ توسط کیان »

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #10 : 16 اردیبهشت 1392، 11:05 ب‌ظ »
با نهایت احترام برای شما،
من نمیدونم این تب توزیع زدن چیه توی کامیونیتی ایرانی! عزیزم من از سطح دانش شما و امکاناتتون بی اطلاع هستم اما یه مطلب رو کلی عرض میکنم. انشعاب از هر پروزه‌ی آزادی، باید یه هدف داشته باشه، اونم به هدف بزرگ و قابل دفاع.
  • شما هدفتون چیه؟
  • چکاری میخواهید انجام بدید که قبلا انجام نشده؟
  • سطح دانش شما در چه حدیه؟ آبا تا حالا حتی یک بار کرنل رو به دلخواه تغییر داده و سپس دوباره کامپایل کرده‌اید؟
  • آیا به اسکریپت نویسی shell آشنایی کامل دارید؟ سی و ++C چطور؟ رابطه‌های گرافیکی و کتابخانه‌ها را میشناسید؟
  • امکانات مالی شما در چه حد هست؟ آیا میتوانید برای توزیع خودتوت یه هاست قدرتمند بگیرید؟
  • سرعت دسترسی شما به اینترنت چقدر است؟ آیا میتوانید در چند دقیقه توزیعتون رو آپ‌لود کنید؟ یا محدودیت ترافیک دارید؟
  • آشنایی شما به زبان انگلیسی در چه حد است؟ آیا میتوانید از توزیع خود در گروه‌های خارجی دفاع کنید؟
« آخرین ویرایش: 16 اردیبهشت 1392، 11:07 ب‌ظ توسط فاراب »
Godisnowhere

آفلاین MohammadFatehi

• Newbie
  • *
« پاسخ #11 : 16 اردیبهشت 1392، 11:27 ب‌ظ »
کیان جان :
من تصمیم گرفتم به حرف های بی پایه و اساس و صرفا از روی غرض شما پاسخ ندهم.شما هم اگه ادبی برای بنده قائلید خواهشا به این تاپیک نیایید و ذهن منو درگیر نکنید چناب روشن فکر انجمن.
« آخرین ویرایش: 16 اردیبهشت 1392، 11:44 ب‌ظ توسط MohammadFatehi »

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #12 : 16 اردیبهشت 1392، 11:33 ب‌ظ »
محمد جان به حرف من رسیدی؟ :)

ببین اینجا کاربران خوبی داره. مثلا همین دو دوستمون کیان و فاراب رو ببین ، پستهای مفیدشون زیاده و شخصا چیزهای خوبی ازشون یادگرفتم. مثلا یکی از تاپیک های کیان جرقه ای شد که من دنبال Haskell برم.

اما یه مشکلی هست. اونم «ایرانی بازی» ه . میفهمی چی میگم و اینو مطمئنم.

خب بگذریم از این مسائل ، به نظرم شما یک وبسایت برای توزیعت بالا بیار و اونجا توضیحاتی رو بنویس. بعدش با اونها یک سلاح و سنگر خوب برای خودت درست کن. ترجیحا سایتت هم انگلیسی باشه که کامیونیتی های خارجی هم بتونن ازش استفاده کنند و ازت سوال کنن :)

آفلاین MohammadFatehi

• Newbie
  • *
« پاسخ #13 : 16 اردیبهشت 1392، 11:37 ب‌ظ »
محمد جان به حرف من رسیدی؟ :)

ببین اینجا کاربران خوبی داره. مثلا همین دو دوستمون کیان و فاراب رو ببین ، پستهای مفیدشون زیاده و شخصا چیزهای خوبی ازشون یادگرفتم. مثلا یکی از تاپیک های کیان جرقه ای شد که من دنبال Haskell برم.

اما یه مشکلی هست. اونم «ایرانی بازی» ه . میفهمی چی میگم و اینو مطمئنم.

خب بگذریم از این مسائل ، به نظرم شما یک وبسایت برای توزیعت بالا بیار و اونجا توضیحاتی رو بنویس. بعدش با اونها یک سلاح و سنگر خوب برای خودت درست کن. ترجیحا سایتت هم انگلیسی باشه که کامیونیتی های خارجی هم بتونن ازش استفاده کنند و ازت سوال کنن :)

کاربر هایی مثل شما و با ادب خیلی کم پیدا میشه! متاسفانه کسایی رو دیدم که فن بیان ضعیفی دارند که منطقم واجب میکنه دربرابرشون مثل خودشون رفتار نکنم.

ممنون از شما و واقعا به حرف شما رسیدم! اونم تو 4 ساعت!
وبسایت هم برای توزیعم دارم به همراه دامنه و چند روز دیگه ران میکنم مثل توزیع شما.انگلیسی هم خواهد بود. ;)
« آخرین ویرایش: 16 اردیبهشت 1392، 11:41 ب‌ظ توسط MohammadFatehi »

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #14 : 16 اردیبهشت 1392، 11:38 ب‌ظ »
چرا نتونم؟شما تو تاپیک من پستی دادی و من وظیفه میدونم جواب بدم حتی اگه مخالف یا موافق باشم!در مورد اپلیکشن هم همونطور که گفتم مثالی و حتی اسم اپلیکشن رو هم نگفتم که شما اینقدر زود به من تهمت غرور و حرف زدن الکی و لاف زدن رو میزنی!شما هم اگه لطفا کنی از این به بعد بجای ضد حال زدن و تو سر یکی زدن و خودت رو بالا بردن و فرا بشری دوسنستن لطف کنی کمکی به توزیع کنی ممنون میشم!وقتی هم ازم گرفته نشده و گرفته هم نخواهد شد چون به چیزی به اسم برنامه ریزی متعقدم! خواهشا هم نقطه نظراتتون رو پیش خودتون نگه دارید و من اشتباه بزرگی کردم که پست شما رو با ادب و احترام کامل جواب دادم.و شما هم به جای اون ادب و احترام فقط تو سر من زدی و ناامیدم کردی(که نکردی) و تهمت های نا روایی زده که هرکس ندونه فکر میکنه شما با من فامیلی و منو میشناسی.حالا میفهمم چرا پست اول تاپیک به گفته شد جو اینجا خوب نیست و مسمومه!
برای خودم که اینهمه تایپ کردم ناراحتم جناب کیان خان.
جناب کیان :
من تصمیم گرفتم به حرف های بی پایه و اساس و صرفا از روی غرض شما پاسخ ندهم.شما هم اگه ادبی برای بنده قائلید خواهشا به این تاپیک نیایید و ذهن منو درگیر نکنید چناب روشن فکر انجمن. ;)
دقیقا می خواستم به همینجا برسی و درک کنی که روال کار چطوری پیش میره و متوجه بشی فیدبک هایی که می گیری تقصیر کاربرها نیست، چون یک روند طبیعیه که طی می شه!
توضیح: همون اول متوجه بودم که اپلیکیشن رو مثال زدی؛ عمدا روش تاکید کردم و بهش گیر دادم تا حرفایی که زدم رو عمیقا لمس کنی. دیدی؟ چاره ای جز دفاع نداشتی، و اگر من می خواستم می تونستم یک یک حرف هات رو نقل قول بگیرم و بحث کنم و بعد نفر سوم اضافه می شد وووو و گلوله برف از شیب کوه به راه می افتاد.
موفق باشی.

شما هم اگه ادبی برای بنده قائلید خواهشا به این تاپیک نیایید و ذهن منو درگیر نکنید
چون پستت رو بعد از این ارسالم ویرایش کردی، تازه دیدم، وگر نه احترام شما واجب، مطمئنا پست نمی دادم.
« آخرین ویرایش: 16 اردیبهشت 1392، 11:54 ب‌ظ توسط کیان »