انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: یک انتقاد  (دفعات بازدید: 4909 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sun

• Full Member
  • *
  • ارسال: 124
  • لینوکس یعنی دنیای ندانسته ها
یک انتقاد
« : 28 شهریور 1387، 01:41 ق‌ظ »
سلام
به نظر من این انجمن از مسیر اصلیش منحرف شده و به جای اینکه به آموزش و بیان نکات ریز لینوکس و قابلیت هاش و ...بپردازه چسبیده به فرعیات و اصل رو رها کرده و به آموزش های کم اهمیتر (مثلا نصب مودم ،راهنمایی برای زیبا کرد لینوکس و اینها) می پردازه خوبه که در راه آموزش صحیح لینوکس گام بر داریم. :oops:
به امید روزی که آزادی را درک کنیم؟

آفلاین nemanaldin

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 347
  • TURKMEN-UGLU
پاسخ به: یک انتقاد
« پاسخ #1 : 28 شهریور 1387، 02:24 ق‌ظ »
سلام دوست عزیز
کسی که هنوز مودمش نصب نیست و  قراره بسیاری از بسته ها رو از اینترنت دانلود کنه چطور میتونه از امکانات  بسیار زیاد لینوکس استفاده کنه؟
اینم نظر من بود و با توجه به اینکه قانون کپی رایت تو ایران اعمال نمیشه و نرم افزارها و سیستم عامل های گران رو می تونن با قیمت بسیار کم از بقالی سر کوچه تهیه کنن بیشتر افرادی که لینوکس رو امتحان میکنن برای زیبایی اون هست نه اینکه بخوان ازش به صورت حرفه ای استفاده کنن
موفق باشید

آفلاین amirven200x

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 53
    • جامعه رزمیکاران ایران
« پاسخ #2 : 28 شهریور 1387، 06:06 ق‌ظ »
سلام دوست عزیز
کسی که هنوز مودمش نصب نیست و  قراره بسیاری از بسته ها رو از اینترنت دانلود کنه چطور میتونه از امکانات  بسیار زیاد لینوکس استفاده کنه؟
اینم نظر من بود و با توجه به اینکه قانون کپی رایت تو ایران اعمال نمیشه و نرم افزارها و سیستم عامل های گران رو می تونن با قیمت بسیار کم از بقالی سر کوچه تهیه کنن بیشتر افرادی که لینوکس رو امتحان میکنن برای زیبایی اون هست نه اینکه بخوان ازش به صورت حرفه ای استفاده کنن
موفق باشید
منم با نظر دوست عزیزمون موافقم.زیبا نقش اساسی برا جذب کاربران لینوکس داره و میتونه انگیزیی برا فراگیریو اون ایجاد کنه

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
« پاسخ #3 : 28 شهریور 1387، 11:16 ق‌ظ »
سلام
به نظر من این انجمن از مسیر اصلیش منحرف شده و به جای اینکه به آموزش و بیان نکات ریز لینوکس و قابلیت هاش و ...بپردازه چسبیده به فرعیات و اصل رو رها کرده و به آموزش های کم اهمیتر (مثلا نصب مودم ،راهنمایی برای زیبا کرد لینوکس و اینها) می پردازه خوبه که در راه آموزش صحیح لینوکس گام بر داریم. :oops:
خوب خود شما این کار رو انجام بده!
ازت تشکر هم می کنم!
یا علی

آفلاین کنجکاو!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 580
  • الکترونیک + برنامه نویسی + لینوکس
    • یک کنجکاو بلاگ!
« پاسخ #4 : 28 شهریور 1387، 02:11 ب‌ظ »
سلام دوست عزیز
موفق باشید
منم با نظر دوست عزیزمون موافقم.زیبا نقش اساسی برا جذب کاربران لینوکس داره و میتونه انگیزیی برا فراگیریو اون ایجاد کنه

من تا حالا دو نفر رو بوسیله همین انیمیشن ها و افکت های جالب مجذوب اوبونتو کردم! این خیلی مهمه! چون تصویری که اکثر افراد از لینوکس دارن یه محیط مثل داس هست که توش فقط کد میدن! حتی برای کپچیکترین کار!
البته که نکاتی که شما میگید هم مهمه! اما این انجمن خیلی هم کم نداره! و زیاد هم به سمت فرعیات پیش نمیره!
«پشتکار»«پشتکار»«پشتکار»

آفلاین sun

• Full Member
  • *
  • ارسال: 124
  • لینوکس یعنی دنیای ندانسته ها
« پاسخ #5 : 29 شهریور 1387، 01:51 ق‌ظ »
سلام
ببخشید شاید یک کم زیاده روی کرده باشم .ولی بهتر نیست که در این سایت یه قسمت جدا درست کنیم و در اون چن تا سوال به عنوان بیس کار مطر کنیم(مثلا کامپایل فلان کرنل)و حرکس که چیزی می دونه اون جا بگه وافراد مشکلاتشان را در رابطه با اون موضوع  مطرح کنندو وقتی اون پست به اندازه وا بار علمی مناسب رسید یکی زحمت ویکی کردنش رو بکشه و اون پست رو هم ضمیمه کنه.این جوری بهتر نیس . به هر حال این نظر من بود اگه کم و کاستی داشت شما اصلاحش کنید
به امید روزی که آزادی را درک کنیم؟