با درود
میخواستم که فردا برای اولین بار برم تو جلسه کاربران لینوکس اصفهان که از شانس من با جشن نرم افزار مصادف شد که من گفتم ما که داریم فردا میریم و میخام که فردا لینوکس را شروع کنم بزار از همین امروز ...که این بود که کوبونتو 7.10 را نصب کردم
من به ترتیب (در حال نصب کوبونتو بودم) سوالام را مطرح میکنم
اول اینکه 65درصد که از نصب گذشت با این ارور مواجه شدم که
cannot acces securityupdate the security update on security .ubuntu.com coudnot be accessed so thos updatemade avilable to you at this time you shoudinvestigate this late
comment out entries for security ubuntu .com have been add to /etc/apt/sources.list file
که من ok را زدم و ادامه نصب و پایان حالا این ارور چیه و من باید چیکار کنم با شما
اما من شنیده بودم وقتی لینوکس را در کنار ویندوز نصب کنی وقتی کامپیوتر را رئشن میکنی با صفحه ای مواجه میشی که باید بین مایکروسافت . لینوکس را انتخاب کنی وبعد تو هرکدوم سیستم عاملی که داشته باشی را انتخاب میکنی و ادامه حالا این حرف درسته یا نه نمیدمنم اما صفحه اول من اینطوریه
ubuntu 7.10 ,kernel 2.6.22-14-generic
ubuntu7.10,kernel 2.6.22-14-generic(recovery mode)
ubuntu 7.10,memtest86+
pther oparation system
window nt/2000/xp
حالا از شما تقاضا میکنم توضیح بدید چرا این جوری و اینها هرکدام چین و چه کاربردی دارن
حالا من باید برم برای نصب مودم برای اینترنت... نظر شما چیه
ایا ما در لینوکس قسمتی مثل divice manager که تو ویندوز هست داریم که ببینیم چه دستگاههایی نصب شده اند
اوبونتو و کوبونتو غیر تفاوت ظاهری ایا در نرم ازار ها فرقی دارن؟؟؟؟؟ کدامیک کاملترن
اگر من که کوبونتو را نصب کردم بخوام همه نرم افزارای اوبونتو را داشته باشم باید چیکار کنم و چقدر فضا میخواد
برای نصب gnom باید چیکار کنم
خیلی شد با عرض معذرت اگر مودم را نصب کنم راحتم چون از همونجا کارامو میکنم و نمیخواد بیام تو ویندوز
نرم افزارای کوبونتو که نصب شده اند را کدام قسمت میتونم ببینم
تا فردا که برم برای جشن و گذاشتن پا در دنیای لینوکس