0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: Crazy Tux در 02 مهر 1387، 03:32 قظمگه با بیسیک یا C# میشه رابط طراحی کرد؟ برای اونها هم بوسیله نرم افزار هایی مثل VS و VB رابط طراحی می کردیم!در پایتون و دیگر زبان ها هم همینطور! البته میشه بوسیله کتابخانه های گرافیکی دو بعدی و سه بعدی یه چیز مختصری درست کرد!واقها عذر میخوام که این سوالو میپرسم.ولی ببییند این تخیلی که من از صحبت های شما کردم درسته یا نه:دوست عزیز. پایتون که کد نمینویسه! ما کد مینویسیم. و بوسیلهٔ پایتون، اون کد رو اجراش میکنیم. حالا برای امکانات مختلفی که میخوایم استفاده کنیم، ماژولهای مختلفی برای پایتون درست شده که برای استفاده از اونها باید نصب باشن تا پایتون بتونه کد ما رو اجرا کنه. یکی از اون ماژولها هم PyGTK هست و یکی دیگه PyQT . بازم میگم GTK و QT زبان برنامهنویسی نیستن، بلکه کتابخونههایی هستن که در اصل به ++C نوشته شدن، اما غیر از ++C توی زبانهای دیگهای(مثل C و پایتون و پاسکال و php و...) هم قابل استفاده هستن. که این ماژول PyGTK باعث میشه که بتونیم توی پایتون از کتابخونهٔ گرافیکی GTK استفاده کنیم و رابط گرافیکی درست کنیم، و تقریباً همهٔ امکاناتی که GTK توی ++C فراهم میکنه، توی پایتون هم برای ما فراهم بشه.تاپیک شروع برنامه نویسی رو هم نگاه کنید.فکر میکنم اگه خودتون شروع کنید و یک برنامهٔ گرافیکی ساده بنویسید متوجه همهچیز بشید.
مگه با بیسیک یا C# میشه رابط طراحی کرد؟ برای اونها هم بوسیله نرم افزار هایی مثل VS و VB رابط طراحی می کردیم!در پایتون و دیگر زبان ها هم همینطور! البته میشه بوسیله کتابخانه های گرافیکی دو بعدی و سه بعدی یه چیز مختصری درست کرد!واقها عذر میخوام که این سوالو میپرسم.ولی ببییند این تخیلی که من از صحبت های شما کردم درسته یا نه:
واقها عذر میخوام که این سوالو میپرسم.ولی ببییند این تخیلی که من از صحبت های شما کردم درسته یا نه:
سلام به جماعت اوبونتومن دانشجوی مهندسی مکانیکم ....سیستمم ۸.۰۴ هست روی یه vostro1500 t9300.....گفتم که بدوونین چه وضعی دارم.....به شدت به چند تا چیز نیاز دارم........یه هفته هست اوبونتو نصبیدم!!!!!چیزایی که میخام به شما مربوط میشه در حالی که هیچی از چیزایی که گفتید نفهمیدم.....!!!!!من نیاز دارم به یک زبان برنامه نویسی ( من بلدم با turbo c++) کار کنم و یه نمه matlab.....من میخام توی این محیط ها برنامه بنویسم تا یه دستکاه معادله دیفرانسیل رو حل کنم که بهمشکل خوردم ....من یه زبون برنامه نویسی سی میخام که نصب کنم ...چطور؟؟؟؟؟؟؟؟این اولیش بود.....من چطور برنامه رو اجرا کنم؟؟؟؟؟تا توش بنویسم؟؟؟مثلا الان پایتونی که روش هست از کجا اجرا میشه؟؟؟ راستی اگه متلب رو بخوام چی؟؟؟در واقعصمنا من یه پک نرم افزار میخام.....هنوز نه چیزی برای دانلود پیدا کردم و نه چیزی که به نتیجه برسممثلا من به اتوکد یا چیزی مشابه با اون نیاز نیاز دارم که ۳ بعدی و همه جوره مثل اتوکد یا تا حد امکان نزدیک باشه!!!انسیس۱۱ دارم ولی برای اجرای لایسنس به مشکل خوردم.....اگر بگردید میفهمید که لایسنس انسیس بد ترین گیرا رو میده......به پدرام(اوبونتوبلاگ) گفتم اونم موند توکف!!!ubuntublog.ir برسید به داد من....................................۱!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!۱
سلام به همهمن اکتاو رو نصب کردم ولی ازش چیزی نفهمیدم....نزدیک هست به متلب ولی یه کم کار میبره تا یاد بگیرم فعلا دنبال help هستم چون هلپش بالا نمیاد!!!!درباره اینم کمک میخاستم......فعلا دور سی رو خط کشیدم تا HWتموم شه!!!! ولی یه چیز دیگه من هنوز با ansys مشکل دارم ...........یعنی یه مهندس مکانیک این دور و ورا نی؟؟؟؟؟ یه چیز دیگه: qcad منو تا یه مدت راه میندازه ...میدونم ولی یه چیز سه بعدی و کامل تر گفتم شاید شما سراغ داشته باشید.....بازم ممنون
import mathimport pygtkpygtk.require('2.0')import gtkfrom pygtk import *from gtk import *def go(self): print "Hi ,my GOD"if __name__=='__main__': w=Window(WINDOW_TOPLEVEL) b=Button("Hello") w.add(b) w.show_all() b.connect("clicked",go) gtk.main()