0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: امید توانا در 19 اردیبهشت 1392، 04:39 بظنقلقول از: MHA152 در 19 اردیبهشت 1392، 04:19 بظمن الآن می خواهم yaourt را نصب کنم ولی توی دستور دوم خطا میدهکد: [انتخاب]gzip: stdin: not in gzip formattar: Child returned status 1tar: Error is not recoverable: exiting nowخیلی عالیه که تا این مرحله اومدی. تمومه دیگه. ریبوت کن و با یوزر لاگین کن و بعد بزن startx. اگه همه چی درست باشه وارد محیط گرافیکی میشی. بعد یکی از مرورگرها رو نصب کن (chromium, firefox) و بعد بیا اینجا تا yaourt و بقیه رو کاملن بهت بگیم.محیط گرافیکی نصب نکردم .الآن اگه برم تو انجمن آرچ هیچ کس نیست که جوابم را بده؟ من سوالاتم خیلیه(از آرچ هیچی نمیدونم) همینجا بپرسم؟
نقلقول از: MHA152 در 19 اردیبهشت 1392، 04:19 بظمن الآن می خواهم yaourt را نصب کنم ولی توی دستور دوم خطا میدهکد: [انتخاب]gzip: stdin: not in gzip formattar: Child returned status 1tar: Error is not recoverable: exiting nowخیلی عالیه که تا این مرحله اومدی. تمومه دیگه. ریبوت کن و با یوزر لاگین کن و بعد بزن startx. اگه همه چی درست باشه وارد محیط گرافیکی میشی. بعد یکی از مرورگرها رو نصب کن (chromium, firefox) و بعد بیا اینجا تا yaourt و بقیه رو کاملن بهت بگیم.
من الآن می خواهم yaourt را نصب کنم ولی توی دستور دوم خطا میدهکد: [انتخاب]gzip: stdin: not in gzip formattar: Child returned status 1tar: Error is not recoverable: exiting now
gzip: stdin: not in gzip formattar: Child returned status 1tar: Error is not recoverable: exiting now
xorg مگه برای محیط گرافیکی نیست؟پس چه ربطی داره به yaourt؟ من الآن رفتم تو آرچ و دیدم که هیچ کاری نمی تونم بکنم(حتی با کاربر روت) هرچیزی هم که می خواهم نصب کنم میگه فایل سیستمتون فقط قابل خواندن است منم الآن نمیدونم باید چی کار کنم تا اونموقع که داشتم نصب میکردم خوب بود حالا که دوباره روشنش کردم اینطوری شد اصلا فکر می کنم اونموقع که chroot کردم با الآن فرق میکرد چون اونموقع w3m را نصب کردم ولی حالا حتی اون را هم نمیشناخت فکر کنم یک سوتی بزرگ دادم(تازه کارم دیگه ببخشید)
نقلقول از: MHA152 در 19 اردیبهشت 1392، 10:04 بظxorg مگه برای محیط گرافیکی نیست؟پس چه ربطی داره به yaourt؟ من الآن رفتم تو آرچ و دیدم که هیچ کاری نمی تونم بکنم(حتی با کاربر روت) هرچیزی هم که می خواهم نصب کنم میگه فایل سیستمتون فقط قابل خواندن است منم الآن نمیدونم باید چی کار کنم تا اونموقع که داشتم نصب میکردم خوب بود حالا که دوباره روشنش کردم اینطوری شد اصلا فکر می کنم اونموقع که chroot کردم با الآن فرق میکرد چون اونموقع w3m را نصب کردم ولی حالا حتی اون را هم نمیشناخت فکر کنم یک سوتی بزرگ دادم(تازه کارم دیگه ببخشید)در fstab اشتباه کردی مطمئنم. بهترین راه اینه از دیسک لایو آرچ بری درستش کنی
من نمی تونم تو آرچم هیچ کاری کنم کمکم کنیدببخشید sudo با gksu چه فرقی داره؟چرا 70 مگ دانلود می کنه؟مگه نباید کاربر را به دسترسی ریشه متصل کنه؟
نقلقول از: MHA152 در 20 اردیبهشت 1392، 01:39 بظمن نمی تونم تو آرچم هیچ کاری کنم کمکم کنیدببخشید sudo با gksu چه فرقی داره؟چرا 70 مگ دانلود می کنه؟مگه نباید کاربر را به دسترسی ریشه متصل کنه؟وقتی گامبهگام طبق راهنما جلو نمیرید من نمیتونم کمکی بکنم چون نمیدونم چه کار کردید. مثلن طبق راهنما شما باید اولین پست رو کامل انجام میدادید و بعد ریاستارت میکردید و با یوزر خود وارد محیط گرافیکی میشدید و بعد میرفتید سراغ نصب yaourt. ولی میبینم هنوز تو حالت نصب هستید که سعی میکنید yaourt رو نصب کنید. طبق راهنما جلو برید. من اون راهنما رو کاملن دقیق نوشتم و پس و پیش کردن مراحل توش ممکنه مشکل ایجاد کنه. در هر مرحلهای که مشکل پیش اومد بگید تا بتونیم حل کنیم.
نقلقول از: امید توانا در 20 اردیبهشت 1392، 01:47 بظنقلقول از: MHA152 در 20 اردیبهشت 1392، 01:39 بظمن نمی تونم تو آرچم هیچ کاری کنم کمکم کنیدببخشید sudo با gksu چه فرقی داره؟چرا 70 مگ دانلود می کنه؟مگه نباید کاربر را به دسترسی ریشه متصل کنه؟وقتی گامبهگام طبق راهنما جلو نمیرید من نمیتونم کمکی بکنم چون نمیدونم چه کار کردید. مثلن طبق راهنما شما باید اولین پست رو کامل انجام میدادید و بعد ریاستارت میکردید و با یوزر خود وارد محیط گرافیکی میشدید و بعد میرفتید سراغ نصب yaourt. ولی میبینم هنوز تو حالت نصب هستید که سعی میکنید yaourt رو نصب کنید. طبق راهنما جلو برید. من اون راهنما رو کاملن دقیق نوشتم و پس و پیش کردن مراحل توش ممکنه مشکل ایجاد کنه. در هر مرحلهای که مشکل پیش اومد بگید تا بتونیم حل کنیم.من تا مرحله ی 16 را رفتم و فقط قابلیت نصب پکیج های 32 بیتی را فعال نکردم بعدشم که نصب محیط گرافیکی بود که اختیاری بود
نقلقول از: MHA152 در 20 اردیبهشت 1392، 01:52 بظنقلقول از: امید توانا در 20 اردیبهشت 1392، 01:47 بظنقلقول از: MHA152 در 20 اردیبهشت 1392، 01:39 بظمن نمی تونم تو آرچم هیچ کاری کنم کمکم کنیدببخشید sudo با gksu چه فرقی داره؟چرا 70 مگ دانلود می کنه؟مگه نباید کاربر را به دسترسی ریشه متصل کنه؟وقتی گامبهگام طبق راهنما جلو نمیرید من نمیتونم کمکی بکنم چون نمیدونم چه کار کردید. مثلن طبق راهنما شما باید اولین پست رو کامل انجام میدادید و بعد ریاستارت میکردید و با یوزر خود وارد محیط گرافیکی میشدید و بعد میرفتید سراغ نصب yaourt. ولی میبینم هنوز تو حالت نصب هستید که سعی میکنید yaourt رو نصب کنید. طبق راهنما جلو برید. من اون راهنما رو کاملن دقیق نوشتم و پس و پیش کردن مراحل توش ممکنه مشکل ایجاد کنه. در هر مرحلهای که مشکل پیش اومد بگید تا بتونیم حل کنیم.من تا مرحله ی 16 را رفتم و فقط قابلیت نصب پکیج های 32 بیتی را فعال نکردم بعدشم که نصب محیط گرافیکی بود که اختیاری بودمرحله ۱۶ همون جایی هست که سودو نصب میشه و به کاربر شما اجازه استفاده از سودو رو میده. اگر اینکار رو نکردید و میتونید آرچ رو از تو گراب انتخاب کنید و وارد اون بشید، ابتدا با یوزر root وارد بشید و مرحله ۱۶ رو انجام بدید. بعد برای امنیت بیشتر، بعد از این مرحله از روت لاگآوت کنید و با یوز خودتون ادامه بدید کار رو و تمام دستورهای بعد رو با سودو انجام بدید. gksu معادل گرافیکی (gtk) برای سودو هست. اگر قراره کیدیای نصب کنید، به جای gksu، kdesu رو نصب کنید. آیا میتونید وارد آرچ بشید؟
نقلقول از: امید توانا در 20 اردیبهشت 1392، 02:36 بظنقلقول از: MHA152 در 20 اردیبهشت 1392، 01:52 بظنقلقول از: امید توانا در 20 اردیبهشت 1392، 01:47 بظنقلقول از: MHA152 در 20 اردیبهشت 1392، 01:39 بظمن نمی تونم تو آرچم هیچ کاری کنم کمکم کنیدببخشید sudo با gksu چه فرقی داره؟چرا 70 مگ دانلود می کنه؟مگه نباید کاربر را به دسترسی ریشه متصل کنه؟وقتی گامبهگام طبق راهنما جلو نمیرید من نمیتونم کمکی بکنم چون نمیدونم چه کار کردید. مثلن طبق راهنما شما باید اولین پست رو کامل انجام میدادید و بعد ریاستارت میکردید و با یوزر خود وارد محیط گرافیکی میشدید و بعد میرفتید سراغ نصب yaourt. ولی میبینم هنوز تو حالت نصب هستید که سعی میکنید yaourt رو نصب کنید. طبق راهنما جلو برید. من اون راهنما رو کاملن دقیق نوشتم و پس و پیش کردن مراحل توش ممکنه مشکل ایجاد کنه. در هر مرحلهای که مشکل پیش اومد بگید تا بتونیم حل کنیم.من تا مرحله ی 16 را رفتم و فقط قابلیت نصب پکیج های 32 بیتی را فعال نکردم بعدشم که نصب محیط گرافیکی بود که اختیاری بودمرحله ۱۶ همون جایی هست که سودو نصب میشه و به کاربر شما اجازه استفاده از سودو رو میده. اگر اینکار رو نکردید و میتونید آرچ رو از تو گراب انتخاب کنید و وارد اون بشید، ابتدا با یوزر root وارد بشید و مرحله ۱۶ رو انجام بدید. بعد برای امنیت بیشتر، بعد از این مرحله از روت لاگآوت کنید و با یوز خودتون ادامه بدید کار رو و تمام دستورهای بعد رو با سودو انجام بدید. gksu معادل گرافیکی (gtk) برای سودو هست. اگر قراره کیدیای نصب کنید، به جای gksu، kdesu رو نصب کنید. آیا میتونید وارد آرچ بشید؟من مرحله ی 16 را انجام دادم ولی نه با کاربر روت و نه با sudo نمی تونم چیزی نصب کنمقبل از این که خاموش کنم exit نکردم (با روت shutdown کردم)
sudo pacman -S --needed w3merror: failed to init transaction (unable to lock database)error: could not lock database: Read-only file system
کد: [انتخاب]sudo pacman -S --needed w3merror: failed to init transaction (unable to lock database)error: could not lock database: Read-only file systemچرا این --needed را باید بذاریم؟چرا خودش پیشفرض مثل apt نمیاد و اونایی که نیازه را بگیره؟راستی میشه به جای اینکه sudo را نصب کنم توی tty6 با روت لاگین کنم و کار هایی که نیاز به دسترسی ریشه داره را اونجا انجام بدم؟
cat /etc/fstab
#/dev/sda3 LABEL=archuuid=fa3120v1-074b-4857-9c6f-456bebc76143 / ext4 defaults,relatimeed 01[code/]البته کد بالا را 3 بار پشت سر هم نوشتهنکته:همشون را نوشتم چجوری میشه اینا را کپی کرد؟
چند تا خط هست که با # شروع میشه برای همین نمی نویسمکد: [انتخاب]#/dev/sda3 LABEL=archuuid=fa3120v1-074b-4857-9c6f-456bebc76143 / ext4 defaults,relatimeed 01[code/]البته کد بالا را 3 بار پشت سر هم نوشتهنکته:همشون را نوشتم چجوری میشه اینا را کپی کرد؟
sudo nano /etc/fstab
uuid=fa3120v1-074b-4857-9c6f-456bebc76143 / ext4 defaults,relatime,data=ordereded 0 1