انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: زبان های برنامه نویسی موجود برای Ubuntu  (دفعات بازدید: 8941 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Creepter

• Newbie
  • *
  • ارسال: 23
زبان های برنامه نویسی موجود برای Ubuntu
« : 28 شهریور 1387، 07:47 ب‌ظ »
سلام خدمت دوستان.من 1 ساعت است که Ubuntu 8.04.1 رو نصب کردم.هنوز بلد نیستم نفس بکشم توش  ](*,).ویندوزم ر و هم پاک کردم تا هی وسوسه نشم برم از اون لعنتی استفاده کنم.

فقط یه مشکل دارم.من اگه جونم بره نمیتونم برنامه نویسی رو بذارم کنار.توی ویندوز با Vb.net و Visual Basic 6 و C#.net و .... برنامه مینوشتم.اینا همشون زبونهای شی گرا اسون و قدرتمند

حساب میشدن.

حالا ما اومدیم توی ubuntu سرگردون . حیرون شدیم.

از کدوم زبون برنامه نویسی استفاده کنم؟(برای ساخت برنامه های تحت Ubuntu نه برای اینترنت)؟

آفلاین کنجکاو!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 580
  • الکترونیک + برنامه نویسی + لینوکس
    • یک کنجکاو بلاگ!
پاسخ به: زبان های برنامه نویسی موجود برای Ubuntu
« پاسخ #1 : 28 شهریور 1387، 09:48 ب‌ظ »
والا از همون vb هم میشه استفاده کرد و با برنامه های خاصی اجرا کرد که به نظرم ولش کنید بهتره!
زبان هایی که بصورت چند سکو هستن و هم در لینوکس و هم در ویندوز اجرا میشن اینها هستن:
جاوا - سی/سی پلاس پلاس - پایتون
البته من زبان هایی رو گفتم که عامه استفاده می کنند و خیلی قدرتمند هستن!
برای ساخت GUI هم می تونید از برنامه هایی مثل Qt و GTK استفاده کنید.
یه مقدار توضیح هم بدم در مورد پایتون که دست کم نگیریدش و اون هم اینه که انجین بی نظیر بلندر با اون نوشته شده و برای qt هم میشه محیط KDE و مرورگر اپرا رو مثال زد! در ضمن اکثر برنامه هایی که مخصوص گنوم هستن با GTK نوشته شدن!
«پشتکار»«پشتکار»«پشتکار»

آفلاین yunas

• Full Member
  • *
  • ارسال: 135
    • دست نوشته های یک عشق کامپیوتر
« پاسخ #2 : 28 شهریور 1387، 10:08 ب‌ظ »
پیشنهاد من اینه که از وی بی دل بکن و بزرگ فکر کن...
برو تو کار ++C و java البته با تجربه برنامه نویسی که تو داری کار سختی نیست...

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
« پاسخ #3 : 28 شهریور 1387، 10:16 ب‌ظ »
python به طور پیش فرض در تمام توزیع های لینوکس نصب هست. با توجه به اینکه با زبان های مختلف آشنایی دارید خیلی راحت و سریع میتونید پایتون رو که یک زبان شی گرا و قدرتمند هست یاد بگیرید. برای شروع کار به اینجا مراجعه کنید.

آفلاین کنجکاو!

• High Sr. Member
  • *
    • یک کنجکاو بلاگ!
« پاسخ #4 : 28 شهریور 1387، 10:16 ب‌ظ »
البته الان دیگه با وجود پایتون کمتر کسی به عنوان اولین کارش میره سراغ C++ البته شما چون تجربه داری از این قاعده مستثنایی!
«پشتکار»«پشتکار»«پشتکار»

آفلاین Creepter

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 28 شهریور 1387، 11:36 ب‌ظ »
python به طور پیش فرض در تمام توزیع های لینوکس نصب هست. با توجه به اینکه با زبان های مختلف آشنایی دارید خیلی راحت و سریع میتونید پایتون رو که یک زبان شی گرا و قدرتمند هست یاد بگیرید. برای شروع کار به اینجا مراجعه کنید.

من کخ نفهمیدم.یعنی با Python نمیشه رابط کاربری طراحی کرد؟یعنی پیتون فقط کد مینویسه ؟

یعنی با پیتون باید کد برنامه رو بنویسیم و بعد با Qt یا ... برای اون برنامه GUI طراحی کنیم؟

میشه یکم بازتر توضیح بدید.من اطلاعاتم در مورد  ubuntu صفر هست.

آفلاین sudotux

• *
« پاسخ #6 : 29 شهریور 1387، 12:10 ق‌ظ »
فکر کنم شما به اون لینکی که دادم اصلا مراجعه نکردید یا حتی یک کلمه هم از مطالب اون سایت رو مطالعه نکردید ! جواب تمام سوالاتتون در اون سایت وجود داره . به عنوان مثال لینک های زیر :
http://www.pylearn.com/fa/wiki/index.php/پایتون

http://www.pylearn.com/fa/wiki/index.php/مقدمه_روابط_گرافیكی_كاربر

آفلاین Creepter

• Newbie
  • *
« پاسخ #7 : 29 شهریور 1387، 01:07 ق‌ظ »
فکر کنم شما به اون لینکی که دادم اصلا مراجعه نکردید یا حتی یک کلمه هم از مطالب اون سایت رو مطالعه نکردید ! جواب تمام سوالاتتون در اون سایت وجود داره . به عنوان مثال لینک های زیر :
http://www.pylearn.com/fa/wiki/index.php/پایتون

http://www.pylearn.com/fa/wiki/index.php/مقدمه_روابط_گرافیكی_كاربر

نه مراجعه نکردم.چون قبلا خونده بودم و میخواستم روی ویندوز پیتون کار بشم که ددیم فایده ای نداره.

حالا دوباره میرم میخونم ببینم چی میشه.

دستتون درد نکنه.تا عمر دارم دعاتون میکنم.منو با ubuntu اشنا کردید.عجب چیزیه لامصب.

آفلاین Creepter

• Newbie
  • *
« پاسخ #8 : 29 شهریور 1387، 01:55 ق‌ظ »
دست همگیتون درد نکنه.

من رفتم توی ساتی که گفته بوددی و خیلی سوال ها برام حل شد.مثلا فهمیدم که Qt خودش یه زبون مستقل هست و تنها یه سازنده ی رابط گرافیکی نیست.

ولی همه ی سوال هام حل نشده هنوز:

1-با Python هم میشه کد نوشت هم رابط کاربری درست کرد؟

2-چرا باید از PyQt استفاده کنیم؟مگه پیتون چشه که باید از Qt استفاده کنه؟

3-اگه من یه برنامه رو توی Python و تحت لینوکس نوشتم همون فایل توی ویندوز هم اجرا میشه؟ ::)

4-کلا بین پیتون و Qt کدوم رو انتخاب کنم؟

آفلاین کنجکاو!

• High Sr. Member
  • *
    • یک کنجکاو بلاگ!
« پاسخ #9 : 29 شهریور 1387، 04:58 ق‌ظ »
ببینید دوست عزیز با Qt تنها می تونید رابط درست کنید! اون که می گید qt خودش زبون داره من فکر کنم منظورتون اسکریپت هاش هست که محدوده! در اصل qt برای سی پلاس هست و با دانلود و نصب ماژول pyqt می تونید با کد زدن بوسیله qt برای برنامه ی مورد نظر رابط طراحی کنی!
البته طراح های دیگه ای مثل GTK و wxpython هم هستن!
«پشتکار»«پشتکار»«پشتکار»

آفلاین sudotux

• *

آفلاین Creepter

• Newbie
  • *
« پاسخ #11 : 30 شهریور 1387، 11:42 ب‌ظ »
ببینید دوست عزیز با Qt تنها می تونید رابط درست کنید! اون که می گید qt خودش زبون داره من فکر کنم منظورتون اسکریپت هاش هست که محدوده! در اصل qt برای سی پلاس هست و با دانلود و نصب ماژول pyqt می تونید با کد زدن بوسیله qt برای برنامه ی مورد نظر رابط طراحی کنی!
]

واقها عذر میخوام که این سوالو میپرسم.ولی ببییند این تخیلی که من از صحبت های شما کردم درسته یا نه:

با Python کد رو مینویسید.با Qt رابط کاربری رو طراحی میکنید.بعد هم با PyQt این دو تا رو به هم میچسبونید.

و یه سوال کوچولوی دیگه:

پس با این حساب با خود پیتون نمیشه رابط کاربری طراحی کرد.پیتون فقط کد مینویسه.درسته؟
« آخرین ویرایش: 31 شهریور 1387، 12:41 ق‌ظ توسط Creepter »

آفلاین Creepter

• Newbie
  • *
« پاسخ #12 : 01 مهر 1387، 01:22 ق‌ظ »
کسی نبود جواب این سوال اخری ما رو هم بده؟

میدونم که از بس که مبتدیه زورتون میاره جواب بدید ولی ...

اگه راست میگید ببینید توی ویندوز کی قوی تره :ددی

آفلاین کنجکاو!

• High Sr. Member
  • *
    • یک کنجکاو بلاگ!
« پاسخ #13 : 02 مهر 1387، 03:32 ق‌ظ »
]

با Python کد رو مینویسید.با Qt رابط کاربری رو طراحی میکنید.بعد هم با PyQt این دو تا رو به هم میچسبونید.

و یه سوال کوچولوی دیگه:

پس با این حساب با خود پیتون نمیشه رابط کاربری طراحی کرد.پیتون فقط کد مینویسه.درسته؟
مگه با بیسیک یا C# میشه رابط طراحی کرد؟ برای اونها هم بوسیله نرم افزار هایی مثل VS و VB رابط طراحی می کردیم!
در پایتون و دیگر زبان ها هم همینطور! البته میشه بوسیله کتابخانه های گرافیکی دو بعدی و سه بعدی یه چیز مختصری درست کرد!
واقها عذر میخوام که این سوالو میپرسم.ولی ببییند این تخیلی که من از صحبت های شما کردم درسته یا نه:
«پشتکار»«پشتکار»«پشتکار»

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • *
  • ارسال: 1543
« پاسخ #14 : 02 مهر 1387، 05:33 ق‌ظ »
مگه با بیسیک یا C# میشه رابط طراحی کرد؟ برای اونها هم بوسیله نرم افزار هایی مثل VS و VB رابط طراحی می کردیم!
در پایتون و دیگر زبان ها هم همینطور! البته میشه بوسیله کتابخانه های گرافیکی دو بعدی و سه بعدی یه چیز مختصری درست کرد!
دوست عزیز. پایتون که کد نمی‌نویسه! ما کد می‌نویسیم. و بوسیلهٔ پایتون، اون کد رو اجراش می‌کنیم. حالا برای امکانات مختلفی که می‌خوایم استفاده کنیم، ماژول‌های مختلفی برای پایتون درست شده که برای استفاده از اونها باید نصب باشن تا پایتون بتونه کد ما رو اجرا کنه. یکی از اون ماژول‌ها هم PyGTK هست و یکی دیگه PyQT . بازم میگم GTK و QT زبان برنامه‌نویسی نیستن، بلکه کتابخونه‌هایی هستن که در اصل به ++C نوشته شدن، اما غیر از ++C توی زبانهای دیگه‌ای(مثل C و پایتون و پاسکال و php و...) هم قابل استفاده هستن. که این ماژول PyGTK باعث میشه که بتونیم توی پایتون از کتابخونهٔ گرافیکی GTK استفاده کنیم و رابط گرافیکی درست کنیم، و تقریباً همهٔ امکاناتی که GTK توی ++C فراهم میکنه، توی پایتون هم برای ما فراهم بشه.
تاپیک شروع برنامه نویسی رو هم نگاه کنید.
فکر می‌کنم اگه خودتون شروع کنید و یک برنامهٔ گرافیکی ساده بنویسید متوجه همه‌چیز بشید.