0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.
سلام...من هر کاری کردم! هر روشی پیاده کردم موفق به راهاندازی cgi-bin نشدم، وقتی cgi-bin رُ باز میکنم یا خطای 403 میده و از حق دسترسی ایراد میگیره یا اینکه باز میشه ولی فایلهای Perl رُ پردازش نمیکنه و اون رُ برای دانلود کردن آمده میکنه، تو گوگل هم جستجو کردم به نتیجهای نرسیدم، یعنی چیزهایی پیدا کردما ولی آنها هم کارهایی که خودم انجام داده بودم رُ پیشنهاد دادند ...نمیدونم دیگه چه کنم لطفا راهنمایی کنید، اگر اطلاعاتی لازم هست بفرمایید تا اینجا قرار بدم ...
نقلقول از: محمدرضا بوذری در 07 مهر 1387، 05:22 بظسلام...من هر کاری کردم! هر روشی پیاده کردم موفق به راهاندازی cgi-bin نشدم، وقتی cgi-bin رُ باز میکنم یا خطای 403 میده و از حق دسترسی ایراد میگیره یا اینکه باز میشه ولی فایلهای Perl رُ پردازش نمیکنه و اون رُ برای دانلود کردن آمده میکنه، تو گوگل هم جستجو کردم به نتیجهای نرسیدم، یعنی چیزهایی پیدا کردما ولی آنها هم کارهایی که خودم انجام داده بودم رُ پیشنهاد دادند ...نمیدونم دیگه چه کنم لطفا راهنمایی کنید، اگر اطلاعاتی لازم هست بفرمایید تا اینجا قرار بدم ...شاید بی ربط باشه اما گاهی فایرفاکس حتی فایل های index.php سایت های معمولی رو هم به جای نشون دادن محتوا و پردازش، دانلود می کنه! روی این یه تست با مرورگر های دیگه هم بکنید، شاید افاقه کرد!