خب به نظرم یه تعدادی از این توزیع ها شکست نخوردند ، شکست داده شدند. مثلا کارآمد ، یک مقدار جزمی در موردش تحقیق کنید میبینید تو همین فروم در مورد قدیمی بودن بیس و ... اش بحث شده و این یعنی شکست. شریف هم همینطور.
اما یه سری دیگه ، مثلا جبیر ، کی گفته شکست خورده؟ آیا من توی وبسایتم اعلام کردم؟ یا اون ایرانوس که اصلا منتشر هم نشد! به قول خود سازنده یک کیلوبایت هم اطلاعات ازش منتشر نشده!
فدورا، دبین، آرچ، اوپن سوزه و اوبونتوی رایگان و بقول شما بدون پشتیبانی اما دارای حجم وسیعی از مستندات و فروم ها و... رو ول کنم و از توزیع دورهمی شما که اونم بدون پشتیبانیه اما برخلاف مثلا اوبونتو نه فروم درست و حسابی و شلوغی داره و نه مستندات قوی استفاده کنم
شما مختارید از هرچیزی استفاده کنید. حتی مک و ویندوز
کسی هم نمیتونه و حق نداره بهتون اعتراض کنه
. اما آیا به نظرتون کسانی که از توزیع هایی مثل مگیا (فورک مندریوا) ، مینت (ریمستر اوبونتو) ، آپتوزید (ریمستر دبیان) و فودونتو استفاده میکنند مغز خر خوردند؟
ممکنه بگید فودونتو که دیگه نیست! درسته از میدون خارج شد ، اما میدونید برای چی؟ برای اینکه خیلی سعی داشت به GTK+ 2 پایبند بمونه در حالی که حتی توزیع هایی مثل Trisquel که معمولا آخرین بروزرسانیشون مال دوره کودکی حضرت نوح(ع) هست ، رفتن سمت گنوم و GTK+ 3 . ولی مینت چطور؟ مینت کلا روی نظر کاربرانش میچرخه. از طرفی توسعه دهندگان مشترکی با اوبونتو و دبیان داره (همونطور که وقتی بحث KDE میشه چاکرا و اوپن سوزه پیشنهاد میشن ، چون توسعه دهندگان مشترک دارند!) . دو توزیع Mageia و Mandriva هم همینطور هستند. ظاهرا کسی که مگیا رو فورک داده اومده و از شکست های مندریوا درس گرفته.
از طرف دیگر ، اگر بخوایم «بی کاربر بودن» رو برابر با «شکست» قرار بدیم خیلی خیلی اشتباه کردیم. بعضی وقتها هست که برنامه ای رو برای کسانی مینویسند که فقط در مقطع فوق دکترای بیوتکنولوژی قابل استفادست. به نظرتون چند تا متخصص بیوتکنولوژی هست که بتونه ازش استفاده کنه؟
یا حتی برنامه ای که قبلا نوشته شده بود که وصل میشد به یوتوب و مخازن خودش تا ویدئوهای پورن رو دریافت کنه. به نظرتون این برنامه چقدر استفاده کننده داره ؟